קהילת הרחיפה/דאיה הגדולה בארץ > פורום פרסומי/למכירה

שברת יד? קבל 10,500 ש"ח פיצוי.

(1/5) > >>

omer_aig:
שברת יד? קבל 10,500 ש"ח פיצוי.

שלום לכל הצנחנים ואוהבי הספורט אקסרטים,

אני שמח להציג פוליסת ביטוח של חברת AIG במיוחד לחובבי ספורט אקסטרים.

הפוליסה מכסה את המבוטח על תאונות אישיות:

-   שברים מתאונה (עד 30,000 ש"ח)
-   אשפוז מתאונה (400 ש"ח פיצוי ליום)
-   נכות מ-1% מתאונה (עד 200,000 ש"ח)
-   מוות מתאונה (500,000 ש"ח)

שימו לב – הפוליסה מיועדת במיוחד לספורט אקסטרים (מלבד רכיבה על סוסים, וספורט חורף).

לינק לפוליסת הביטוח - /aig.co.il/111/section.aspx/download/154

המחיר (פרמיה) החודשי הוא 97 ש"ח והוא קבוע לכל אדם ואדם, אינו תלוי גיל או מצב רפואי והכי חשוב – אינו עולה עם השנים.

ניתן לרכוש את הפוליסה כאשר סכומי הביטוח נמוכים יותר ובכך להוזיל את העלות החודשית (81 ש"ח, 63 ש"ח, ו-45 ש"ח).

ניתן להרחיב את הפוליסה כך שתכסה גם בן/בת זוג וילדים.

כמו כן, בנושא ביטח חיים – מדובר בפוליסה נפרדת המכסה מוות מכל סיבה שהיא (אקסטרים, תאונות, מחלה וכן הלאה), וגם כיסויים על מחלות סופניות, מחלות לב, מחלות סרטן ונכות (ממחלה או תאונה).

אשמח לעזור בכל נושא. תרגישו חופשי להתקשר.

עומר
נציג חברת AIG
052-8029721

* כפוף לתנאי הפוליסה.

ליאור:
אני גם עשיתי את הפוליסה הזו,
כי אין שום פוליסה אחרת שאני יודע עליה במחיר סביר.

אבל ממש לא משתלם למות עם פוליסה כזו גם לא כל כך לשבור יד, אני אצטרך להזהר יותר  ;)

אני גם מכוסה בנוסף מהעבודה בביטוח חיים ואובדן כושר עבודה, אחרי מאמצים רבים מאוד.

אשמח לשמוע אם למישהו יש אלטרנטיבות לביטוח עבור מצנחי רחיפה.

idomohar:
מה לגבי פרק ג' סעיף 2
?

כלי טייס שהטסתו אינה כדין...

צחי רייל:
בינתיים לי הדין במדינת ישראל מצנח רחיפה אינו "כלי טייס" ככה שבינתיים אין לנו בעייה. אחרי שחוק הטייס החדש יעבור מי שיטוס לא כדין יהיה בבעייה כמו שכבר כתבתי בשרשור על חוק הטייס.

דוד פרנק:
עומר, רק שכחת לציין שהנפגע יקבל את הכסף במידה ואתם תחליטו שהעצם השבורה שממנו הוא סובל היא אכן שבורה...
אני מבוטח אצלכם מעל שנה, בתאונת רחיפה מקיץ שעבר שברתי חמש צלעות וכשהגשתי לכם את דוח האורטופד המומחה שבו כתוב במפורש Fracture ribs, אתם ללא כל אסמכתא רפואית נוספת\צילומים או כל ממצא נוסף החלטתם שאלו לא שברים...אבל לא נורא, עוד לא נגמר הסיפור הזה.
ולמידה מהעיניין חברים - אם אתם מבוטחים ב AIG אז במקרה של שבר תדאגו שזה שבר פתוח ומורכב כדי שהחברה שם לא ינסו להתנער...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה