כתב נושא: תאונת רחיפה?  (נקרא 950 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבישי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אל תדביקו את הילדים שלכם -מספיק חולה אחד בבית...
תאונת רחיפה?
« ב- : June 01, 2007, 07:05:20 pm »
מי יודע פרטים? :-\
תאונה
« עריכה אחרונה: June 01, 2007, 07:11:49 pm על ידי אבישי כוכב »
שמע ישראל

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
בעניין: תאונת רחיפה?
« Reply #1 ב- : June 01, 2007, 10:10:41 pm »
מכיוון שבמוקדם או במאוחר זה יפורסם, אז כדי למנוע ספקולציות, הנה תאור ראשוני של התאונה, אני מדווח כאן על מה שנודע לי מכל מני אנשים שסובבו סביב הארוע, אך לצערנו אף אחד מהם לא היה עד ראייה, בתקווה שהמרחף שנפגע יכתוב כאן (או בפורום של שמשון) מה שקרה מנקודת מבטו, למרות שזו תמיד נקודת מבט שלא משקפת תמיד את מה שבאמת קרה, אבל עקב חוסר בעדי ראייה.....

המרחף המריא מהתבור כאשר הרוח החלה להתחזק ולהצפין, היציאה היתה על משב מערבי בעל רכיב צפוני קל, לא היתה בעיה מיוחדת בהמראה, מרחפים אחדים מדווחים על הפרש משבים בין 0-40 קמ"ש והרבה ביטלו את המראתם באותו זמן, מעדויות של מרחפים אחרים האויר היה פעיל היום והחברה עשו קרוסים מדהימים לאזור הכנרת.

המרחף הגיע לכנרת, אך הרוח כבר התחזקה מאוד, מרחף אחר שהיה באויר במבוא חמה (על מצנח אירובטי) התקשה לחדור עם המצנח שלו שהיה מהיר ביותר, לתדהמתו הוא ראה את המרחף מגיע וחולף על פניו לכיוון כפר חרוב והלאה

המרחף הגיע לאזור רמות, כשהנמיך פתאום שם לב שאינו חודר, ומתוך חוסר ברירה החל גם לטוס אחורה, לא נותר לו אלא לעמוד מול הרוח ולרדת, מעדות של מרחף אחר האזור שבו נחת היה מוסתר ע"י גבעה שיצרה רוטור (וכנראה בגלל עוצמת הרוח היה רוטור בריא מאוד) המרחף ספג קריסה קידמית (לא ברור אם קריסה מלאה או חלקית) ונפל מגובה של 10 מטרים לערך (לפי עדות של מטיילים במקום) כנראה שהמרחף גם נגרר על האדמה, המרחף איבד את ההכרה בזמן הקריסה ואינו זוכר דבר אחרי הקריסה

המטיילים נזעקו לעזרתו, הגיעה יחידת חילוץ גולן ואמבולנס (אין לי מידע כמה זמן אחרי המקרה) והוא חולץ לבית חולים פוריה, שם לאחר סיטי וצילומים למינהים נקבע ששבר שניים מצלעותיו, שבר באגן, וסדק ביד - בכללי, כמה שאפשר לכתוב זאת ולמרות הכאב, שלומו טוב, ואין פגיעות אחרות למרחף

אני חוזר ואומר, מה שרשמתי כאן הינו מעדויות ופיסות מידע שאספתי מאנשים שונים במשך היום

אני מקווה שזה מוריד בקצת את רמת החרדה, ותודה לכולם שהתקשרו לדאוג לשלום המרחף

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק elad_sinai

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #2 ב- : June 02, 2007, 12:16:23 am »
איחולי החלמה שלמה ומהירה!!!

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא
« Reply #3 ב- : June 04, 2007, 01:38:03 am »
תרגיש טוב ושמור על החיוך שכל כך מאפיין אותך.
החלמה מהירה מאוהד