הקיצר מי שראה את סרט עם הציפורים הבין מהר מאוד שהרוח היתה הרבה מעבר למיגבלות במשך כל היום כמעט.
אבל לקראת השעה 6 אחה"צ הרוח החלה לרדת לאט לאט ,עופר הגיע מחוות הסוסים לעמדה החדשה בטיסה .
הוא המריא ממנה עם טנדם, אחריו מנחם, אני וגבי. כאשר הופיע קרלוס הוא לא רצה להמריא ללא עוגן עם טנדם .
אני לא רציתי לנחות אז זרקתי לו את מפתחות הרכב שלי, והוא יצא עם הELLUS3 שלי והתמוגג איתה. איזה 50 מטר מעל המלון החדש.
טסנו שעה קסומה, עלינו לאיזה גובה שרצינו טסנו עמוק מעל הים לכוון קפריסין, (לא, לא יצאנו מהמים הטריטוריאלים נודניקים!) ביקרנו בתאומים וצפונה, וחזרנו בסביבות 7 לנחיתה לפני השקיעה הקסומה.
איזה יום!
מה שלא הבנתי זה איזה טקס פגאני שראיתי בחוף הנפרד של קרית צאנז שמגובה 200 מטר זה היה נראה כקורס להכרת עצמות אם של יהודיות או פגאניות....... אולי מישהו יודע אם אפשר להירשם לקורס כזה, זה אולי אפילו יותר מעניין מהקורס "חוקרי תאונות אוויריות שעשינו?
מה אתה אומר אדון גורדון? עם תמונה כזו של כל הנשים האלה בלבן אפשר כן להתקבל לפחות כמועמד על תנאי לפגיון המעופף?, אחרי שנדחיתי כבר כמה פעמים בבושת פנים (יצא לי חרוז!) מלהתקבל לחרב המעופפת, נו איזו פרוטקציה קטנה מעולם לא הרגה את אף אחד.
אריה לשובר SOL PARAGLIDERS DEALER