ללא כל קשר להתנצחויות עם איתי הייתי רוצה להוסיף על מה שצחי כתב לפני שהדיון שוב תופס כיוון למקום אחר לגמרי
אני מכיר 2מרחפים שיצאו לרחף במזג אוויר דומה בשנה אחרת אחד בארסוף ואחד בגעש, שניהם נסחפו לאחור, ושניהם פגשו את מר "רוטור" הידוע לשימצה, הוא לא חסך מאף אחד מהם את שיבטו, ושניהם התקפלו כעלה נידף אל הקרקע
התוצאות : גפיים שבורות, ועזיבת הספורט
הם ידעו יותר טוב מכולם, להם זה לא יקרה, מקסימום נוחתים מאחור.....
תבינו פעם אחת טוב, כדי לשרוד את הספורט הזה עליכם לשלוט במצנח במאה אחוז, אני מתכוון לא שליטה קרקעית או ספירלות אלא שליטה בסיסית של ימינה שמאלה, אם אתם עולים לאוויר ואתם נסחפים לאחור, ברגע זה אתם לא שולטים בכלום ורק גלגל המזל הוא שיציל אתכם.
הייתי מציג את זה אחרת.... האם הייתם עולים לאוויר במבוא חמה כאשר אתם יודעים שאין לכם יכולת לשלוט במצנח (ימינה או שמאלה) כאשר אתם באים לנחיתה, ברור שלא, אז למה לעלות לאוויר כאשר אתם מכניסים את עצמיכם לפינה ויש סיכוי טוב מאוד שעוד כמה דקות לא תוכלו לשלוט במצנח, לא תוכלו להחליט היכן שדה הנחיתה, לא תוכלו אפילו לתזמן את הפלייר, אולי תנחתו בדיוק רב על בזנ"ט, או קוביית בטון - יש המון כאלו בארסוף) אולי תגיעו אל הרוטור, אולי תיסחפו למאגר מיים של געש,
ולמי שחושב שמקסימום שוברים רגל זה שום דבר, חוזרים לרחף בלי בעיה, אני מציע שידבר עם שלמה או קובי רבינו (שהוא דוגמה למה שקורה כשיוצאים ברוח מעל למגבלות)
מקווה שנפלתי על אוזניים פתוחות
אמיר