כתב נושא: ארוע רוח הקודש - סיכום  (נקרא 761 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
ארוע רוח הקודש - סיכום
« ב- : May 26, 2007, 05:01:45 pm »
אז הנה הארוע מנקודת המבט שלי, כמובן שהוידאו יפורסם בקרוב לאחר עריכה, ראו הוזהרתם, הוידאו הזה יהיה גדול וארוך....

יום חמישי
אני וענת והבנות מגיעים למבוא חמה ראשונים בערך בסביביות 12:00, יוסי מגיע כמה דקות אחרינו, ענת ויוסי יוצאים לרחיפת חימום, גם אורי חמו וצחי מגיעים כמה דקות אחרי, וכמובן שגם אורי יוצא לאויר,
בערך בשעה 16:00 מתחילים להגיע מסת המרחפים לעמדה, ובשעה 17:00 איתן שבירו מוכיח לכולם מהיכן משתין הדג, ומהיכן נושבת הרוח, הוא יוצא לאויר ראשון ללא שום התראה וישר מטפס לגובה 200 מטר מעל לעמדה, מיותר לתאר את האמוק שתפסו כל הנוכחים בעמדה, וישר התחילו אחד אחרי השני מצנחים לצאת לאויר, יצאתי ושייטתי כשעה בגובה 600 מטר, טסתי לכפר חרוב וחזרתי חזרה לעמדה כבר מתחת למדרגה השניה, גירוד, גירוד, גירוד, ולאחר כ 20 דקות הצלחתי לעבור מעל גובה הרכס, ובהזדמנות ראשונה שתפסתי נחתתי על השביל על הרכס מצפון לעמדת ההמראה, קיפול המצנח וחזרה לעמדה, עזרתי לענת ואחרים להמריא, והצבעים שצבעו את השמיים היו מהממים
לאחר מכן ארגנו איסופים לכ 25 מרחפים שנחתו למטה, מי שהגיע ויצא לאחר השעה 18:00 סיכוי סביר שנחת למטה, היו גם הרבה מרחפים שנחתו למעלה (כולל אורי חמו שכמעט הפיל אותי לרצפה כאשר נחת מטר ממני)
התארגנו לארוחת ערב ששלומי (אח של ענת) תיקתק, בשבילי זו היתה הפעם הראשונה לראות אותו מתפעל ארוחה בסדר גודל כזה, אבל היה נראה שזה היה קטן עליו, הארוחה היתה טעימה מאוד.

לאחר הארוחה הוקרן סרט מצויר לילדים ובינתיים החברה תיפעלו את הקומזיץ והנרגילה, אורי חמו שכבר היה בעולם משלו לא עזב את צחי, ועכשיו אני מבין לאן נעלמו כל פחיות הבירה, איתן, בפעם הבאה נשים את פחיות הבירה במקום אחר, זה היה כמו לתת לחתול לשמור על החלב  lugh

יום שישי

לאחר שינה טובה, מה שהעיר אותי היה צפצוף הואריו של אורי חמו בשעה 6:00 בדיוק, וצעקת "בוקר טוב" מהאויר שלו, הצצתי מחלון האוהל וגם ירון פור, זוש, ועוד כמה היו כבר באויר, יצאתי בשקט מהאוהל לא להעיר את הבנות, ובריצת אמוק אל המצנח, פריסה, בד"ח והופה אני באויר, צילמתי את המאהל מלמעלה ולאחר כ 15 דקות נגמרה הרוח ומצאתי את עצמי ועוד כ 7 מרחפים למטה בשדה הנחיתה.

