קודם כל שבוע טוב ומבורך לכולם
שלמה הקדמת אותי ואני חשבתי להגיד תודה לבורא העולם שיצא לי להכיר אנשים טובים באמצע הדרך... שלמה ואריה תודה לכם מכל הלב, על הכל, כולל הכל.
ולשאלתך עידו, יצא לי להיות בתבור פעם ראשונה יחד עם עוד כמה חברים טובים, וזה אחרי פעמים רבות שהגעתי להר, רק כמשקיף מהצד, על מנת לראות לשמוע ולהכיר את המקום והסביבה.
יצאתי ראשון לפני כולם, על מנת לגלוש ישירות לכיוון השדה שמאחורי תחנת הדלק. הנפתי, הסתובבתי ויצאתי לדרכי בצורה יפה וחלקה. איך שאני יוצא לאוויר מתרגש כולי אני מתחיל לטפס לגובה, שמרתי כל הזמן על קו ההר המקביל לעמדה, כל הזמן בקירבת העמדה לא צפונה מידי ולא דרומה מידי ובמשך כחצי שעה הייתי סולו באוויר, משום מה אף אחד לא יצא (בדיעבד התברר לי שאחד החברה נסחף לכיוון הסלעים בעמדה - ולכן לא יצאו) בכל מקרה נהנתי מאוויר רגוע יחסית. כאשר עלה סוף סוף מישהו לאוויר החלטתי לעקוב אחריו וללמוד ממנוסים ממני, (הוא היה מתחתי כ 100 מטר) אני רואה שהוא מתקדם יותר דרומה והוא מסתובב בתוך טרמיקה, התקרבתי לאזור שלו, וכאן הייתה טעותי, (לא הייתה לי שום כוונה לעשות קרוס... אמנם אני רוצה בכך מאוד, אבל עידו אני יודע שאי אפשר מהיום להיום להשיג הכל) ברגע שהגעתי לנקודה הזו הרגשתי שאני מאבד גובה. בחרתי לעצמי שדה נחיתה ליד הכניסה לכפר אום אל ג'נם(?) ונחתתי אנוכית לכיוון מטה. זהו סיפורי... ההמשך היה שאנשים יקרים חיפשו אותי (כאשר אני הייתי משוכנע ב 100% שאני נמצא על כביש שמוביל לדבורייה, בזמן שאני הייתי על הכביש המוביל לכפר הנ"ל. בקיצור סוף טוב הכל טוב, שלמה ואריה נתנו לי הרבה תובנות ליום זה, ועל כך נאמר: איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק.
כל טוב
ושבוע טוב לכוווללםםם