קהילת הרחיפה/דאיה הגדולה בארץ > פורום פרסומי/למכירה
!!!
צחי רייל:
--- ציטוט של: nitai על April 19, 2010, 07:34:37 pm --- זה כבר זמן רב שאני מתבונן ועוקב בנעשה כאן בפורום מבלי לחוש בצורך לתת את דעתי על עניינים כאלו ואחרים שעולים כאן יום יום. עד עכשיו.
--- סוף ציטוט ---
מוזר שרק היום ב 03:35 PM נרשמת לפורום בכלל.
shaison:
מכניס ראש למיטה חולה אמרתי?
עמית, אביב
אין בכוונתי להצדיק את מעשיו של ארנון (כשהייתי בוועדת טייס ראשי ניסנו לטפל בו אבל מנהל התעופה לא נתן לנו, יוסי שטייף היה טייס ראשי) בסה"כ ניסיתי לאזן קצת את הדברים .
אני מקווה שבוצע תחקיר אבל וועדת חקירה בדרך כלל לוקחת חודשים או שנים!
אחרי מה שנכתב פה על התנאים ע"י צחי אין לי ספק שכול בי"ס שלימד שם בתנאים האלו חניכים מתחילים ואולי אפילו מתקדמים הוא פושע! (אני בוחר את מילותי בקפידה).
שימי אין לי מה להשיב לכול הניסוח המפולפל הזה השורה מעל מסכמת את דעתי, אתה מנסה להרוויח מהמצב במקום להודות שטעית ואלת המזל הייתה איתך. (כנראה לא מעט פעמים בשבועות האחרונים ע"פ דבריך).
שימי נראה לך הגיוני להוציא חניכים בהפרשי משבים כאלו? מה כתוב בספר עזר שלך?
אתה מתחקר שופט ותליין למרות שעבדת שם באותם תנאים.
ואחרוו חביב נראה לך שארנון ריסק את האיש בשביל לפגוע לך בפרנסה......... כמה נמוך עוד אפשר לרדת?
הערה על נושא המנחית...
ע"פ החוק פה מותר לחניך לנחות פה ללא מדריך בשדה נחיתה רק לאחר שהמדריך החליט שרמת הטיסה והנחיתה שלו טובות מספיק.
לא מעט פעמים אני נותן לחניכים אחרי 30 טיסות לנחות לבד למרות שעדיין יש מדריך עם מכשיר קשר בשדה נחיתה.
(קורס לרישיון גובה הוא מינמום 40 טיסות)
שי
liav:
חבר'ה
יש קונפליקט בין המצוי לרצוי.
עם בתי הספר יש בלגן, בלי בתי הספר אין עתיד! (טייסים חדשים לא יצטרפו)
בגימטריה זה כסף וגם כאן.(מדריך בשדה הנחיתה וציוד תקני עולים יותר)
אני מסכים שתורתו אומנותו וארנון מתפרנס מזה אך מן הראוי לא "לנחות על דמו של בלץ ז"ל"
כבר שבוע אני ממתין לשמוע את גרסתו של "המשלח הזונח"
מסכים עם כל מילה של אביב ההרגשה שלי לא שונה בכל מה שקשור לאיש.
בגלבוע 12/2008 הייתי במצב דומה רק שלי היה שם עץ שנתלתי עליו וזו הסיבה שאני כותב לכם עכשיו.
מצחיק, אני זוכר שבין הראשונים שהגיעו אליי היה צחי רייל הנ"ל הציע לעזוב את החופה על העץ ולחזור למחרת עם מסור.
אך אני מרוב הערכה לעץ, שרגע לפני כן מנע את מותי, טיפסתי לצמרתו והורדתי את החופה ומאז לימים זכיתי לכינוי "ציפופו"
גיא ה-א:
צי'פופו
היום בבית הספר החניכים טסים מתחילת הקורס על ציוד שלהם שהם קנו ....מ.... ואיך..אני לא יודע.
אני את שלי קניתי בהמלצת המדריך שלי רק לאחר 10 טיסות הגובה.
אז בעיית הכסף נפתרה כאשר בתי הספר היום דורשים ממי שרוצה ללמוד לטוס להביא איתו ציוד- דרך אגב אם בזמני זו גם היתה הדרישה אין לי ספק שלא הייתי מתחיל בכלל.
איך בן אדם שלא טס מעולם יודע איזו מצנח לקנות? רתמה? איזה גודל? איזה חופה? ואולה מה שגם הפריע לי- איך אפשר לדרוש לקנות ציוד ב באלפי שקלים אם עוד לא עשית כמה טיסות לבדוק אם הספורט הזה מתאים לך בכלל??
אני קיבלתי ציוד בית ספר בעבר -והוא היה גרוע!! אבל טס.
בעבר שאני למדתי היה מנחית בכל יום קורס הן בגלבוע והן במבוא חמה.
