ברק בוקר טוב
ואו על הטיסה המדהימה, עכשיו לשאלה הרצינית בענין הנטישה, אומנם זה לא אני, אולי כולנו , אבל רובינו נחתנו אחרי שעה, שעתיים באיור באיזורים שונים וכולם אספו את כולם, יש מי שענה לקשר ויש מי שענה או השיב לטלפון.
קיבלתי כמה וכמה טלפונים עוד בהיותי בעמדה מזה "שנטש" אותך והלאה טלפונים לכל מי שטס היום בהר לחפש אותך
אף אחד לא ידע לאיזה כיוון טסת, ולא ענית לקשר, השאלה היא לא להאשים אף אחד אלא אולי ללמוד משהו מזה.
לדעתי ואני חושב אפילו במחינה בטיחותית, אם שני אנשים יוצאים לקרוס ביחד, לאותו כיוון, עם מכשירי קשר, התוצאה של איבוד חבר אחד בשמיים הוא קטן יחסית מאיבוד שני חברים שטסים ביחד.
גם אם היה קורה לך משהו -אף אחד לא היה יודע מזה.
המראת לגיחה השניה ב 13:20 נחתת ב 16:30.
מה אמור אותו "נוטש" לעשות אחרי שהתקשר לכולם, כולם ניסו ללקרוא לך בקשר? 3 שעות טיסה זה יפה מאוד.
להתקשר למשטרה? למדא? בתי חולים?
אשמח לפתוח את זה לדיון.
טיסה יפה מאוד, אני התבאסתי שהגעתי ביחד עם יורם לכמעט 1000 מטר מעל הר הקפיצה, ראיתי את יורם מתחיל לחתוך את נצרת, התחלתי לטוס איתו כדקה וראיתי שהGPS הפסיק לעבוד, גם ניכנסתי לסינק פראי שגרם לי לחששות כבדים למידת היכולת שלי לעבור גם את נצרת, אחרי יורם.
שלם עם ההחלטה
נחתתי בשטח מאחורי מרכז הקניות של מגה בשדה קטן, דיי צמוד לעמדת ההמראה קפה קר בארומה ואיסופים.
גיא