חורה לי כל פעם שצריך להוקיע מישהו על התנהגותו, אם מישהו חושב שזה כיף, אז זה ממש לא.
כל ההתנהלות של דימה, כולל ההתראות שניתנו לו על ידינו (צחי שיתף אותי בכל התראה והחלטה) חזרו מולנו כמו בומרנג
כל כמה זמן יש מישהו שנשרף לו הפיוז ומתחיל לכתוב בפורום ללא כל התחשבות בחוקי הפורום, כן יש חוקים לפורום זה, למי שלא זוכר הוא מוזמן להתנתק מהפורום ולקרוא את דף ההרשמה, הכל נמצא שם, אחד הסעיפים מדבר על ניבול פה (קללות) או חריגה מנורמת ההודעות המקובלת,
כולם יודעים שאנחנו משתדלים מאוד לא למחוק או לצנזר, זה ממש לא המוטו שלנו, ואנחנו נותנים במה חופשית לכולם, גברים, נשים, ירוקים, אדומים, צמחוניים, אוכלי בשר, אוכלי טריפה, ושומרי שבת, כולם יכולים לכתוב אצלנו ללא הבדל דת גזע ומין.
אבל כאשר זה יורד לטונים אישיים, ניבולי פה, סיגרת חשבון דרך הפורום, אז אנחנו אומרים - לא כאן, קחו את הבעיות שלכם למקום אחר, זה ממש לא מעניין אף אחד
לפני דימה היו חמישה אנשים שהוזהרו, מי שעוקב בפורום בטוח מכיר את הפרטים ואני לא רואה סיבה לנקוב כאן בשמות,
חמשת האנשים הללו שקיבלו אזהרות הבינו עניין ועזרו לנו לשמור על פורום נקי, במקרה של דימה כלום לא עזר וכנראה צינון של 7 ימים יעזור, אם גם זה לא יעזור והאסימון לא ייפול, אז כנראה באמת נצטרך להשתמש בהרחקה לצמיתות
כואב לי, כי אני מכיר את דימה הכירות אישית וחבל לי שחבר שיכול לתרום לספורט רק סוגר חשבונות ומקלל בפורום,
דימה אני קורא לך לפתוח דף חדש (בעוד 6 ימים) להרגע, לקרא את מה שאתה כותב לפני שאתה לוחץ על השלח והעיקר, לתרום לספורט הזה, יש לך מה להביא לספורט, יש לך ידע (כבר הוכחת זאת לא פעם) אבל בוא ניקח את זה למישור החיובי
בשם החצי השני של צוות האתר
אמיר