כתב נושא: לפעול למען הרחיפה  (נקרא 2717 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק kobliner

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • אתר האינטרנט של טבע בהר בקתות נופש
    • דוא
לפעול למען הרחיפה
« ב- : January 02, 2007, 11:51:33 pm »
לכל המרחפים המגיעים לפורום .

בימים אלה מתארגנות שתי הליגות ( או אחת תלוי במספר הנרשמים.).
אנו מחפשים מנהל ליגה לליגה של ימי שישי.

כל מי שלא מסר את שמו וטלפונו ל"דף איסופים " מוזמן לשלוח את הפרטים לכתובת     [email protected]
אנו מתכוונים להוציא דף ראשון עד סוף ינואר.

מבוקש  8) מתנדב להפעלת תחזית מזג האויר במרכז המידע הטלפוני של האגודה.

למען הספורט ווהפעילות המשותפת מי שעוד לא נרשם לאגודה מוזמן לעשות זאת, כי כוחנו יהיה חזק רק אם נדע לפעול יחד.

אבנר קובלינר
יו"ר ועד האגודה הישראלית למצנחי רחיפה

מנותק עמית דונסקי

• הגעתי לאוסטרליה
  • מנוע Black Devil, חופה Thrust 09. הפייסטה למכירה.
    • דוא
בעניין: לפעול למען הרחיפה
« Reply #1 ב- : January 03, 2007, 01:50:46 pm »
אבנר.

נקבתם בשכר חברות באגודה. סכום זה אינו כולל את דמי הביטוח, המשולמים בנפרד.
מאחר וההחלטה שהתקבלה באסיפה הכללית האחרונה פוטרת את האגודה מטיפול ברשיונות, אתרים, ושאר ירקות מקצועיים,
התוכל בבקשה להסביר להדיוט כמוני (עופרי.. תתאפק) אילו הוצאות מיועד סכום החברות לכסות? אני מתכוון להוצאות אשר אינן תקורה תפעולית. כלומר, בעצם אני שואל, כמו כל ישראלי טוב; מה יוצא לי מזה?

תודה מראש !

מנותק kobliner

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #2 ב- : January 04, 2007, 12:01:56 am »
עמית שלום

אני מאמין שלטובת ספורט הרחיפה במצנחים כדאי שיהיה גוף מרכז ומייצג כלפי השלטונות אם צריך, ולפעמים צריך !!
אני מאמין שלקידום היכולת המקצועית של כולנו יש לקיים ליגות ותחרויות, בהן יכולים מרחפים חדשים ללמוד מהוותיקים.
אני מאמין שראוי ונכון שיהיה גוף מייצג ספורט הרחיפה אגודות לאומיות אחרות.
אני מאמין שרק ביחד נוכל לקיים מערכות כמו מרכז המידע הקולי ומערכות אינפורמציה אחרות.
אני יודע שרק ביחד נוכל להשיג ביטוחים לאותם מרחפים שאין להם ביטוח מנהלים ......

נכון שהרבה מהצרכים השתנו והאגודה מנסה להתאים עצמה לתנאים החדשים, בהתאם אנחנו החלטנו השנה לרדת בדמי החבר מ כ700 ש"ח ל120 ש"ח לשנה. אנו מקווים שהצטרפות החברים תהיה מתוך מודעות ולא מתוך חובה.
מקוה שאתה ועוד חברים תצטרפו כי אחרת הספורט שלנו יפגע .

אבנר קובלינר

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
איך להרחיק חברים מהאגודה
« Reply #3 ב- : January 04, 2007, 09:19:10 am »
להתנשא במקום לתת תשובה פשוטה.
מה כל כך קשה לתת תשובה פשוטה לשאלה פשוטה?
אני אנסה: הפעלת מערכת מענה קולי
             תשלום עבור תחזית מטאורולגית.
          ארגון אירועים.

וההוצאה הגדולה- אחזקת אתרים שכירת שדות נחיתה.
ואבנר אתה מוזמן להוסיף הסברים.

וכמובן אין לשכוח את המשכורות המנופחות מעבר לכל פרופורציה שחברי הוועד מושכים את תשלומי השוחד השונים שנמשכים מקופת האגודה כדי לשמן גורמים שונים ותשלום שנתי שנועד להשתיק אנשים כמוני למען לא יחשפו את הנ"ל. (השנה עוד לא קיבלתי תשלום...)
יובל דורורי -מחפש מקורות הכנסה סודיים.

מנותק עמית דונסקי

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #4 ב- : January 04, 2007, 10:28:14 am »
דרורי.
קודם כל, אני חושב שאתה מקופח. ועד שאני לא אראה את המעשר מהקומיסיון שאתה מקבל מדמי השתיקה, אני אמשיך לחשוב שאתה מקופח.  ;)

אבל, רגע של תהייה; מה זה 120 ש"ח לשנה? מהיכן נגזר הסכום הזה? בוא נראה ביחד:
  • הפעלת מערכת מענה קולי - אין עלות להפעלה עצמה. התוכנה והמחשב כבר נרכשו (לפני שנים). יש עלות של אחזקת קו טלפון, 300 ש"ח בשנה (קו "קל" של בזק, כ- 25 ש"ח לחודש) ויש את השכר של קובי - כמה? כ-1000 ש"ח בחודש?
  • תשלום עבור תחזית מטראולוגית - אני הייתי זה שערך את המו"מ האחרון עם השמ"ט. יש שם בעייה שלא כאן המקום לפרט אותה מחמת שיעמום קהל המאזינים, אבל אם יוחלט שכן לבוא עימם בהסכם, אז מדובר על סכומים לא נמוכים עבור מעט אתרים ובוודאי שלא מדובר על שבשבות - שם המחירים מטורפים באמת (אלפי ש"ח לשנה לנקודת דווח). מאחר והסיבה אשר בגינה אין כיום לאגודה הסכם פעיל עם השמ"ט עדיין קיימת (עלויות כספיות גבוהות), הערכתי היא שמי שיגש לטפל בנושא יגיע למסקנה דומה. כך שנכון לכעת, ריאלית, אינני רואה נושא זה כרלוונטי. ביננו, בלי שאף אחד שומע, הרי האווירה הכללית סביב הנתונים שהגיעו משם לא ממש הייתה חיובית. בכל אופן, לדעתי, קהל המרחפים ימשיך להסתמך על WindGuru וספקי תחזית שונים באינ-טר-טנט, כולם חינם אין כסף, ובשילוב עם הנסיון של החבר'ה ובהיכרותם את האקלים המקומי באתרים... אין ממש צורך לשלם עבור המידע.
  • ארגון אירועים - מארגני האירועים הינם מתנדבים ונהוג שהמשתתפים משלמים עבור ההשתתפות. אמיר אדמין-דה-פורום-זה מליק, ארגן שני אירועים במבוא-חמה, לתפארת רוח הקודש. היה על הכיף-כיפאק. אבל עדיין לא משלמים אצלו דמי חבר. אז למה צריך לשלם עבור זה לאגודה?
  • אחזקת אתרים - האסיפה הכללית האחרונה החליטה שלא. לדעתי, אין לוועד את הסמכות לשנות החלטה של האסיפה הכללית, ועל כן, עד שלא יוחלט אחרת, האגודה לא מטפלת באתרים.
  • אתר אינטרנט - לא כתבת וגם לא אבנר, אבל גם אל תכתבו, כי שמעתי שיש לפחות שני אתרים כיום שמספקים את כל המידע בחינם לכולם.

ובמידה ומי מחברי הוועד לא יפרט אחרת, יוצא מכל הנ"ל, שתשלום דמי החברות נועד למימון תקורות תפעוליות. משרד, חשמל, ארנונה, מנכ"ל וכדומה. ועם כל הכבוד, ויש - בהחלט שיש, לרוח ההתנדבות והחדשנות והמבט קדימה, אני באופן אישי אינני מוכן לממן הוצאות אלו, אלא אם כן תוצג תוכנית הבראה אמיתית לאגודה, הכוללת ניתוח מסודר של נכסים, התחייבויות, סיכונים ואיומים, מטרות ויעדים לטווח הקצר והארוך, מדדים ומשקולות וכל שאר החארטות של מנתחי מערכות. משהו שיתנהל בשקיפות אמיתית ויראה שיש פה הליך של חשיבה ולפחות שביב של משנה סדורה.

מנותק עופר

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #5 ב- : January 04, 2007, 07:08:15 pm »
אבנר ידידי
באמת שאני חס אליך, אבל חבל על הזמן,  השקעת האנרגיה שלך ושל האחרים בהקמת האגודה לתחיה   משולה לנסיון להחזיר את ראש הממשלה לשעבר לתפקידו האחרון.  זה פשוט לא ילך.
ראיתי את עמוס מנסה לשכנע אחד מחבר העמים להצטרף לאגודה, ההוא הביט על עמוס בשיעמום הולך וגובר, וגם הסביר שהוא לא מעונין להשתתף בחבורה שמענישה את חבריה ומה בכלל יצא לו מכל הענין הזה.....   אתה מבין אבנר,  אף אחד  היום לא מוכן לשלם סתם כך בשביל משהו שגם אני וגם אתה  לא בדיוק יודעים מה יצא מזה, ולאן זה הולך ולמי זה טוב. -  ובקיצור הפגר הוא פגר. ושום שיטת החיאה לא תחזיר אותו למצבו הקודם.
כפי שכתב עמית אין הסבר רציונאלי לגובה התשלום לאגודה, ואני אוסיף על כך שכרגע התשלום הוא החלק הפחות חשוב, מה גם שחלק ניכר ממנו הולך לדרורי כפי שהוא העיד על כך  (-:
מה כן ?    או !!     שאלה יפה,    ראשית צריך ליצור חבורת מרחפים עם מכנה משותף הגדול ביותר שאפשר, שדומה בעצם למה שמאחד את כל המרחפים ברוח הקודש, והוא  גם כזה שדירבן אחרים להצטרף לחבורה הזאת שכל הדרישות שלה על רגל אחת - פירגון, וחברות ללא תנאים מוקדמים. לא כסף ולא אידאלוגיות ולא מניפסט כזה או אחר, ולא ספר עזר מבצעי, ולא , ולא, ולא...  - רק חברה שרוצים לעוף ולהנות, וזהו !!!

אז איך מתחילים ?   קודם כל מודים ומודיעים שאין אגודה, (גם אם זה יגרום למישהו נחת מרובה ),   עכשיו כאשר עמוס ידבר אם ההוא מחבר העמים, הוא ישאל אותו אם הוא רוצה להצטרף  ל "מועדון",  או איזה שם אחר  שתחשבו עליו,  ללא שום תנאי וללא שום תשלום.  כאשר  מטרת הרישום היא לשלב חוג של מאות מרחפים, בעצם כל המרחפים בארץ תחת שם אחד.    בשלב שני ורק לאחר שהתברר שאפשר להקים כזה קאדר, אפשר להתחיל לגשש ולנסות  להתרים את החברים  או חלקם למטרות נקודתיות, קרי ערב בטיחות, פורים,  לילה על הר קירח במבוא חמה וכו'.
נכון פשוט  ?
עופר
נ.ב.  אם  כבר נרשמו לאגודה  למעלה מ 50 מרחפים, ראה תגובה זו כמבוטלת. ואתה רשאי לנקוט כנהוג  באמצעים אלימים.  lugh

« עריכה אחרונה: January 04, 2007, 11:57:55 pm על ידי עופר »

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
אגודה-מועדון-חסמב"ה
« Reply #6 ב- : January 05, 2007, 10:35:53 am »
ממש לא משנה.  לא ממש מובן לי האנטיגוניזם לאגודה.  הרי מי זה ומה זה האגודה?- מרחפים שרוצים לשמור על האינטרסים של עצמם בינם לבין עצמם (העלאת המודעות לבטיחות)ובגלל אילוצים, לשמור על האינטרסים מול הרשויות.
אין לי מושג למה קבעו 120 שקלים, העלתי כמה מהעלויות שזכרתי משנים קודמות.
לדעתי, צריך בהחלט להעניש מרחפים עבריינים-ואני לא מתכוון למי שגמר קורס והולך לטוס בזיכרון, שיתאבד זבש"ו- אלה שמפריעים!
השאלה היא כמובן למי מפריעים?
השמיים שייכים לחיל האוויר גם אם הרבה מאיתנו לא מוכנים להודות בזה.
עמית אתה יודע מצויין שלא צריך הרבה בכדי שחיל האוויר יאסור או יגביל את הרחיפה בצורה קשה...
בעתיד יהיו גם תקנות שונות ומשונות שינסו "להסדיר" את הבלגן בשמים.  אם לא תהיה לנו נציגות, עמותה רשומה עם וועד נבחר שיתעמת עם התקנות 'נאכל אותה' ובגדול.
איך תקרא לארגון כזה מעניין את הת...
אפשר לקרוא לו "האגודה הישראלית למצנחי רחיפה" ואפשר   "האגודה הישראלית לשימור הטרמיקות בידינו"  ואפשר "רוח הקודש".
ממש לא משנה.
אם יועיל להחליף את השם (לשימוש פנימי) נחליף את השם.
מול הרשויות צריך להיות מאוגדים כגוף אחד.
אתה השקעת המון למען האגודה! אבל בעצם השקעת למען עצמך ולמעני (אגב בהזדמנות זו-תודה) ולמען כל מי שמרחף . כך גם מתנדבים רבים אחרים.
בהחלט היו בעיות עם כמה מהמתנדבים -אינטרסים אישיים ואינטריגות... מה לעשות כך זה בהרבה גופים.
צריך להתעלות מעל ולצפות קדימה, מה האינטרסים שלנו?
לרחף בכיף דבר ראשון.
אבל מי ילחם בהחלטות שרירותיות כמו: אין קרוס בין תבור למבוא חמה?  הרי ניסו להפיל עלינו החלטה דומה ובזכות האגודה נחלצנו.
וכל הגיבורים שרוצים להגיב ולומר "על הזין" -להיות במעצר זה לא נעים, ישנם כמה מרחפם שיעידו על כך (כולל עבדך כאן).
המשך בקרוב -הילד קורא לי.
יובל דרורי-עבריין מועד ונופל.

מנותק גיא רון

• מפעיל בובקט מתקדם
מדינת ישראל והמרחפים
« Reply #7 ב- : January 05, 2007, 11:57:12 am »
יובל, עמית, אבנר שלום,
ראשית צריך להביון, מדינת ישראל מצד אחד לא "סופרת" את המרחפים וכל סיכום שתגיע או לא תגיע איתם מבוסס על רצון טוב (שאין) והסכמה שבשתיקה (שלפעמים יש).
בעניין ההפרעה לחיל האוויר, לתשומת לבדכם, במדינת ישראל לא צריך רשיון על מנת לרחף במצנח רחיפה! ולכן באופן עקרוני אתה יכול לקחת מצנח ולקפוץ מאיפה שבא לך ואם מטוס יחליט להכנס בך, זבש"ך. אני באופן אישי חושב שצריך סדר וצריך פיקוח כי כנראה שמתישהו יהיה אירוע תעופתי שיגרום נזק קצת יותר רציני מח"א שמדווח על חליפה קרובה ואז יכנסו בנו. מצד שני, אולי זה בדיוק מה שצריך לקרות....
הבעיה היא שמצד אחד יש את חיל אוויר, שאסור לו לתאם איתנו שים דבר (עפ"י חוק, למרות דעתו של שמשון....) ומצד שני יש אוסף מפגרים הידועים בתור "רשות התעופה האזרחית" שלא הייתי נותן להם לנהל תור לשירותים ציבוריים ושיותר מדי עסוקים ולא לחתום על החלטות שהם יצטרכו לקיים.
כנראה שבנתיים לפחות, אין עם מי לדבר.... ובקונסטלציה הזו, כן, האגודה צריכה להציג אג'נדה קצת יותר רצינית מ"ייצוג המרחפים מול הגופים במדינה" (שכאמור אין כאלו) ולהסביר לי בצורה רצינית למה אני צריך לשלם כסף ואפילו ביטוח לא לקבל (ובהזדמנת זו, בתור חבר אגודה, שעדיין לא שילם דמי חבר אבל עדיין לא הורחק מהאגודה) אני דורש מהוועד לקיים את חובתו ולפרסם את הפרוטוקולים של הישיבות שלהם!!!

גיא רון,
שמאמין שצריך אגודה ואפילו יצטרך אם זה יהיה לו כדאי

מנותק kobliner

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #8 ב- : January 06, 2007, 08:20:47 am »
תודה לכל מי שהגיב עד כה  gogle
1 ) בקרוב נפרסם את הפרוטוקולים של הישיבות כולל תקציב הפעילות של האגודה לשנה הקרובה.
2 ) אנחנו (ועד האגודה) מנסים לפעול למען עולם הרחיפה במצנח והמרחפים כולם ומקווים שההכרה תביא את רוב העוסקים בספורט להצטרף.
     כי אני בטוח שכל מי שעוסק ברחיפה מבין שללא התארגנות יפגע הספורט. אני מקווה שכל אחד העוסק בספורט הרחיפה יכול לשלם
120 ש"ח לשנה, לטובת התארגנות זאת.
3 ) שיהיה ברור עם 120 ש"ח לחבר לשנה אין אפשרות לקיים אגודה, אך הפעילות המאורגנת והליגות מאפשרות לנו לגייס כספים נוספים ומול כל שקל שישלמו החברים אני מקווה שנצליח לגייס שני שקלים ממקורות אחרים.
4 ) נכון ההתארגנות אינה רק לשם התארגנות, ואחרי שהאגודה הפסיקה לעסוק ברישוי העוסקים בספורט, תפקידיה השתנו ונשאר לאגודה יצוג ענף הרחיפה במצנחים, ארגון הליגות ואירועים נוספים העוסקים בספורט הרחיפה. הגברת מודעות הבטיחות ועוד.
5 ) אני יודע שהאגודה בשנים האחרונות יצרה אנטגוניזם  אצל מרחפים רבים ואני מקווה שברוח החדשה בה אנו מנסים לפעול ניצור את העילוי (טרמיקה ) שיביא להבנה והצטרפות של רוב ציבור המרחפים בארץ.

עד היום שילמו דמי חבר כ 50 חברים וזה לא מספיק, לא כספית ולא ציבורית.

אני קורא לכל מי שקרא שורות אלה לעשות מעשה ולהצטרף (ניתן לעשוות זאת דרך אתר האגודה )

שבת שלום

אבנר קובלינר
יו"ר הועד
האגודה הישראלית למצנחי רחיפה
י

מנותק אורי שמיר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #9 ב- : January 06, 2007, 09:28:52 pm »
 :'(
לחברי המרחפים שלום!
על מנת שאנשים ירצו להירשם לגוף כל שהוא, הגוף הזה (יקרא שמו אשר יקרא) צריך אחד משלוש:
1. כח חוקי שיאלץ אנשים להירשם אליו .
2. רצון של העוסקים בתחום מסויים להתאגד מהתובנה שהדבר יועיל להם.
3. גירוי?

סעיף 1 פסול מעצם המצב שאת הרשויות לא מעניינת הקבוצה הזו - בשלב הזה!
סעיף 2 עבר זמנו , היה רלונטי לפני 16 שנה ולדעתי לא ניתן יהיה להקימו.
סעיף 3 מחייב את אותם האנשים שלקחו עליהם את ניהול האגודה לתת תשובות לשאלות כמו: מה ..., למה ..., למי... ,  כמה... ומדוע....? (תשאלו אתם את השאלות - אין הרבה)

לסחוב גופה על הגב ולחשוב שניתן להחיותה, לא זו הדרך.
למרות שהעתיד נראה אפשרי, העבר מכביד מאד ולדעתי חבל על האנרגיה המושקעת.

אנשים כאן רוצים לבוא לרחף ולהנות מהספורט, משוחררים מכבלים כאלה ואחרים  אבל את המחיר לפי הבנתי הצנועה ישלם בסופו של דבר ענף מצנחי הרחיפה כולו!   בתחזית עתידית לא שחורה מידי להבנתי אעז להמר על כך שכמות המרחפים תרד כדי מחצית תוך שנתיים ובסופו של דבר ידעך ענף הרחיפה בישראל.
למה? כי באגודה למצנחי רחיפה היה בכל זאת משהו שעשה טוב לספורט הנהדר הזה - והמשהו הזה הביא לכך שאנשים שהתענינו בספורט, ידעו  שיש פה משהו מסודר עם כל הכבוד למועדונים סגורים כאלה ואחרים ויסלחו לי החברה המרגישים שיכים לרוח הקודש גם אני מרגיש שייך!

מבטכם לעתיד עסוק רובו ככולו בהנאתכם האישית (וזה בסדר, אין לי שום בעיה עם זה) האגודה בימיה הטובים לעומת זו דאגה לספורט ולאיך שהוא נראה גם מבחוץ ואולי בגלל זה אתם נמצאים בענף ספורט זה.
עם יד על הלב,  את כמה מכם באמת מענין מה יקרה עם הספורט הזה?
ואם כבר הדבר אכן מענין אתכם: כמה מכם היו מוכנים לתרום למענו?

יום אחד, לאחר ההתרסקות, אולי יבנה פה משהו טוב יותר, מסודר יותר, משהו  א  ח  ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לילה טוב

אורי שמיר
« עריכה אחרונה: January 06, 2007, 09:30:24 pm על ידי אורי שמיר »

מנותק עמית דונסקי

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #10 ב- : January 07, 2007, 12:32:16 am »
לאבנר קובלינר ולשאר חברי וועד האגודה הישראלית למצנחי רחיפה.

קבל עם ופורום אני מוריד בפניכם את הכובע לאור הרוח האופטימית שמשום מה עדיין נושבת בקרבכם
ומאחל לכם הרבה בהצלחה וכל טוב.

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא
« Reply #11 ב- : January 07, 2007, 09:48:39 pm »
אני חושב שאת המאה עשרים שקל שווה להשקיע באלו שבאמת גורמים לענף לתפקד כחברה. אנשי אתר רוח הקודש.
והראיה הינה כל התיקשורת לגבי האגודה נימצאת כאן.
כיום, בואו נודה, רוח הקודש הינו האגודה החדשה.

מנותק אמנון

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #12 ב- : January 09, 2007, 04:19:58 pm »
עם כל הכבוד לאנשי אתר רוח הקודש, ויש לי הרבה כבוד אליהם והמון המון הערכה, תיפקודם הוא, כפי שכתבת, במישור החברה.

הראיה שעליה אתה מסתמך מתבססת על הדיון שהתפתח בפורום זה בעקבות הודעתו/פנייתו של אבנר קובלינר, היו"ר הנבחר של האגודה הישראלית למצנחי רחיפה שפנה אל המרחפים באשר הם בחיפוש מתנדבים לפעילויות שונות הקשורות בספורט מצנחי הרחיפה - הפעלת ליגה בימי שישי, ריכוז ופירסום תחזית מזג האויר במרכז המידע הטלפוני ורישום בדף הקשר לאיסופים.

120 ש"ח לשנה = 10 ש"ח לחודש = 2.5 ש"ח לשבוע וזה באמת סכום מגוחך לתרום לגוף שייצג את האינטרסים שלנו לכשיתעורר משרד התחבורה מריבצו וינסה להנחית עלינו גזירות קשות במסגרת סמכויותיו.
וחוץ מזה, הסכום מיועד לפעילויות שונות שפורטו רשמית שכמעט כולנו משתמשים בהן.     

לו היתה קבוצת רוח הקודש מתיימרת להוות את "האגודה החדשה" או אז הייתה רושמת את עצמה כעמותה ברשם העמותות, מקיימת אסיפות וישיבות, מנהלת פרוטוקולים, הנהלת חשבונות ופנקס רישום חברים כדין, פונה לקלוב התעופה לישראל ומבקשת לייצג רשמית את האינטרסים של קהל המרחפים בישראל.

הגיע זמן שנפנים את העובדה האמיתית כדברי הפתגם הידוע:
"אם לא נבין שמן הראוי שנהיה מלוכדים ותלויים האחד בשני, נהיה תלויים האחד ליד השני"

« עריכה אחרונה: January 09, 2007, 04:22:45 pm על ידי אמנון »

מנותק עופר

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #13 ב- : January 09, 2007, 06:02:40 pm »
אמנון יקירי
ראשית,   ככל הידוע לי אין קבוצה בשם רוח הקודש, אנא חזור וקרא את המניפסט של האתר, כיצד לזהות מי הוא חבר ברוח הקודש.
ה 120 ש"ח  הם שוליים, הדיון אינו בגובה הסכום אלא במהות, - האם יש צורך כבר היום להתארגן מולך משרד התחבורה למקרה שיקום מריבצו כפי שכתבת, והרי מתחילת ימי באגודה אני שומע כל הזמן את הפחדים והחששות מאותו חור שחור שמאיים לבלוע אותנו, - עד היום  הוא לא פעל ובכל מיקרה אם וכאשר יחליט לפעול הוא יתחיל בממגים, לאחר מכן בממרים, לאחר מכן בבתי הספר.... בקיצור הדרך ארוכה, והרשויות בארץ ידועים כאוסף של בטלנים. ואתה יודע מה ?  אני ממש לא חושש מהם.  לעומת זאת הייתי מאד רוצה לראות את כל המרחפים בארץ תחת דגל אחד.
  כמה חבר'ה החליטו לפני שנה לארגן לילה במבוא חמה עם ארוחת שחיתות, הם פירסמו באתר רוח הקודש ומי שרצה יכול היה להצטרף תמורת תשלום לכיסוי העלויות - הגיעו  המון חבר'ה - היה גדול.  ובשביל זה לא צריך פרוטוקולים, ולא פנקס רישום חברים, ולא מנהל אגודה.    ומי צריך יותר מזה ?

עופר     

מנותק אמנון

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #14 ב- : January 10, 2007, 11:08:22 pm »
עופר חביבי.

אם ה- 120 ש"ח הם שוליים ואם אתה באמת רוצה לראות את כל המרחפים בארץ תחת דגל אחד, היית אמור להירשם כחבר באגודה עוד לפניי, ואין לכך שום קשר לחברות בקבוצת רוח הקודש, ו/או במועדון עגור ו/או בסיתוונית.

החור השחור ההוא יותר שחור ממה ששחור יכול להיות שחור!
אין לי שום כוונה לעשות למישהו שחור בעיניים, אך עליך עופר (וכל אלה שמתקמצנים לתרום לעצמם 120 ש"ח) להבין כי אין ביכולתך לראות את החור השחור טרם תישאב אליו. אבל אז לא תוכל לחזור בך יותר ולהימנע מהשאיבה הסופית ומהטביעה.

עליך להפנים שלא תהיה לך, ולכולנו כל אפשרות לחזור ומכסימום (אולי) נרחף עם רשיון בנתניה.

אמנון
« עריכה אחרונה: January 12, 2007, 11:29:39 pm על ידי אמנון »