כתב נושא: מילים מילים מילים על התאונה האחרונה. ... לקרוא ולא להאמין  (נקרא 963 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

Dani

• אורח
אני מבקש להביא לידיעת החברים דברים שנכתבו ב- NRG ואשר מיוחסים לשימי הנגבי. ישפוט כל אחד הדברים בעצמו:

שמעון הנגבי, טייס ראשי בארגון הרחיפה והדאייה בישראל, סיפר כי הוא וחניכיו היו במקום היום בבוקר וכי תנאי הדאייה היו מסוכנים ביותר. "הייתה רוח גבית חזקה, שבמקרה כזה אסור אפילו להניף את הציוד", אמר הנגבי. לדבריו התאונה היא סממן לכך שכיום אין פיקוח על ספורט הדאייה והרחיפה בישראל. "אנשים נפצעים ואפילו נהרגים, והמצב מחפיר".

הנגבי מספר על הקלות הבלתי נסבלת בה מסכנים צנחנים את עצמם. "אנשים יכולים באופן עקרוני לדאות אחרי הסמכה, אך לצערי, מדובר באנשים שאין להם מספיק ידע עצמאי", אמר. "לאחרונה החליט מנהל התעופה להסמיך את ארגון הרחיפה והדאייה בישראל לפקח על תחום זה, אך הסמכה זו עדיין לא נכנסה לתוקפה".

לינק לכתבה במלואה:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/577/441.html

יום טוב ומוצלח מקריסות,
דני כהן

מנותק עופר

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
סוף סוף יש טייס ראשי לענף, -  יש את מי לתבוע !!  יאללה לעבודה לפני שהוא יתפוש את הענין ויתפטר.  :'(

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
זה אותו טייס ראשי שכתב לחניך שהוא פעל נכון ומדוייק כשהוא משך את הברקסים באופן שווה ואחיד בו"ז ע"מ לפתוח "אוזניים גדולות"! (קראתי אתמול באתר שלו  אני לא ממציא)

לגבי הכתבה דבר אחד נכון בדבריו  וזה שכיום הנושא פרוץ וכול אחד עושה מה שבא לו עם ובלי הדרכה.

ליה טוב
שי לנואל

מנותק שוקי הדרומי

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
חברים
אמר אמר...
תחשבו על הנזק שדברים אלו יגרמו.
נדלק זרקור על מצנחי הרחיפה בעיתונות.
מישהוא כבר יגדיר מגבלות קשות.
כדברי חכמים "סייג לחוכמה שתיקה"

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
שוקי אתה טועה,
להופיע בעיתון = פירסום.
ואין דבר כזה פרסום רע כשמנגד ישנה אופציה של חוסר פרסום בכלל.
תאונות בעיתונים גורמות לעניין ויוצרות פרסום שמושך חדשים לענף.
פעם שהיה לי בית ספר, אחרי פרסום בעיתון על תאונה הטלפון לא היה מפסיק לצלצל שבוע (באופן חיובי).
איתי
Fly high fly far just do it on the safe side