יניב שלום
תאר לך שהייתי כותב לך כאן ככה "יניב הוא שקרן, הוא לא טייס, ינייבסה, המסריח"
עכשיו תאר לך שהייתי רושם לך את זה על כל תגובה שאתה כתבת
עכשיו תאר לך שאני כותב את זה גם להודועות ולתגובות שכלל לא קשורות
עכשיו תאר לך שהייתי פותח שירשורים משלי וכותב את זה
נכון שלא היה לך נעים, עכשיו תחשוב על כל מי שנכנס לפורום ורואה את השירשורים המופלאים האלה, האם זה יחזיק אותו כאן, האם זה תורם למשהו, האם ככה אתה רוצה שהפורום שלנו יראה?
אז לאחרונה אם לא שמת לב הפורום הפך להיות "הפורום של אודי דורון" אי אפשר היה להשחיל מילה בשירשור בלי שמר אודי דורון היה נותן את דעתו על איתי לנואל או שי לנואל, אם זה קשור או לא קשור לנושא, הוא היה כותב זאת בשפה בוטה, מחרחרת ריב, לועגת, ושפה ממש לא יפה.
מעבר למטרד הזה של הצפת הפורום בהודעות הוא השתמש בשפה בוטה, אגרסיבית, ומבזה מול משתמשים אחרים,
נוצר מצב שאנשים כבר דיברו איתי בעמדות על התופעה ועל זה שלא רוצים לכתוב בגלל התגובות שלו
אודי גם קילל, מערכת הצינזור שלנו עשתה את מלאכתה כיאות וההודעה קיללתי ולכן אורחק מהפורום לאלתר הופיעה בהודועות שלו לא אחת, זו אולי הסיבה למה אתה חושב שהפעם זה לא מוצדק
מאידך אני וצחי ניסינו לעזור לאודי, הזהרנו והתרענו, אבל אתמול נשברנו, באקט אחרון פירסמנו שוב את חוקי הפורום בתקווה שזה יפול על אוזניים קשובות, אבל כמו שצחי רשם, אודי בשלו המשיך להציף (להציף = לכתוב תגובה אחרי תגובה) כאשר הוא רק שולח ארס באיתי ושי ב 5:00 לפנות בוקר.
אדרי היקר, פורום האגודה, ופורום תפוז נפלו בגלל האלטרנטיבה שצצה מרוח הקודש, שני פורומים אלו היו עמוסי אגו, התנצחויות, והמן ארס, מה שאומר ש 90% מהשירשורים בפורום האלו היו לא רלונטייים לאף אחד מלבד איזה 10 אנשים, מה שנותן לך פורום נמוך, מבזה, בלי שום תכלית,
הקמתי את פורום רוח הקודש כדי שלפני שיוצאים לרחיפה נעדכן בפורום לאן יוצאים, זו היתה הסיבה כולה, ועכשיו נוצר מצב שדרך הפורום שלי אנשים מתנצחים אחד בשני ומקללים, אז החלטתי היום שאני לא רוצה בזה יותר, והעפתי את האדם הבעיתי מהפורום, אין לי גם בעיה לחזור למצב שיש רק 10 אנשים בפורום שלי, אבל לפחות זה יהיה איכותי
אף אחד לא חייב לי ואני לא חייב לאף אחד, המוטו שלנו זה מי שרוצה להצטרף, תפדל, אבל לפי הכללים שלנו
עד היום לא צינזרנו, לא מחקנו, ונתנו לפורום להתנהל עם המומנטום שלו כאשר אני וצחי משקיפים מהצד ומדי פעם נותנים הערה או מכוונים לכיוון הרצוי, וככה זה גם ימשיך כי אני מאמין שמקרה אודי דורון הוא מקרה יחיד ומיוחד
מהטלפונים שקיבלתי עד עכשיו שמחזקים את החלטתי אני מאמין שעשיתי נכון (תודה לכל המתקשרים)
ודבר אחרון, מכירים את המשל על העקרב שביקש לעלות על גב הצפרדע כדי לעבור את הנחל?
אמיר