איזה יום מופלא היה לי היום
כמה חיכיתי כבר להתחיל ללמוד לרחף...
לא שאני לא יודעת לרחף, אני מרחפת כל הזמן, באופן טבעי, ללא מצנח או רתמות

אני כבר מחוברת לפורום, מכירה את האנשים הנפלאים, כבר בחנתי ולמדתי את המשמעויות, הסיכונים..., כבר פגשתי את הנשים המרחפות בערב הנשים, ועוד חברים נפלאים בארוע יום ההולדת לרוח הקודש.
תם ורולי עוקבים, דוחפים ומעודדים, יאלה תתחילי כבר...
אדרי ויעל חונכים ומלווים...
היום היה השיעור הראשון, ההתרגשות היתה רבה, הייתי חייבת עוד זריקת עידוד של אדרי ויעלי, התקשרתי רגע לפני שיצאתי מהבית... זכיתי לחיזוק ועידוד שלהם וגם של אילן...
"תלבשי חולצה עם שרוולים ארוכים, תנעלי נעליים גבוהות, קחי איתך גם כפפות, ולא לשכוח את חייבת מים ותשתי הרבה.... קחי את הזמן....לאט לאט, הפעם בלי ה-מהר מהר, כי ברחיפה צריך הרבה סבלנות, להשקיע המון בשליטה הקרקעית, הנפה נכונה.... ההמראה והנחיתה הם החשובים ביותר ברחיפה...."
מיכאל מורה מעולה, מסביר פנים, סבלנות אין קץ, תמיד רגוע.
הסביר על הרוח, מחכים לרוח מתאימה, מתאימים את כיוון העמידה של הטייס והמצנח בהתאם לכיוון הרוח, אני חושבת לעצמי, איך בדיוק מרגישים את כיוון הרוח, נראה לי הזוי ממש.
למדתי כיצד להרתם, לא לפני שבודקים את כל המיתרים, הרצועות A, B, ברקס..
הנעה אחורית, כאשר יש רוח, הרתמות בהצלבה, קודם אני מנסה ליצור "קיר", לומדת להרגיש את המיתרים ואת המצנח.
פתאום אני מסוגלת לחוש את כיוון הרוח בפנים, לאט לאט ולא מהר מהר, אני מתחילה להרגיש את המצנח, את התנועה שלו בהתאם לעוצמת וכיוון הרוח, הדרך עוד ארוכה.
צריך לזכור לשחרר את הרצועות A ולמשוך ברקס בעוצמה הרצויה, זה עדיין רחוק ממני... (לאט לאט)
יש לי תחושה שאני לא בסדר, לא מצליחה אולי לא עומדת בקצב... מיכאל ממהר להרגיע, זה שיעור ראשון סיגל, כבר למדת הרבה דברים ואת כבר שולטת בהם נהדר, נדרש אימון רב, אל תמהרי לשום מקום, חשוב שתלמדי טוב שליטה קרקעית, זה הבסיס להכל.
יש רוח, המצנח מתחיל לעלות אבל לרוב מתהפך, אני לא מתיאשת, אנסה שוב ושוב עד שאצליח...
והנה זה מצליח, גם אם לשניה אחת קטנה, המצנח מעל לראשי, איזו תחושה אדירה.
זהו להיום, עוד כמה שיעורים כאלה ואני באוויר ממש.
חזרתי הביתה, מותשת ממש, אך מלאת אושר שקשה להסביר
אני מנסה לצרף תמונות אבל זה מכביד מאוד על ההעברה, בבוקר אנסה להעבריר גם תמונות.
תודה לכם חברים טובים על העידוד והדאגה.
תודה לרומן ולמיכאל הנפלאים על ההוראה, על הסבלנות.
סיגי