תודה על התיזכורת של כל האירועים שהיו.
הלב הרחב של מי שמנה את האירועים שהיו לי בקרייירה, מפתיע, על כך שהוא שואל אם להמשיך...איזה נדיבות, אתה חוסך עוד דברים שלא מנית?
כן, להמשיך בבקשה, או שאולי זו רק דרך דמגוגית ליצור אשליה ? אולי ?
לעצם העניין, כל המקרים שאתה מונה לא נועדו אלא להזכיר *לך* את ההיסטוריה שלך אישית.
אף מיקרה שלי עדיין.. לא נידון בבית משפט. איפה אתה עומד בעניין הזה ?
ההתייחסות שלך לתגובות של אורי שמיר וסיגי, התקפות, הינו ניסיון לתכנת אותם לדעותיך. איך ייתכן שהם לא מיושרים עם הקונצנסוס שלך בלבד.. ? היתכן ?
אני מנהל בית ספר, עוסק עם אנשים, עם בעיות, עם אחריות כבדה, עם אירועים, חרדות, סבלנות אין קץ, עבודת נמלים, אינסטינקטים מסוכנים, תיאוריות, מנת מישכל, תובנות, אני משקיע *נשמה* נשמה באנשים שלי. אין לאף אחד מהם ספק. אני צריך להתמודד מעבר לכל זה בנסיונות הבלתי פוסקים שלך זה 10 שנים 10 שנים, להכשיל את כל מה שאני עושה.
אני מתמודד היטב מולך. למי שיש קצת אופי ומעט הגיון בריא, מבין מה עומד מאחורי מלחמת החורמה שלך כנגד סיתוונית וכנגדי.
כמו שאמרתי, אני מתמודד היטב.
בקרוב התשלום על הגזל של איירווב.
אני מאמין בכל מה שאני עושה, כמיטב יכולתי להוציא את האנשים שלי לאוויר באופן הבטוח ביותר. אני משקיע את כל התקציב העומד לרשותי בציוד ההדרכה המתקדם הבטוח והאמין ביותר. חניך שלי עולה לאוויר לאחר שהושקעו בו כל המאמצים מהדרכה, דרך תיאוריה, דרך תדריכים אין סופיים בלתי נלאים וכלה בציוד הטוב ביותר בעולם.
היכן אתה עומד בכל הדברים האלה ? נדמה לי שאתה דברן גדול ולא יותר.
רולי שור מועד. הסיפור שלו עדיין לא נגמר - תרשום תרשום. אין זה איחול לרעות חלילה. אך תרשום תרשום. אין לך שמץ של מושג בכל הקשור לחיבור האנושי שיש לי ולחניכים שלי, וכמדריך, לעולם לא תידע על החניכים שלי מה שאני יודע. ולכל אחד יש את הדברים האישיים שלו. ולרולי יש בעיות, הרבה בעיות.
בועז טסלר, אתה ידען גדול בהסברים שלך אליו. וואללהה. אחרי 12 טיסות גובה בבסיסי הוא מכריז שהוא עצמאי, לוקח חופש ויוצא באתר תרמאלי ממדרגה ראשונה ללא כל כלים להתמודדות אפשרית עם חריגים. מה זה ספיד סיסטם הוא לא יודע עדיין, לא בטוח שהשתמש אי פעם, מה זה טיפים מקופלים לא הספקתי להשריש אצלו עדיין (יש דברים שאני משאיר לקורס רכס). כאשר אתה אומר לאחד כזה שהוא צריך במסלול קורס רכס, הוא עונה לך שקורס רכס זה לא רלוונטי בשבילו, מה אתה מתפלא שהוא מוצא את עצמו מחולץ משדה מוקשים, יחידת הנדסה וחיל האוויר בשביל קלות דעת כזו. מה אתה מתפלא על בועז ?
ועוד יש לו חוצפה בכלל לדבר, במקום להתביייש בפשלה שיצר לעצמו. איפה הבושה, הרמת מסוקים לאוויר, היזעקת יחידות חילוץ הנדסה, כל המערכת כל הלוגיסטיקה בשביל חוסר אחריות וזילזול בערך החיים של עצמך, ואתה עוד יש לך מה לדבר ?
אני חוזר לנושא של הדברים הראשונים שכתבתי. אין מסגרת אוכפת, והמסגרת הזו, רוח הקודש, יוצרת תחושה מדומה של ביטחון ורשות לעשות מה שאחרים עושים. זו הנקודה.
שוב, הפשלונרים הופכים כאן לגיבורים, מקבלים עידוד, מסכנים את עצמם ומקבלים חיבוק איגו מהמסגרת הזו. זה עיוות לדעתי המקצועית בלבד, לא האישית. בהקשר הזה, שמת לב בכלל לנושא השירשור של רולי **חזרתי* !! וואלה רולי חזרתי, קבלו אותו מדליות.
אני חושב ברצינות שיש כאן פיספוס לא קטן. אנו כל העת עסוקים במלחמה על קולות תומכים או מתנגדים. מתקיימת בפורום הזה, במסגרת הזו מלחמה מתמשכת של שנים על השפעה ופופולאריות. וכל תינוק שנולד בספורט הזה מקבל את התשומת לב המירבית כדי *לגייס* אותו. ההתנפלות הזו על חניכים של סיתוונית במטרה *לגייס* אותם (גם על אלה שלא החליטו לעזוב, בלי תמימות, עובדים על החניכים של סיתוונית בלובייניג טלפוני ובמסעות שיכנוע כל העת) , אני חושב שאתם שוכחים את המטרה החשובה שהקהילה כאן ברוח הקודש יכולה להשיג, וזה אחדות בין כל המרחפים בכדי להשיג כח ומשקל משמעותי יותר מול הרשויות לדוגמא.
אני רוצה להעביר מסר חשוב מאוד למי שמנה כאן בתגובות בידענות כל כך ראויה להערצה, את האירועים שלי במשך הקריירה, המסר שלי ולכל המתנגדים לסיתוונית הוא שסיתוונית כאן For Keeps אנו נשאר כאן ונשפיע ונמשיך להשפיע כל עוד יהיו תרמיקות בשמיים ותהייה נשמה באפינו. סיתוונית כאן כדי להיות ולהישאר כאן. המלחמה שלך נועדה להפסד מראש. ראה 10 שנים וכל המכשולים שהצבת בפניי, גרמו לי רק לעלות ולעלות ולפרוח יותר ויותר.
המטרה המשותפת שלנו, כולנו היא טובת הספורט. אין אפשרות לאף אחד לפסול אף אחד !
בגבהים
שימי