קהילת הרחיפה/דאיה הגדולה בארץ > פורום פרסומי/למכירה
שברת יד? קבל 10,500 ש"ח פיצוי.
יורם קדם:
אומר
אנחנו מבקשים לקבל הבהרה מדוע דויד לא מכוסה ? לפני שנתארגן כקבוצה.........
דוד פרנק:
תודה על ההתיחסות המהירה עומר, אני אדבר איתך בהקדם.
עמית:
--- ציטוט של: omer_aig על May 19, 2010, 09:46:29 pm ---בגדול, שבר (הגדרה:) הינו פגיעה בשלמות העצם עם שינוי או ללא שינוי בצורתה המקורית (למעט שבר ספונטני - שבר הנגרם מעצמו).
אם מה שקרה לך בצלעות הינו סדק ו/או אינו שבר מלא, משמע אינו כהגדרתו "שבר".
השבר לא צריך להיות פתוח או מורכב כמו שהגדרת. אך הוא צריך להיות לכל עוביו של העצם
--- סוף ציטוט ---
עומר
יש כאן סתירה מצד אחד אתה טוען ששבר הינה פגיעה בשלמות העצם עם שינוי או ללא שינוי בצורתה המקורית ומצד שני אתה רושם שסדק או שבר לא מלא אינו שבר. לפי ההגדרה שלך שבר ענף ירוק (שבר לא מלא אצל ילדים) עם אנגולצייה של 90 מעלות לכל כיוון הוא לא שבר.
קודם כל הרשה לי לספר לך שאין חיה כזאת סדק, יש שבר וזה בכלל לא משנה אם הוא לכל עוביה של העצם או לאו. שבר ספונטני? אני מבין שסוכני הביטוח החליטו להמציא את הרפואה/אורטופדייה מחדש, אולי אתה מתכוון שבר פתולוגי?, שבר מאמץ?
איך נגרם שבר ספונטני מהתעטשות? יש לי שבר בלב.
אם דוד ביטח בחברה שלך AIG אנחנו נשמח לראות איך הוא מקבל את כספו לפני שניתן לך במה לפירסום האגרסיבי שלך כאן ידידי.
Ronen:
אהלן עומר,
רפרפתי על הפוליסה ויכול להיות שפספסתי,
אבל, האם יש אפשרות לביטוח צד ג' במסגרת הפוליסה שאתה מציע?
רונן
Ronen:
עומר, אתחיל ואומר שאני מבסוט על התגובות המהירות, נחמד שיש עם מי לדבר בנושא ביטוח בספורט שלנו (למרות או בזכות האינטרס האישי)
עכשיו שאלה קצת יותר מעמיקה בנושא הביטוח צד ג'.
אשמח אם מי שהיה חבר באגודה (ז"ל) יתקן אותי, אבל זכור לי משהו לגבי חברות באגודה חייבה \ כללה ביטוח צד ג'.
השאלה היא מה עושים עם מקרה כמו שאדרי תיאר היום: במהלך נחיתה התרסקתי על מישהו ואשפזתי אותו.
או למשל, אם באימון שליטה קרקעית נגררתי ונכנסתי במכונית וגרמתי לה נזק (שברתי שמשה...)
מה אני אמור לעשות, מי מכסה את זה? (הביטוח של המכונית או האדם שנפצע? אני מניח שזכותם המלאה לתבוע אותי ואני צריך כיסוי ביטוחי כלשהו).
רונן.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה