אני לא חושב שאנחנו באמת יודעים מה הרמה המקצועית שלנו .
מי רואה איך אנחנו טסים בכלל - זה שאנחנו עושים קרוס לצמח לא אומר שאני טייס מקצועי .(נקודה)
מי שבאמת רוצה לדעת את רמתו חייב שמדריך מעורך ובעל ניסיון יתן חוות דעת מקצועית
לאחר שטס עימם בהרים וברכס בתנאים מגבלתיים .
אני לא שיערתי לעצמי לפני שנה וחצי בתבור שאני טס עם ברקסים משוכים כ 10 % עד שאיתי לנואל לא העיר לי על כך
אני בכלל לא חשבתי על זה כך טסתי כנורמל.
פחד הוא מנגנון מעולה לשמור על חושים מחודדים ,על דריכות מקצועית ,על חשיבה מהירה וחשיבה על פעולות של עשה ועל תעשה .
פחד מביא את הפעלת מתודת ניהול הסיכונים לרמה ההפקטיבית ( מעשית

).
אז לא לפחד מהפחד -תחקור תלמד ואנו כולנו כל הזמן לומדים במקצוע הזה כולל הטובים ביותר .
וכנראה זה מה שיפה בספורט שלנו
אז
ת.פ.ח.ד.ו זה טוב
העשרה מקצועית : ביצענו בשנה שעברה מספר מפגשי העשרה וכנראה נמשיך בזה גם השנה במידה ויש רעיונות חדשים או בקשות של העשרת ידע בתחום מסויים תגידו ונארגן את הנושא עם טובי אנשי המקצוע .
תפקידו של הפורום להיות במה לכל רחשי הלב ומחשבות של החברים (כן לפעמים זה גם צהובון הכי טוב בעיר )
אז מה ? אתם יודעים כמה פעמים יצאתי" פיתה " כי פשוט העזתי יותר מידי ולא הבנתי מה אני עושה כתבתי את זה בפורום והחברים מתיחסים גם בציניות אז מה ?העיקר זה ללמוד !
תשאלו את אודי דורון הוא היה טייס בחיל האוויר lughמה זה תחקור אמיתי באיזה רצינות טייס צעיר מעיר לתא"ל על רמת הטיסה ומקצוענות
אז זה אומר שמפקד בסיס צריך להיפגע מכך או לקחת את זה ברצינות וילמד את המערכות ואת התו"ל וכו'
העיקר שנחסוך את ביקור האבלים ואת הביקור בבתי חולים
כל המציל נפש בישראל כאילו הציל עולם שלם.
פורים שמח
אדרי