דני,
נדמה לי שאפשר להבין מהתגובות מה זה "רוח הקודש" = מרחפים שרוצים לשתף חוויות, לעזור אחד לשני והכי חשוב לחייך.
אני לא חושב שמישהו צריך להביע דעה לכאן או לכאן...ואפילו לא לשם.
מעולם לא הבענו דעה לגבי איזה מצנח טוב יותר, איזה בית ספר טוב יותר, מי טייס טוב יותר ולמה אתר אינטרנט כזה או אחר צריך להתנהג בצורה מסויימת, ובדיוק בגלל זה "רוח הקודש" מרכז את רוב הפעילות האינטרנטית בתחום... פשוט כי לכולם כיף להכנס לפה בלי שום אינטרנס.
מי שמסר מידע למוקד ידע, עשה זאת ללא כל אינטרנס, פשוט כי רצה והרגיש בנוח שיעשו עם המידע הזה ככל העולה על רוחם, על מנת שאחרים ילמדו.
שמשון ועמית הקימו אתר לתפארת עם מנגנון מקובל ובמקרה הזה, גם חשוב, של חיסיון המידע למי שלא הסכים לתנאי האתר. נכון שזה מרגיז לפעמים להקליד את הסיסמא שוב ושוב...אבל בשביל לרחף בטוח לא עלינו את הגבעה בבת ים שוב ושוב?? עלינו גם עלינו.
באמת שהדברים יצאו מהקשרם מזמן כבר...ואני מאמין שאמיר כתב את שכתב בגלל הרגשה שמקלקלים את הרוח הטובה שבפורום..וזה..זה בדיוק מה שהכי חשוב פה.
אז אם עלי להחליט לכאן או לכאן ...
אני מחליט שאני לא רוצה להכנס לפורום ולראות הודעות מהסוג שמנגח אחד את השני, אלא מהסוג שתומך אחד בשני.
ומי שרוצה להמשיך את הויכוחים הללו, אנא עשו זאת בפרטי, בטלפון, בפקס או במייל...רק לא פה !!
מבלי לפגוע באיש..
יוגב