אני אספר ... יום שלא ישכח.
יוצא מהבית ב 10:20, קבעתי עם ליאב ב11 בצומת בית רימון ושומע דיווחים במשהפון על מ. חמה (אדרי,ארנון)..מדבר עם ליאב לפני שהגעתי לקדרים כדי לשכנע אותם (ליאב ואבנר קובלינר) להמשיך למ.חמה .ליאב מדבר על קרוס... מה בין קרוס וביני..האתר דרגה 1 אבל קרוסים לא עדיין ,אני לא משכנע אותו..אז מה לעשות?..אחרי כמה שניות וממש בפניה של קדרים החלטתי לבקר באתר שחדש לי (גולדי. לקחתי ברצינות את תפקידי של הספר האתרים המחודש, כי ממש היה שיקול)..מגיע מדויק (ככה שימי לימד אותי

)ביחד עם אבנר ומחכים
13 דקות את ליאב.
אופטימי (לפי דבריו של אבנר), משאירים 2 מכוניות בצומת רימון ועולים עם ה"מאחר".
. העמדה מספיק גדולה ל3 מצנחים פרוסים,פעם היה יותר גדולה ,היום יש שטח כולכר בנוי עם אנדרטה בצד,עץ בצד המערבי ופיסקת דשא מאחוריו שנשאר מהעמדה הישנה
יש בקצה כמה סלעים אבל בקלות אפשר לעבור ביניהם
עוד בצומת לא היה ברור לאן הרוח. אבנר אופטימי.. עוד קצת יהיה צפונית. .
הגענו לעמדה בהתחיל את הצפוני 8-13 אני זוכר, עוד לא מספיק.שומע את כל מה שאפשר בהסברים של המרחף הוותיק.חיכינו עוד והמשבים עלו ל20-25 עם פיקים (גבולי משהו לי)של 30.
אבנר שואל אותי אם אני רוצה שהוא יהיה בזמן שאני ממראי (אם בכלל אני ממראי

), אני אומר לו כן

ומבקש שליאב יהיה הראשון. ככה היה. המראה נקיה שלו. אני ממרי דקה אחריו ואחד מהמראות לא משהו.

.עם ברקסים קצת מעבר לרצוי עם קשר במייתר הכי שמלאי קטן ולא הפריע בטיסה אבל משך אותי שמאל וממש ניקיתי הישבן עם הפינה של הצמרת והמשכתי.עליה מתונה בזמן שעוד לא יצאתי מאפקט המראה הטובה שלי

וחושב שם קדימה איזו מה1000 שטחים המלבנים יהיה השדה נחיתה שלי להיום.
עכשיו אני אקצר. עליתי עד 1133 מ (אדרי בא תמונה). וירדתי ל500 ועוד פעם עליתי ל1050 והפעם ליאב יצא בקרוס,ואבנר נעלם לי ..אז אני חשבתי.."חוצה את הרכס,מרחף עם הצפונית עד המכוניות ואוסף את כולם". ככה עשיתי. מגיע עם 750 מ שמאבד בהכרות עם עמודי חשמל מעל כביש 77 (בקטע הזה אני עוד עולה חדש מדבר כבישים במספרים ולא "צומת גולני-המוביל) .למעלה מה אני יכול לספר..ליראות מאגר המוביל,הים רחוק,ארבל כול נטופה והעמק של כביש 77 ,נצרת. ביתי חרשים (מאחורי הר שזור ),צפת וכול מה שלא זיהיתי כי הייתי ב"הי טוטלי", מרגיש כל דבר, דרוך ושמח רגוע ומופתע: איך גירזון בראש שלי הפך ל56 דקות (קרוסיטו קטן) נחיתה 100מ מהרכב.אולם נפתח לפניי.... תודה ליאב, תודה אבנר.היום הזה אצלי נשאר, יש לו משמעות אחרת...
.