אבישי תודה,
באתי להאיר, ויצאתי מקלקל (מה לעשות, לא מתחרז ). קילקלתי קצת לחבר'ה את אחוות החומוס.
אינני בא להטיף לאף אחד לאחריות חברית, יפעל כל אחד ע"פ תפישת עולמו ורגישותו.
כל מה שהעלתי היה אוסף נתונים מהשטח על ציר זמן ואופן תגובת המרחפים בעמדה לארוע (שמשום מה אתם לא מדייקים, ואולי לא בכדי ).
אבישי, לשאלתך, האם על כולם לעזוב הכל..... ? ודאי שכן!! כי אחרת, וזה בדיוק מה שקרה, שכל אחד שרתום למצנח ובדיוק נמצא בחלון הזמן לצאת לתחרות הליגה - מקווה שמישהו אחר יעשה את העבודה.
ומי בכלל חושב באותו רגע על שיחרור המצנח מהשיחים, זה ממש אבל ממש לא הענין. צריך להגיע לנפגע לדבר איתו (לא היה לו מכשיר קשר), ולודא שהוא בסדר, ואם לא אז כידוע נדרש להזעיק חילוץ כזה או אחר - אני מניח שהדבר לא זר לך.
אז מה אם עמיר שלום ראה מהאויר שהוא זז. כמה מדויק הוא יכול לראות? אז זהו ? נגמר ? חוזרים לשיגרה ?.
..יעידו הותיקים, שגם בהר הארי גיל יערי ז"ל זז ודיבר אחרי ההתרסקות(הייתי שם). ויוסי קופר ז"ל, בתאונת הממ"ר הקטלנית, לא רק שדיבר עם מחלציו אלא גם הדריך אותם בחילוץ.
אבישי איתי יוגי, וכל השאר - אני מבקש את סליחתכם אם נפגעתם מהדברים, אין ולא היתה כאן כוונה לפגוע באופן אישי באף אחד, אבל כדאי לזכור שבקבוצה תמיד יש את אלו שדוחפים את העגלה העמוסה במעלה ההר, ואת אלו שיושבים עליה. - וכדאי שכל אחד יבדוק בינו לבינו, באיזה חלק של העגלה הוא בוחר להיות.
עופר