אורי הי
בשעה שריחפת18:30 זוהי שעה שהרבה דברים מיוחדים קורים באזור מבוא חמה, אפקט הכנרת לדוגמא, הרוחות אינם בהכרח מה שאתה רגיל בשעות הבוקר והצהריים ולרוב בשעות הללו הרוחות מגיעות מכיוון דרום לפעמים דרום מזרח, בגלל כל העירבול של רוח קטבטית וכדומה, יתכנו תופעות מוזרות בשעות הללו, אלו שעות שאינם מומלצות למי שיש לו 5 שעות טיסה, ולו רק בגלל הידע והתגובות שהם עדיין לא מספיק מהירות / אוטומטיות אצלך, לי לקח הרבה זמן עד שהבנתי מהיכן מגיעה הרוח, איך לגשת לנחיתה וכדומה, לטוס בשעות הערב זה נחמד אבל תמתין עם זה, אם היית טס ביום שבאמת היה אפקט הכנרת ואם היית מתחתיו היה לזה פוטנציאל להיגמר הרבה יותר רע
לגבי המצנח שאתה טס עליו, עם כל הכבוד הוא אינו מתאים למי שטס 5 שעות טיסה, זהו אינו מצנח מתחילים, ותופעת הטיפים המתנפנפים הינה תופעה ידועה הייתי אומר סימן הכר של המצנח הזה, זה שלא זיהית את כל מה שקרה עם המצנח רק מחזק את מה שאני אומר, אתה מוזמן להתקשר לטדי גלעד ולשאול אותו לגבי המצנח הזה (הוא כמעט עזב את הספורט בגלל המצנח הזה), אני טסתי 50 שעות ועברתי למצנח שדי מקביל לשלך (סנטרה)והמצנח בעט אותי תרתי משמע, ואני כמעט עזבתי את הספורט בגלל זה, לאחר 50 שעות טיסה זה עדיין מאוד מוקדם כדי להתקדם למצנח מתקדם, לפעמים טיסה על מצנח שלא מתאים לרמתך יכולה להוציא אותך מהספורט הנפלא הזה או לחילופין זה יכול להגמר הרבה יותר גרוע
אתה מוזמן להתקשר ונדבר על זה
בהצלחה בהמשך
אמיר