היה תדרוך בשדה הנחיתה, בנית אוהל, השארת מפתחות רכבים , הכרת המדריך המנחית, תדרוך למעלה ויציאה ליעף ראשון שהמוציא בקשר עם החניך עד שהוא עובר למנחית שאומר כל הדרך מה לעשות, גם שנכנסים לבועות ולמצבים שלמרחף חדש יהיו מבהילים בדרך לנחיתה.
מנחית מוסמך זה כבר פחות עניין כספיי אם שני המדריכים כבר נמצאים באתר למה לא להשאיר אחד למטה???
חייבים לחזור לשיטות הישנות- מדריך בשדה הנחיתה.
ובנוסף להצעה של צחי לחניכים- לדרוש שיהיה מדריך מנחית בשדה הנחיתה- שיגיד להם מה לעשות ואיך לנחות או שלא יטוסו
זכותם של החניכים לקבל את 100 תשומת הלב בטיסתם הראשונה והעשירית- בתמורה לכסף הרב שהם שלמו.
חג שמח
ליאבוש נעלמת לי
avivh:
ליאב עמית צחי יוגי אורי ועוד רבים וטובים אחרים (אנא "מילקים" טדי יורם יניב יעל ועוד אנא הגיבו ...גם עם אתם לא מסכימים )
1. נסלק את הרעים מקרבינו
2. נאמץ את הצעתו של יוגי נצביע ליצירת פורום הגיוני של כללים נכונים ונציגים "מכובדים" עם עבר והווה טוב
עצם העובדה "שפורום שפוי הוגן וישר " של מרחפים בהצבעת רוב מאמץ כללים " הגיונים כמו מדריך מנוחת למטה ובכלל את כללי הבד"כ של האגודה שמשקפים את הכללים של מרבית האירגוני מצנחי הרחיפה בעולם הנאור - יש לכך ערך רב ועצום גם בדעת הקהל וגם בבתי המשפט.
לא לחינם חגגו רעי הלב והנפש בשלוש שנים האחרונות תוך כדי שיתוק ומניעת ביקורת .
אמירה ברורה כפי שיוגי ואחרים הציעו יכריח את רעי הלב והנפש באשר הם לאמץ את הכללים ההגיונים אללו או להעלם .להעלם ע"י דעת הקהל שמגינה על גוזלה (עד כו הפקרנו אותם לידי הנוכל הרשע והמשוגע) . גם בתי המשפט בארץ ובעולם הנאור אשר נוהגים על פי הכלל של "המקובל וההגיוני " התחשבו מאוד בדעתינו . כאשר ארנון, שימי ודומהם הם "המקובלים" אז אלו הם פנינו ... ואלו הם התוצאות ...
לדעתם של חברי הפורום השפוים יש כוח ונוכחות רבה להשפיע ללא גינוני כוח כבוד והקרה (במכוון החלפתי את הכסף ב 3 ה "כ" בהקרה)
פורום שנשלט ע"י אנשים מכובדים כפי ש.. שימי אמר יש השפע גדולה רק שהמכובדים בהחלט לא כוללים פושעים נוכלים רעי לב ורעי נפש שמשפיעים עלינו כמרחפים כיום .
החיים בלעדהם היו טובים הרבה יותר . לא צריך אותם בתוכנו.
חיזוק הרע בטענה כי אין אחרים היא טעות קשה שלנו
יש והיו עוד היו מדרכים טובי ידע לב ונפש למלא את החסר - רק פנו להם מקום. פנו מקום למדריכים הישנים שברחו מחברה הנוכחית של המדריכים .. ופנו מקום למדריכים חדשים שהגיעו מחו"ל עם הרבה ניסיון, טובי לב ונפש . צריך לסלק את רעי הלב והנפש מתוכינו ולפנות את הקרקע לטובים.
"צביקי" היה שנים מדריך טוב החוף המערבי של קליפורניה. לארץ חזר לאחרשנים בחו"ל עוד מדריך מנוסה וטוב לב מארגנטינה . הם בורחים מלהדריך בגלל רעי הלב.
בכוחינו לעשות זאות
ליאב עמית צחי יוגי אורי ועוד רבים וטובים אחרים (אנא "מילקים" טדי יורם יניב יעל ועוד אנא הגיבו ... גם עם אתם לא מסכימים )
1. נסלק את הרעים מקרבינו
2. נאמץ את הצעתו של יוגי נצביע ליצירת פורום הגיוני של כללים נכונים ונציגים "מכובדים" עם עבר והווה טוב
הספורט הזה לא שייך למשוגעים בעולם וכן צריך להיות גם בארץ.
מדריכי בבוסטון היה בוגר MIT ישר מקסים וחכם .רק השבוע קיבלתי ד"ש חם דרך ישראלי חבר בפורום ממנהל הקלוב בצפון ניו-יורק שבו טסתי . כך צריך ויכול להיות גם כאן זה בידינו.
אביב
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה