כתב נושא: חוקי הפורום - אכיפה מוגברת, חובה עליכם לקרא!  (נקרא 1780 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
לאחר ישיבה מאומצת היום בביתו של אורי הוחלט לשים דגש על חוקי הפורום ולהתחיל לאכוף את החוקים
לא ביגלל שאנחנו אוהבים את זה (נהפוך הוא) אלא בגלל שהפורום מתחיל להיות מזבלה (מבחינת שפה ומבחינת שירשורים)

החוקים שיאכפו ביתר נחישות

1. משתמש לא יכתוב הודעות חסרות חשיבות שלא קשורות לנושא השירשור. - המשתמש יוזהר ובמקרה קיצוני יורחק

2. נושאים לא קשורים או לא עניניים ימחקו

3. אין לפרסם מסרים מזיקים המהווים תועבה, פגיעה, העלבה, איום, פגיעה בפרטיות, ניבול פה, השמצה, לשון
....גסה או בוטה וגזענות כלפי משתמש ובכלל, בכל דרך אפשרית.
שימו לב כולם! זה נוגע לכולם ושימו לב במיוחד למשפט הבא! לשון ....גסה או בוטה וגזענות כלפי משתמש ובכלל אנחנו לא נוותר כאן. סעיף 3 כבר היום יכול להעיף מהפורום לפחות 3-4 אנשים אני מתרה בכם, שיקלו מילים!

4. אין לעשות דאבל פוסט [2 שירשורים או יותר רצופות]אם לא עברו 24 שעות ,ואסור לקלל, להשמיץ, להציף. דאבל פוסט יימחק ורושם הדאבל פוסט יושהה

5. חובה לבחור כותרת קצרה ועניינית ללא הפרזה בסימנים מיותרים [?,#,@,! וכיוצא בזה].

6. אין לרשום בתחילת תוכן האשכול דברים כמו "כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו" וכו' המונעים מהמשתמש לראות את תחילת התוכן מבחוץ.

7. אין להתחזות או לחקות אדם ו/או כל גורם אחר, בכל צורה שהיא.

8. אין לפרסם ו/או להציף חומר הכולל הודעות זבל חסרי כל חשיבות ותוכן, בכל דרך שהיא.

9 אין לפרסם שתי תגובות ברצף (דאבל פוסט בתוך שירשור) או יותר אם לא עברו לפחות 24 שעות מאז תגובתך הראשונה בשירשור. ....כמו כן, אין לפרסם שירשורים זהים.

10  אסור למשתמש שהושעה מן האתר לפתוח או להשתמש בחשבון אחר.

11 במקרה והינך פותח/ת שירשור חדש, יש לכתוב כותרת מסודרת ונעימה לעין, שתתאים ותתמצת במספר מילים ....את תוכן ההודעה.

12 משתמש שעל הודעותו מערכת הצינזור של הפורום תעבוד יורחק מהפורום (יופיע קקיללתי ולכן אורחק מהפורום לאלתר )

חברה, צוות הפורום לוקח את המושכות לידיים שלו, מי שזה לא מתאים לו יכול לעזוב כבר עכשיו
אנחנו נחליט בשביל עצמינו, אם עד היום המוטו שלנו היה לא לגעת ולא להתערב אז החל מהיום חוקי המשחק השתנו

לילה טוב
אמיר

נ.ב היינו צריכים לעשות זאת מזמן ואני מתנצל מראש שנתתי לפורום להיתדרדר לזה
« עריכה אחרונה: March 16, 2010, 11:21:16 pm על ידי אמיר מליק »
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק shaison

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
אהלן אמיר
מתנצל מראש על תגובתי האחרונה לאודי (קראתי את הודעתך לאחר שכתבתי) אבל במידה ותאכוף את החוקים כמו שכתבת תגובתי לא תיהייה שם היא תמחק עם כול השטויות שאודי כתב.

תודה וסליחה שי

מנותק אורון

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
תבורכו. בהחלט במקום.

מנותק גולדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Bollero III
    • דוא
אני גם בעד! כל הכבוד למנהלי הפורום!!!

(אמיר, היתה טובה הפיצה?  lugh)

עוד הערה חשובה, שהיא כללית לפורומים וכללית לכולם:

אם אתם כותבים הודעה שהיא לא קשורה לרחיפה, תכתבו בכותרת משהו שירמז על כך שמדובר בנושא שאינו קשור לרחיפה...

בהמון פורומים אחרים, יש אייקון שנקרא OFF מהמילה OFF TOPIC... אפשר להוסיף את המילה OFF בתחילת הכותרת.

דוגמאות לכותרות רצויות:
OFF - סרטון מצחיק.
סרטון מצחיק ולא קשור לרחיפה.
תראו מה קיבלתי בדואר (לא קשור לרחיפה).
"...השחף המגביה עוף הוא זה המרחיק ראות..."

הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מה שיש כאן
מי אני ש-א-מ-ה-ר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
אני דווקא מצר על כול ההגבלים החדשים,זהו אתר חברתי ולכן גם דברים שלא הכי קשורים מתקבלים בברכה כול עוד הטעם הטוב נשמר.  לצערי הטעם הטוב לא נשמר במיוחד בשירשור של אורון (שהיה אדיר לטעמי ) מה שלא נשאר מקום ולומר שכורח הנסיבות הביאו אותכם מנהלי הפורום לצעד קיצוני כדי לרסן אנשים כאלו או אחרים.אני חושב שDELETE קטן היה פותר ועוצר שטויות ונותן המשכיות לשירשור איכותי.

אודי היקר... אני ההיתי בין אלו שתמכו שיחזירו אותך לצערי טעיתי בגדול אפילו אני באופן אישי ביקשתי ממך לרסן את עצמך,בתור חבר!!! אבל לשווא אתה בדרכך אפילו אתה לא מבין איפה טעית ותאמין לי יכולת לצאת גדול והכי מצחיק הוא שאתה רוצה אתה כותב לעניין... אבל...

טוב בהודעה שלי יש דברים שלא קשורים לרחיפה או כמה נקודות אז שלא ידיחו אותי ;D

מנותק אמיר מליק

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
ניר אל תגזים
כל מה שביקשנו (אתה מוזמן לקרא שוב) הוא כמה דברים ה.ג.י.ו.נ.י.י.ם
לא להציף את הפורום (אודי ביומיים האחרונים הציף את הפורום, והפורום הפך להיות "הפורום של אודי בלבד")
לא לקלל או להשמיץ או לכתוב בשפה בוטה או פוגענית (הגיוני או לא?)
כשמפרסמים נושא להשתדל לכתוב לנושא עצמו (כל שירשור מקצועי שנפתח הולך לכיוונים אישיים אחרים, האם אתה לא רוצה להתחיל נושא ושיענו לך בהתאם)

אם יש חוק שנראה לך מופרז או לא שבמקום אתה מוזמן לכתוב לי
99.9% מהכותבים בפורום מקיימים את החוקים הללו כי הם הגיוניים (לאנשים הגיוניים ומיושבים בדעתם), בעצם כולנו מקיימים אותם בלי לשים לב אפילו
ואז בה קומץ של אנשים ומפר את החוקים, ותראה איך הפורום שלנו נראה ביומיים האחרונים
עכשיו דוגרי, האם ככה אנחנו ממשיכים בפורום הזה, אם זה ממשיך ככה, עוד יומיים אף אחד לא נכנס לפורום הזה יותר

אני הרחקתי את אודי היום וזהו,
זה הפורום והאתר שלי בסופו של דבר, אודי החליט לעשות עליהום וכדומה אנחנו הזהרנו, הרחקנו, החזרונו ועכשיו זה לצמיתות
אני מצטער שהחזרתי אותו, ומבקש סליחה מכל משתמשי הפורום על החזרתו

לימים טובים יותר בפורום
אמיר

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
ההפך אמיר אני מחזק את ידך,אני מבין שזה היה מחוסר ברירה גם כתבתי זאת,כולנו או רובנו שואפים לתרבות דיון ועצם היותנו כאן הוא למעשה,ללמוד,להתגבש,להתעדכן ובעיקר להנות.עצם היותנו פה וגזירה של ההנאה גורמת לנו ליצור דברים נפלאים כמו למשל  אירוע פורים האחרון.

אמיר אתה לקחת על עצמך הרבה יותר מסתם אתר רחיפה,בעל כורחך הפכת את האתר הזה לריכוז הגדול של המרחפים בארצנו הקטנטונת זה המקום שממנו נוצרים דברים חיובים,זה המקום שבו נצתרך לאחד כוחות כדי להלחם בכול מי שרוצה לפגוע בספורט הרחיפה (עד כמה שאני הבנתי אנחנו רק יתוש על הקיר שרוצים למעוך אותנו)  וכוונתי היא שהחברים החדשים בפורום לא יבהלו ואנחנו מקבלים אותם בברכה(גם מי שלא מרחף פעיל זה שאוהב להסתכל על הדבר המוזר הזה) כי הוא לא מכיר את ההסטוריה ויכול לחשוב לעצמו שמפעילים פה צנזורה חזקה.  אז אני רוצה מנסיון לומר זה לא כך...

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
אז תנו לי להבהיר את זה קצת:

אין לנו כוונה לצנזר דעות, רעיונות או כל דבר אחר גם מה שלא קשור לרחיפה בכלל כל עוד הם מוצגים וכתובים בהתאם לרוח האתר.

סה"כ עד היום נהגנו בסלחנות יתר לגבי מי שהפריע לשאר המשתמשים להנות מהפורום, אין בכוונתנו לשנות את אופי הפורום שלנו ולכן החלטנו להוריד את ה"יתר", ז"א זה שאני נוהג בסלחנות יתר כלפי משתמש שכדרך קבע קורא למשתמשים אחרים שקרנים מבלי שאני שם לזה סוף או שאני נותן לאותו משתמש להפריע לדיונים שאחרים עבדו כדי ליצור אני בסופו של דבר פוגע בכלל משתמשי הפורום.
לא הייתה ולו פעם אחת שמנענו הבעת דעה של מישהו בפורום אם נכתבה בצורה תרבותית ו/או לא נועדה כדי לפגוע במישהו אחר, וזה לא הולך להשתנות.

אני לא בטוח שלתת לאודי צ'נס נוסף היה טעות אבל אני חושב שהיינו צריכים לשים לזה סוף בפעם הראשונה שחזר לסורו ולא לחכות כל כך הרבה. ועל כך באמת מגיע לכל משתמשי הפורום התנצלות מאיתנו.
« עריכה אחרונה: March 17, 2010, 04:29:37 pm על ידי צחי רייל »
don't fly faster then your guardian angel

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
צוות החרב המעופפת יפתח בעצומה
להחזרת אודי דורון לאתר לאלתר
אנו מבעים מורת רוח על כך שאתם "מנהלי הפורום " הורסים לנו את הצהובון הטוב ביותר בעיר .
 lugh lugh hug lugh lugh hug lugh lugh hug lugh lugh lugh lugh hug lugh lugh
אדרי
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק עמית

• מצאתי פסיפס
    • דוא
טרולים תמיד היו מאז התחלת הפורומים ותמיד יהיו 
אתם לא צריכים להתנצל.
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
אמיר
אין צורך שתתנצל בכלל, נכון היה לאפשר לאודי לחזור, זה היה נכון לעשות עוד נסיון. אני מבינה שההחלטה להחזיר אותו לא היתה שלך בלבד, התייעצת עם החברים, הקשבת לדעותיהם, אני יודעת שלא מעט דווקא צידדו בהחזרתו.
אל תצטערו על כך, ניתנה לאודי ההזדמנות לעשות שינוי, הוא כשל בה, לא אף אחד אחר.
בשרשור של האירוע שקרה לרולי, קראתי את דבריו של אודי וכמעט שהשתכנעתי שאכן הוא עבר לפזה אחרת, שבסוף תוכלו לומר שהשתלם להחזירו  :-[  אז הנה גם אני טעיתי בזה  ;D
האתר הזה חשוב מאוד למשפחת המרחפים וגם לאלה שלא עוסקים בספורט אך מוצאים בו עניין, חשוב באמת לשמור על אמות מידה ראויות, בעניין זה אני רק יכולה לחזק את עמדתך.

נירצ'וק
ציטוט
וכוונתי היא שהחברים החדשים בפורום לא יבהלו ואנחנו מקבלים אותם בברכה(גם מי שלא מרחף פעיל זה שאוהב להסתכל על הדבר המוזר הזה) כי הוא לא מכיר את ההסטוריה ויכול לחשוב לעצמו שמפעילים פה צנזורה חזקה.
אני הצטרפתי לפורום הנפלא הזה, מעט זמן לפני שחסמו את אודי בפעם הראשונה, זכורה לי בבירור התחושה הכבדה של ניכור והתנצחות, אפילו כתבתי בכמה שרשורים, על כך שאני משתדלת לסנן את דברי ההתנצחויות ומלחמות האגו מתוך הכתיבה המקצועית והמלמדת. תחושה שפחתה לאחר הדחתו.
אני לעומתך, חששתי מהרושם שיווצר אצל החברים החדשים, דווקא כשחזרו השרשורים המתנצחים ומלאי האגרסיות,לאחר החזרתו לפורום.
זה בסדר בעיניי, להקפיד על חוקים ברורים וחדים בכדי למנוע זילות האתר והפורום.

כבוד רב להיות שייכת לפורום רוח הקודש,  hug
כבוד רב להיות חלק מהחבורה הנפלאה הזו. hug
סיגי
אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

מנותק יניב

• הגעתי לאוסטרליה
  • ליפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם אידיוט עם מצית
    • דוא
לאחר שיחה עם אודי דורון
וקריאה של רוב החומר
אני לא מבין למה הורדתם אותו מהפורום
הפעם זה ממש לא פייר

יניב
נ.ב
או שתסבירו לי למה הוא ירד מהפורום

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
יניב,
אודי משתמש בלשון גסה. ולכן הורחק מהפורום.

אמיר וצחי, הרוב השקט אתכם.
« עריכה אחרונה: March 17, 2010, 07:05:27 pm על ידי idomohar »

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
גם אני הייתי באותה תחושה יניב "מצרף חומר עזר בנושא חופש הביטוי באינטרנט" .
אבל למה נסגרו פורומים בעבר ,פורום תפוז,אגודה,ועוד בדיוק בגלל הסיבות שבהם גם שימי ,ואודי הורחקו מהפורום .
ישנה אולי חוליה מקשרת ? lugh
למה לא שומעים פה את הקולות (כתב,תמונות,סרטים ) של יוגי,סיני,אורי,ספי, ועוד רבים וטובים אחרים תחשבו על זה .
למה מדריכים או מרחפים עם ניסיון עשיר לא כותבים פה (אבל נכנסים 3 פעמים ביום לאתר )
אך מכיוון שהפורום שיך לאיש אחד בלבד "אמיר " והוא זה שמחליט.(נקודה)
 בלי ציניות  אמיר  מחליט וזכותו כי זה פרטי והוא משלם על האתר ואנו רק משמשים כמשתמשים (יצא לי חרוז )
אז... ישלא יעבדו עליכם ...
ואולי זה טוב ליהודים ולשלום הבית של המרחפים
ימים יגידו
אדרי
« עריכה אחרונה: March 17, 2010, 07:20:26 pm על ידי אדרי »
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק יניב

• הגעתי לאוסטרליה
  • ליפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם אידיוט עם מצית
    • דוא
עידו
בפעם הקודמת אני מסכים איתך
אבל עכשיו לא היה דבר כזה

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
יניב אולי לא שמת לב (או שלא ממש היה לך איכפת) אבל אי אפשר היה להתחיל כאן שום דיון שקשור לנושא מקצועי או שמוזכרת בו המילה "טיסה" בלי שאודי יקפוץ וימלא את כל הדיון בהודעות שהוא היחיד שיודע להדריך על מצנחי רחיפה כי הוא היה טייס בח"א תוך כדי השמצות של כל מי שפעם הדריך בארץ ובעיקר על שי ואיתי, כל זה תוך שהוא מציין שמשמיצים אותו וקורא לכל מי שמעז לכתוב דעה נוגדת לשלו "שקרן". כל זה תוך שימוש בשפה גסה (שפה גסה זה לא בהכרח מילים גסות)  ומחרחרת ריב. לדוגמא בשרשור של אורון הוא הכניס יותר מ20 הודעות שלא כשורות לדיון עצמו, כשפיצלתי את הדיונים העברתי 2 דפים של הודעות וביקשתי להמשיך את הויכוח הלא קשור בדיון החדש, כעבור שעתיים אודי הכניס הודעה נוספת בדיון של אורון ובה שוב הוא קורא לשי שקרן (ההודעה נמחקה על ידי ב5 בבוקר).

אי אפשר ככה כמנהלי הפורום אנחנו צריכים לאפשר לדיונים להיות עניניים, ניסינו לבקש, ניסינו להתחנן, כלום לא עזר.
אם יש לך פתרון אחר איך אני יכול למנוע את זה ולהשאיר אותו בפורום אני מוכן לשמוע.

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
יניב האם קראת את הדברים לפני שהוסרו?

תסתכל כמה פעמיים האיש קילל והשמיץ אותי ללא שכתבתי  מילה אחת בשירשור או בכלל לא כתבתי בפורום מעל שבוע  כשהוא היה עסוק בלקלל ולהשמיץ.

תחזור ותודיע לי כשתגמור לספור..........

ועכשיו תחשוב אם אני או מישהוא אחר היה כותב את זה עליך כך סתם כי יש לו מקלדת והוא יכול.

בשמחות
שי

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
יניב מתי בדיוק קראת את "רוב החומר" אחרי שאודי הורחק?  כי יחד עם ההרחקה אמיר מחק גם כמה עשרות הודעות כדי שהדיונים בהם הופיעו יוכלו להמשיך ולהתקיים.

ז"א נשארו רק ההודעות בהן הוא לא קילל או השמיץ או קרא למישהו שקרן וכו'.

מנותק אורי שמיר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
כל הכבוד על ההחלטה ויפה שעה אחת קודם.

אורי שמיר

מנותק אמיר מליק

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
יניב שלום

תאר לך שהייתי כותב לך כאן ככה "יניב הוא שקרן, הוא לא טייס, ינייבסה, המסריח"
עכשיו תאר לך שהייתי רושם לך את זה על כל תגובה שאתה כתבת
עכשיו תאר לך שאני כותב את זה גם להודועות ולתגובות שכלל לא קשורות
עכשיו תאר לך שהייתי פותח שירשורים משלי וכותב את זה
נכון שלא היה לך נעים, עכשיו תחשוב על כל מי שנכנס לפורום ורואה את השירשורים המופלאים האלה, האם זה יחזיק אותו כאן, האם זה תורם למשהו, האם ככה אתה רוצה שהפורום שלנו יראה?

אז לאחרונה אם לא שמת לב הפורום הפך להיות "הפורום של אודי דורון" אי אפשר היה להשחיל מילה בשירשור בלי שמר אודי דורון היה נותן את דעתו על איתי לנואל או שי לנואל, אם זה קשור או לא קשור לנושא, הוא היה כותב זאת בשפה בוטה, מחרחרת ריב, לועגת, ושפה ממש לא יפה.
מעבר למטרד הזה של הצפת הפורום בהודעות הוא השתמש בשפה בוטה, אגרסיבית, ומבזה מול משתמשים אחרים,
נוצר מצב שאנשים כבר דיברו איתי בעמדות על התופעה ועל זה שלא רוצים לכתוב בגלל התגובות שלו
אודי גם קילל, מערכת הצינזור שלנו עשתה את מלאכתה כיאות וההודעה קיללתי ולכן אורחק מהפורום לאלתר הופיעה בהודועות שלו לא אחת, זו אולי הסיבה למה אתה חושב שהפעם זה לא מוצדק

מאידך אני וצחי ניסינו לעזור לאודי, הזהרנו והתרענו, אבל אתמול נשברנו, באקט אחרון פירסמנו שוב את חוקי הפורום בתקווה שזה יפול על אוזניים קשובות, אבל כמו שצחי רשם, אודי בשלו המשיך להציף (להציף = לכתוב תגובה אחרי תגובה) כאשר הוא רק שולח ארס באיתי ושי ב 5:00 לפנות בוקר.

אדרי היקר, פורום האגודה, ופורום תפוז נפלו בגלל האלטרנטיבה שצצה מרוח הקודש, שני פורומים אלו היו עמוסי אגו, התנצחויות, והמן ארס, מה שאומר ש 90% מהשירשורים בפורום האלו היו לא רלונטייים לאף אחד מלבד איזה 10 אנשים, מה שנותן לך פורום נמוך, מבזה, בלי שום תכלית,

הקמתי את פורום רוח הקודש כדי שלפני שיוצאים לרחיפה נעדכן בפורום לאן יוצאים, זו היתה הסיבה כולה, ועכשיו נוצר מצב שדרך הפורום שלי אנשים מתנצחים אחד בשני ומקללים, אז החלטתי היום שאני לא רוצה בזה יותר, והעפתי את האדם הבעיתי מהפורום, אין לי גם בעיה לחזור למצב שיש רק 10 אנשים בפורום שלי, אבל לפחות זה יהיה איכותי

אף אחד לא חייב לי ואני לא חייב לאף אחד, המוטו שלנו זה מי שרוצה להצטרף, תפדל, אבל לפי הכללים שלנו
עד היום לא צינזרנו, לא מחקנו, ונתנו לפורום להתנהל עם המומנטום שלו כאשר אני וצחי משקיפים מהצד ומדי פעם נותנים הערה או מכוונים לכיוון הרצוי, וככה זה גם ימשיך כי אני מאמין שמקרה אודי דורון הוא מקרה יחיד ומיוחד

מהטלפונים שקיבלתי עד עכשיו שמחזקים את החלטתי אני מאמין שעשיתי נכון (תודה לכל המתקשרים)

ודבר אחרון, מכירים את המשל על העקרב שביקש לעלות על גב הצפרדע כדי לעבור את הנחל?

אמיר
« עריכה אחרונה: March 17, 2010, 09:36:38 pm על ידי אמיר מליק »