כתב נושא: היום (אתמול) באוויר.  (נקרא 108 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רולי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
היום (אתמול) באוויר.
« ב- : May 16, 2010, 02:27:05 am »
סיימתי את המשחק בחיפה (הפסד כואב-דחוף לאוויר לאסוף כוחות) ומתחיל הטלפונים. הראשון למשאפון ושומע אל כרמליה וזיכרון. מה לי ולזיכרון????
מחכה עוד רבע שעה וכבר מתחיל טלפונים לחברים. יניב ויעל לנתניה.. רומן ממש לא המליץ. אני ממשיך מזרחה. אלון מיתלבט ובסוף אומר לא.
 עוד אסימון למשאפון ונועם מתוודח מחבצלת.
עוד פעם זיכרון. זיכרון לא קיים. היה הודעה של סלאח מהכמון (מיזרחיות?).. מדבר על הר הארי.... בטח כבר לא רלוונתי. אני מתקשר והוא מדבר על אפקט כינרת ב 17:00....אבל עכשיו ..13:00 .. מה אני עושה עד אז?   אם אני עולה הביתה..יהיה סוף היום, מניסייון.
מה קורה בגולן...?. מה קורה בתבור?.. ידעתי שהכול יתחיל מוקדם... שרוב הסיכוים שכבר יהיה חזק... אבל אף אחד לא משאיר הודעות. לא פה ולא שם.
מתקשר ישירות למשא בלי פון.משא מסתכל מהחלון... אין בשורות טובות. אין מרחפים באוויר. המחשב מסמן תנאים סבירים
ניר מדגניה חוזר אליי ואומר לי שחזק.. שיותר מאוחר אולי. שעבר באון ולא היו מכוניות.
 אני כבר ניכנסתי לסכנין ועשיתי פרסה בגלל הפקקים בילתי ניסבלים. נוסע לכרמיאל-עמיעד...ממשיך לטלפן בלי הצלחה.
המשאפון לא מוסיף ומשא לא עונה...צפון הכינרת וקובלינר נותן תיקווה... "16:30-17:00 אני יהיה למעלה".
הניסייון שלי 100% הצלחה (שימשיך כך) כל פעם שפגשתי את אבנר.
אני עוצר שעה וחצי במשפוחה בעין גב ..   שם נכנס לשבשבת וקורא מ14:00 עד 14:30 רוחות מיסביב ל20.... נהדר!!! הבריזה עבר מוקדם??? כי קודם היה חזק..
 עד 16:15 מחכה בנחיתה של מבוא (ישארתי הודעה אבל זה לא היום כנירא....).רוח 0 למתה. מקבל ביטול מניר.ויש שני גלשנים... 20 -30 דקות באוויר. אני עולה.
מגיע ופוגש את טומס.. גרמני נחמד. אבל הרוחות.....!^%$$#^%#^%$#^%$^%  50 קמש!!!!
משאיר (עוד פעם) הודעה...ומחכה.... יושב על מדרון וזורק אבנים. הדקים עולים למעלה וחוזרים אחורה. העבים יורדים ישר למתה....אולי יפוצצו מוקש אחד או שתיים? סלאח לא בא.
מגיע אבנר עם הרוגע המאפיין אותו. הבחור יש לא שיבר!!!!!
תוך 10 דקות מרגישים את הירידה... 30+ אבל כבר לא 50!!
ב17:30 כבר מורידים ציוד מהאוטו.
אחד אחרי השני (אני השני)יוצאים שהרוח 25 אל עף.
לי 30 דקות של תענוג.. איבדתי גובה כי היתסקתי בלחבר ספיד סיסטם (בהצלחה)ששחחתי :-\ :-\ אבל יצאתי החוצה ולא מצאתי תרמיקות... הירידה הייתה איטית..נוחת ומאשיאר ההודעה אחרונה להיום.
אבנר נוחת למעלה... טומס ירד אחרי. אבנר אוסף אותנו, עולים עם השמש שוקעת...יום ארוך..המסימה הושלמה. ההפסד לחיפה כבר לא כואב.

« עריכה אחרונה: May 16, 2010, 09:23:27 am על ידי rolly »
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח