אביב
או שלוקחים את כל העניין בקריצה ומחליטים שמצנחי רחיפה זה כמו לשחק גולות ואין עם זה שום בעיה, או שמחליטים שיש במצנחי רחיפה סיכון וחוסר מקצועיות יכול להוביל לאסון (לטייס או לסביבה)
עד היום היו לטייס 1 כמה מקרים של כמעט ונפגע, כמה מקרים של נפגע, כמה מקרים של פציעה, ולאחרונה גם מקרה של פגיעה בצד שלישי,
התליה על הביית היתה ב 2004 וכולנו חשבנו שזה יגרום לו להיות טייס יותר טוב ושהוא ילמד מנסיונו, אבל מסתבר שבלי רקע טוב (קורס למשל) זה פשוט לא מצליח, או שהוא פשוט צריך לעזוב את הספורט, המצב רק מחמיר, אז מה תהיה המכה הבאה?
זה יגמר או באסון לטייס או באסון למישהו אחר, אם היית חבר טוב היית דואג לו ולא מתיחס לזה בקריצה שובבית, הרכס או ההרים אחד הם, זה מסוכן, וכמו שדרשת לפני שבועיים מבית ספר מסויים הייתי מצפה שתדרוש גם כאן,
שתבין, אני אישית לא מכיר את הטייס, אני מכיר רק את הפירסומים לגביו (והיו לא מעט), יתכן שהוא דמות שובבה וצבעונית וחיובית והוא עזר לך במקרה מסוים - יופי,
אבל אם אותם מקרים וכמעט תאונות היו קורים לך אביב אני אישיתי הייתי אומר לך (מדאגה כמובן) לעזוב את הספורט, בטוח שלא היית מקבל ממני קריצה שובבית

זו דעתי
אמיר