לאחר איסוף של זוש וענת חזרתי לארוחת הבוקר, שגם הפעם היתה טעימה ומשביעה מאוד, בשעה 9:30 התנאים כבר היו בשלים לטיסה תרמלית, ובאמת כחצי שעה לאחר מכן (עם רוח שהתחזקה מאוד) המראתי ומצאתי את עצמי לאחר כ 20 דקות ב 1100 מטר משייט לי להנאתי ביחד עם ד"ר קדמי מעל לקיבוץ מבוא חמה, יצאתי לכפר חרוב וחזרה ב 900 מטר, ונחיתה יזומה מאחור (על פי בקשת ענת) ונסענו לכנרת ביחד עם קדמי חמו צחי ואוהד - תפסנו זולה פראית בימה הגדולה של מדינת ישראל, זה היה היה סיום מדהים ליומיים הללו, הגענו הביתה שפוכים באזור 16:00 והלכנו לישון עד 19:00

אז מה היה לנו
היה לנו אפקטון כנרת, לא חזק אבל בהחלט רגוע, וכיף לא נורמלי
אבישי כוכב ביצע גרירה ללא קורס גרירה, והמבין יבין....
מצנחו של באבי שחר כבר לא יתקרב יותר לשיחי פטל קוצניים.
SHAY SUN הוציא טנדם בארוע, אבל לא חזר לארוחת הערב (יש הסוברים שקיבל וטו)
אורי חמו לא יצא ראשון לאויר,
הטיסן של אבישי ראה את שדה הנחיתה מקרוב אבל הוא לא יחזור לטוס בקרוב.
ילדה קטנה שיצאה בטנדם עם אבא שלה וצעקה "הצילו הצילו"
אוהד ובנו המאומץ בטנדם מדליק על מצנח מדיום (ולפי דעתי הם עדיין היו בחוסר משקל)
גרטה בטנדם עם ירון פור, ספירלות מדהימות וטיסה מדליקה,
עופרי אייזן שהפתיע והגיע להגיד שלום.
עמית קדמי שטס לאורך כביש מבוא חמה בתרמיקה וכבר כולם התחילו לדבר בקשר האם הוא יודע היכן הגבול עם סוריה,
אורי חמו ששתה כל כך הרבה וכבר לא הבין היכן הוא נמצא ומה קורה איתו,
אלעד סיני שתיפעל נרגילה,
אודי ששכח מצנח טנדם בשדה הנחיתה, והודות לשוקי המצנח נמצא.
איתן שבירו שיצא ראשון, וגם הרים ארוע מדהים לתפארת רוח הקודש.
שמעון ויינר, שללא העזרה ממנו, כל הארוע לא היה יוצא אל הפועל.
והרבה הרבה הרבה עזרה מהחברים בהנפות המראות נחיתות ואיסופים, בסידור השולחנות ועריכתם, הניקיון לאחר הארוע ותרומתם להצלחת הארוע
ובל נשכח את ספי שמפאת מחלה לא הצליח להגיע, אבל יכולת האירגון שלו הורגשה לאורך כל הארוע

תודה, תודה לכולם, היה ממש גדול, מארוע לארוע זה נעשה ממש יותר טוב ומדהים מהארוע הקודם.
הסרט בקרוב

תודה מראש, ממשפחת מליק
אמיר ענת שני ומאיה
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק שלמה ניסן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אני פצוע מיום 18.10.06 אני אתגבר אלחם ואנצח
    • דוא
בעניין: ארוע רוח הקודש - סיכום
« Reply #1 ב- : May 26, 2007, 08:10:37 pm »
אמיר חסר משהוא כשמציינים משפחת מליק?
הכפרי
עשו את הספורט מהנה=ותהנו
הטו אוזן קשבת לסובבים אתכם
וחזרו הביתה בשלום

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
« Reply #2 ב- : May 26, 2007, 11:36:27 pm »
היי שלמה

תבור לא היה בארוע ולכן לא נכלל בתודות
שלומות

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק ענת מליק

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
  • מקורקעת עד להודעה חדשה.(אין לי רשיון לטאנדם)
    • דוא
« Reply #3 ב- : May 27, 2007, 01:02:44 am »
שלמה נראה לי שגם תבור וגם סבתא שלו שולחים תודה גדולה על זה שהם היו יחד.