כתב נושא: המלצת תוכנה לטלפון הסלולרי הכולל GPS  (נקרא 418 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
שלום לכולם

חשבתי להמליץ למי שיש לו טלפון סלולרי הכולל GPS (כדוגמת N95 או איפון דור חדש) על תוכנת ניווט עירונית הכוללת שיתוף קהילתי של הנוסעים בדרכים ,שם התוכנה waze

אוקי, אז מה היתרון לעומת כל תוכנת ניווט GPS אחרת

1. כל הזמן על גבי המפה אתם רואים דיווחים בזמן אמת לגבי מצב התנועה, הדיווחים הללו לא מתקבלים ממרכז בקרה או ממישהו שהואיל בטובו לצלצל למרכז הבקרה, הדיווחים מתקבלים מעוד אנשים שיש להם את התוכנה מורכבת בטלפון ואשר בצורה פסיבית משדרים למחשב המרכזי את אופן ההתקדמות שלהם בכביש/מסלול, משמע ככל שיהיו יותר אנשים שמסתובבים עם התוכנה כך הסטטיסטיקה לגבי מהירות הנסיעה תהיה מדויקת, נכון לעכשיו התוכנה הדיווחים אמינים מאוד (כי זה בעצם כל אחד שנוסע מדווח באופן פסיבי),
2. תוכנת ניווט בעברית כוללת רחובות מספרי בתים, הכוונה, חד סיטרי, ממוצע, מהירות, זמן ליעד, תצוגה תלת מימדית, תצוגת לילה, זום אוטומטי וכל דבר אחר שכל תוכנת ניווט יודעת לעשות
3. עידכון מפות בלחיצת כפתור, נגיד שסיימו איזה מחלף, אתם יכולים לעדכן את המפות
4. תצוגת ההתראות לאותו אזור בלחיצת כפתור או אוטומטי כשעומדים ברחוב
5. דיווחים לגבי מצלמות תנועה או שוטרים (קטע מטורף לגמרי, נסעתי בואדי ערה הופיעה לי התראה של שוטר ובאמת 200 מטר לאחר ההתראה ראיתי שוטר מכוון אלי אקדח לייזר)
6. יכולת לכתוב התראה למקום מסוים במילים שלכם וכל מי שנמצא ברשת ויעבור באותו מקום יראה את ההתראה

אקיצר, היתרון הגדול הוא באמינות הדיווחים, ובכלל ביכולת לקחת ממוצעי מהירות של רכבים אחרים באופן פסיבי ולתרגם אותם לפקקי תנועה, התצוגה נצבעת בצבעי אדום כשבאותו כביש יש פקק תנועה רציני
הדיווחים מופעים גם באינטרנט - הנה תמונה של המפה נכון לשעה זאת http://www.waze.co.il/livemap/
כמה תמונות מסך

יאללה ביי

אמיר
« עריכה אחרונה: June 05, 2009, 11:08:38 am על ידי אמיר מליק »
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק oded

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • משחק בארגז החול
אני משתמש בה כבר מזה זמן רב (עוד כשהיתה freemap) וזה אחלה תוכנה.

אמנם הרבה פעמים כשהיא מתכננת לי מסלול אני מגיע הרבה פעמים לצומת ההחלטה האם להסתבך עם המשטרה (אין כניסה וכד') או עם התוכנה. אבל המפות בה מעודכנות ואפשר לראות עומסי תנועה ודווחים וזה עובד נחמד מאוד ולא נתקע ולא עושה צרות.

מומלץ בחום

מנותק shlomi71

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
הי אמיר,
גם אני משתמש בה אבל החיסרון הוא שאתה חייב להיות מחובר לאינטרנט
היא לא עובדת בלי חיבור, אלא אם כן אני מפספס משהו ?

מנותק nir

• משחק בארגז החול
בסימביאן (נוקיה למינהן) היא מחייבת חיבור לאינטרנט.

גם אני הסתבכתי עם חד - סיטרי ואין כניסה, כביש 431 מופיע רק מכביש 1 מזרחה (אני מניח שהשבוע אני אסע שם ואשלח תיקון).

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
אתה חייב חיבור לאינטרנט כדי לשלוח באופן פסיבי את נקודות הציון שלך ואת אופן ההתקדמות שלך, ללא זה המערכת תהיה עוד סתם תוכנת ניווט של GPS

רוב הטלפונים היום של דור 3 מקבלים חבילות במינימום של 100 מגה גלישה, התוכנה עצמה מבזבזת משהו באזור ה 100K לשעה, מה שאומר שבמשך חודש תבזבז באזור 30M אז סוף סוף יש סיבה למה להשתמש בגלישה הסלולרית  lugh

למי שיש GPS בפלאפון ואין לו חיבור לאינטנרט אז אין לו סיבה להשתמש בתוכנה זאת

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]