כתב נושא: לצחי פרטים על המצלמה...  (נקרא 254 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הראל

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הכינוי שלי בלאק אנד דקר
    • דוא
לצחי פרטים על המצלמה...
« ב- : July 25, 2009, 09:00:17 pm »
יש אפשרות שתוכל לשלוח לי קישור?
היא גם מקליטה סאונד?

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
בעניין: לצחי פרטים על המצלמה...
« Reply #1 ב- : July 25, 2009, 10:05:00 pm »
במחיר כזה חסר להם שלא תקליט סאוונד, כן יש לה מיקרופון פנימי, למרות שלא ממש בדקתי מה איכות הסאוונד שלו (אני מוריד את הסאוונד של הצילום ומוסיף פס קול אחר) סביר שכמו כל מצלמה.

לינק לאתר היצרן
don't fly faster then your guardian angel

מנותק גיא ה-א

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
« Reply #2 ב- : July 26, 2009, 05:37:49 pm »
צחי
האם ניסית לצלם בלילה? ערב?
האם ניתן להחליף אותה בין קסדות כלומר חיבור מהיר שניתם לפרק ולהעביר לקסדת אופניים לדוגמא?

תודה
גיא
And once you have tasted flight, you will always walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been, and there you will always long to return.
" (דה
וינצ'י)

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #3 ב- : July 26, 2009, 06:13:51 pm »
המצלמה מגיעה עם חיבור מהיר למשטח ישר (שאותו חיברתי על הקסדה) וחיבור מהיר לרצועה (כדוגמת משקפי סקי וכו') ויש עוד מספר תושבות שאפשר לקנות. אם אתה רוצה להעביר מקסדה לקסדה תצטרך שתי תושבות ז"א לקנות עוד אחת מעבר לזו שמגיעה עם הקסדה או לרכב אופניים עם קסדת הרחיפה שזה לא ממש נורא.

את החיבור המהיר לרצועה אני הולך לחבר על רצועה לואריו שפעם הביא לי שאולי ולשים את המצלמה על הרגל לצילום עצמי.

למצלמה יש איבטוח לתושבת אבל לא כדאי לסמוך על התושבת ולאבטח את המצלמה גם לקסדה עצמה בגלל שהתושבת היא למשטח ישר והקסדה היא משטח כמעט ישר הדבק המקורי לא מחזיק טוב וכדאי להוסיף שכבה של אפוקסי.
אבל בכל מקרה עדיף להדביק את התושבת לקסדה מאשר בורג שגם מחליש את הקסדה עצמה וגם בולט בתוך הקסדה ויכול להיות לא נעים במקרה שהקסדה תצטרך לעשות את העבודה שלה.

בכל אופן העברה בין התושבות היא מהירה וקלה.

ניסיתי בערב אבל היו תנאים לא משהו אז לא היה לי כוח לעשות מזה סרט (פעמיים), בלילה עוד לא ניסיתי.
« עריכה אחרונה: July 26, 2009, 06:29:03 pm על ידי צחי רייל »
don't fly faster then your guardian angel