אבנר , נשרקה, שי
קודם כל אני מזמין אתכם לראות את הראיון של רפי רשף עם שלומי חברו של אמיר בלץ
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=711603אישית אני לא חושב שיש כאן צורך בוועדת חקירה עם מומחים בעלי שם עולמי לקבוע שביום עם טרמיקות חזקות ומרחפים שמגיעים בקלות מהתבור ומזיכרון ביום כזה לא מעיפים חניכים במבוא חמה בצהרי היום בטח לא בטיסה הראשונה שלהם.
נראה לי שמטרת וועדת החקירה אם היא בכלל קיימת היא להצדיק את עצם קיומה.או לזרות חול בעינינו.
אגב תשאלו את צחי כמה היה קשה לנחות שם בדיוק כרבע שעה שאמיר בלץ התרסק שם.
בואו ונגיד שאני הייתי נהרג באותו יום הייתם כולכם אומרים "הוא ילד גדול לקח את הסיכון ונדפק", אמיר בלץ לא ידע איפה הוא ומה הוא עושה כי הוא סמך על המדריך שלו וכאן הכעס הגדול שלי!
את האמת אני כבר ממזמן השלמתי עם המצב,
ארנון שם את פרנסתו לפני הכל, במשך שנים רבתי איתו על כך, רבתי עם חברים מרחפים רבתי עם מנהלי הפורום הזה, למעשה רבתי עם כל העולם והתשובה תמיד הייתה: "מה אתה רוצה זה הפרנסה שלו", אני אישית דיברתי עם ארנון ואמרתי לו שהוא בגילו צריך לנהל ולא ללמד אבל מה לעשות כשאין כסף?, אני אישית אמרתי לארנון שהוא צריך ללמד את החניכים לפני שהוא מעיף אותם אבל זה דורש זמן וזמן זה כסף.
שאני אספר לכם איך אני למדתי אצלו? מצנחים קרועים, מכשירי קשר שלא עובדים, תשאלו כל חניך שלו בעיקר אלה שהסכימו איתי מחד אך נתנו לגיטימצייה מאידך, אני מדבר על אילן, משה, אבישאול, איתן, יורם והרשימה עוד ארוכה.
זה היה ברור שמכה חזקה תבוא מהכיוון של החניכים של ארנון וזה רק ענין של זמן ולצערי היד עוד נטויה, אני כבר לא סופר את כמות השברים ונכויות הרגילות שהגיעו משם.
אני כמנתח כשחיים של חולים תלויים בקצות האצבעות שלי גם חווה את ההתלבטות הזאת של פרנסה לעומת הייעוץ וההחלטה הנכונים אבל עד היום תמיד ייעצתי והחלטתי לפי הבנתי ומצפוני ולא לפרנסתי לא בגלל שאני כזה צדיק אלא מכיוון שאני מאמין שהפרנסה תבוא אם אנשים יאמינו בי וזה בדיוק מה שאמרתי לך וניסיתי לשכנע אותך.
ארנון אין לי דבר אישי נגדך אפילו כבר השלמתי איתך אבל רחמים רחמים רחמים.