שי במרחקים !
אין זה משנה מי הביא את זה לפורום. העובדה היא שכאשר רוחשות שמועות יש להן אפקט הרסני הרבה יותר, מאשר כאשר מדברים על הדברים בגלוי.
אני אינני מתערב בחיים הפרטיים שלך, ו"כל הכבוד לך" שיש לך אישה שמסכימה ללדת לך ילדים, אני גם לא חושב שזה נכון להשתמש ב"תחשוב אם זו היתה אישתך" כדי להסיט את הדברים הצידה מן העיקר.
נעשתה כאן האשמה חמורה ביותר. צריך להבין שמדובר כאן באנשים הגונים קשיי יום העמלים קשה לפרנסתם שפגיעה כזו עלולה לגרום להם עגמת נפש מאין כמותה, ופגיעה מזיקה ביותר למוניטין.. לפרנסה.
דבר נוסף, מי שנוגע בטאבו הזה - משחק באש ! - כדאי להיות מחושבים ובעיקר מבוססים על עובדות מאומתות, לפני שזורקים לאוויר האשמות חסרות אחריות.
איתי (אח שלך) האשים אותי באזני אנשים ובאזניי (ללא שידע שאני מאזין) בכך שתיכננתי התרסקות בנחיתה ברכס על אישתו ועל בנו שהיו שם, כדי להרוג אותם. כאשר העליתי את הנושא הזה בויכוח שהיה לאישתו שלשום עם אודי, חטפתי צרחות וצעקות והרמת קול מצד שניהם גם אישתו וגם הוא.
אני לא אכנס לפרטים, אין זה מעניינו של אף אחד.
אני חושב שהצעקות החוזרות של איתי בכל הזדמנות -- זאבים, זאבים, פשטו את הרגל. זו טקטיקה של ארגז החול בגן הילדים.
דבר אחרון ממני בעניין הזה -- בבריאת האדם ניתנו לנו 10 דברים העושים אותנו בני אנוש, אחד מהם הינו:
"לא תענה ברעך עד שקר"
כעת, אין זו הטפה לדתיות, אך הדיבר הזה בה ביחד ובצמוד עם, לא תגנוב, לא תירצח, לא תחמוד אשת רעך וכו'.
בבריאת האדם והאנושות ניתן לעניין עדות שקר, משקל שווה ערך לרצח, ולא בכדי נהוג בכל העולם במיוחד אצלנו לאמר "שפך את דמו" בקורולציה של רצח אופי.
מה שנעשה כאן בזדון זה נסיון נואל לרצח אופי.
תודה
ולילה טוב
שימי