כתב נושא: דיווח בפורום סיתוונית על תאונה היום בארסוף  (נקרא 429 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גונן גל

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
מישהו יודע פרטים?

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
אני לא הייתי עד לתאונה כי עברתי את אפולוניה, כשחזרתי לכיוון העמדה ראיתי שאין אף מצנח באוויר, הבנתי שמשהו קרה
ככל שהתקרבתי ראיתי את המצנח תלוי על המצוק
נחתתי והבנתי שיורם קדם על מצנח האקרו החדש שלו יצא (או יותר נכון נשלק) בעילוי למעלה בהמראה, הוא ביצע ווינג אובר בתוך העילוי, כשלפתע קיבל קיפול בצד אחד של המצנח לאחריו קיפול בצד השני ואז המצנח כבר היה סמרטוט (הזדקרות?)
מדיווח של חני אשתו של יורם, בצילום רגיל ראו משהו באזור עצם הזנב אבל הוא נכנס ל CT וכרגע אנחנו לא יודעים יותר מזה, פשוט לא הצלחנו לתפוס אותה

אני מאחל מכאן ליורם החלמה מהירה, וקצת (הרבה) יותר זהירות להבא....
אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק אמנון

• מצאתי פסיפס
    • דוא
היה דיווח ב- YNET ב- 15:30 ודווח על פצוע בינוני שמטופל בשטח.
אם זה רק עצם הזנב, אז יורם יצא בזול.
שבת שלום,
אמנון

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
בהחלט יצא בזול...מזכיר לגמרי את התאונה של נצר,לאותו ואדי צפונית לעמדה עם אותו רכיב דרומי,כמעט והחזיר את המצנח למצב טיסה עמוק בתוך הואדי,לדבריו הרגיש את החופה חוזרת לטוס ואז איבוד לחץ פיתאומי עים קיפול צד ימין והזדקרות על צלע הר,לא מומחה גדול אבל לרכיב היה חלק באירוע(עמוק ברכס וחופה בגובה רצפת הרכס עמוק בואדי).

שוב להגיד לכול אלו שסיכנו את עצמם כדי לחלץ את יורם כול הכבוד,ההרתמות של כולם הנחישות ושיתוף הפעולה כבר לא  מפתעים אותי אבל עושה טוב כול פעם מחדש.לאחר הערכה הוחלט להזמין אמבולנס ויורם הוצא החוצה לאמבולנס.
יורם אני חולה עליך,החלמה מהירה ותחזור במהירות,ורק בבקשה ממך פחות שטויות אנחנו אוהבים אותך ואתה מוסיף צבע תמיד בנוכחתך,היום זה נגמר ככה ...

נ.ב

וידוי קטן..... ברגע שהלכת אני ויוגי חיפשנו את הבירות חירום,לא ההית צריך לקחת אותם איתך לבי"ח.... hug