תודה תודה,
אורי, קטן עלייך תל קציר. פעם הבאה תל אביב.
אמיר, טיסה נעימה חזרה לארץ, מחכים לראותך.
שאולי, אלו היו כנראה הכינורות של ספי שלא הגיע איתנו היום

(דיברנו כשכבר הייתי בצמח).
איתן, פשוט פחדתי לפספס את הגלידה בצמח ומהאויר לא היה שלט גדול "פה הגלידה".
וזה סיפור המעשה בקצרה:
הגענו לתבור אבי, שבירו ואנוכי. כבר מלמטה ראינו מצנחים באויר והשעה היתה בסך הכל 10:00. הגענו לעמדה וידענו שיותר מפיפי וסיגריה לא נוכל להתעכב, תיכף מגיעים החבר'ה מהליגה והצפיפות רק תגבר.
שבירו יצא ראשון ונלחם באויר לא מעט, כשהגיע סייקל טוב, יצאתי ואבי מיד אחריי.
טיפסנו שלושתנו וטסנו ביחד, תוך כדי דיבורי סרק במכשיר הקשר. בלי לשים לב כבר ב 1000 מטר גובה.
נסחפים עם התרמיקות ויוצאים, ככה המשכנו, באיזה שלב הייתי יחסית נמוך אז התעכבתי על תרמיקה, איתן ואבי המשיכו קצת קדימה. התרמיקה הזאת העלתה אותי ל 1300 עוד לפני כפר תבור ואז כבר הייתי מעל שניהם. המשכנו לכיוון יבניאל, עברנו מעל שדמות דבורה ועופרי מברך אותי בקשר "הרגע נחתי, אני מתחתייך, מברוק על הקרוס הראשון, תמשיך קדימה לכיוון הבריכות ביבניאל". המשכנו. אבי החליט לרעות בשדות זרים ולעקוף דווקא מכיוון שרונה ואיבד הרבה גובה (היה כ400 מעפ"ש). איתן ואני הגענו מעל הבריכות ביבניאל בכ 1100 מטר. "אבי, אתה נמוך מאוד" אני אומר לו בקשר. "אני עובד על זה" הוא עונה לי ונלחם כמו שועל על כל תרמיקונת ומצליח לשרוד עד שלבסוף נחת באיזור. לי ולאיתן נגמר המזל ורק סינקים קיבלו את פנינו. איתן החליט לחפש את המזל בשדה העגול שליד רמת יבניאל, ואיך שביצע פניה לכיוון שלו (דרומה) נכנס לסינק חריף עוד יותר שהוריד אותו בכמה מאות מטרים. המשכתי לבד בגובה סביר כ1000 מטר וגלשתי לכיוון הכנרת תוך ירידה מתמדת, תוך כדי שאני משגע את כולם בקשר, כי לא ידעתי בדיוק איפה אני ואיך מגיעים לגלידה המדוברת. טסתי לכיוון הלונה גל ואז ראיתי את המתחם ואת המפעל עם הדגל (בגובה נמוך להחריד של כ 50 מטר).
תודה על הטרמפים. היה יום גדול !!