כתב נושא: "טרמיקת" ל"ג בעומר - צימצום נזק סביבתי !!!  (נקרא 323 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גיל

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הכינוי שלי בלאק אנד דקר
טייסים וטייסות באשר אתם שלום,
חג ל"ג בעומר קרב ובא ו"כמיטב" המסורת אנחנו נשחרר בועת אוויר חם ענקית מלאת עשן אל עבר האטמוספירה בלילה זה.
אני קורא לכולכם בפורום זה שאומנם לא נועד לזוטות כאלה אבל יש לו לא מעט עיניים לתרום ולו במעט לצימצום הנזק הסביבתי שאין לנו שום זכות תחת שום כובע גם לא המסורת לעשות אותו.
כיצד ניתן לצמצם כי לבטל הס מלהגיד: מדורות קטנות וקצובות בזמן ייתנו את המענה ולו החלקי לשמירת המסורת ובמידה מעטה לצימצום ה"טרמיקה" המזהמת.
שבוע טוב וטיסות בטוחות ומהנות בכל הגבהים
גיל טייס ממ"ר (שונא טרמיקות  ;D)

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
המדהים בסיפור- אנחנו חוגגים ניצחון שלא היה ולא נברא, יתרה מאת אנו חוגגים את השמדתם של בין מליון למליון וחצי יהודים וניקוי הארץ מתושביה היהודים.
זאת היתה התוצאה של מרד בר-כוכבא. מרד שהיה ברור גם בנקודת הזמן ההיא שאין לו סיכוי, מרד שלא היתה לו סיבה אמיתית (דוגמא : כולם "יודעים" שהרומאים אסרו על היהודים לקיים את מצוות המילה. טעות הרומאים לא ניכנסו לפרטים, הם הטילו איסור גורף על הטלת מום בגוף האדם.)
נכון האיש היה גיבור בקרב אבל אפשר לצרף אותו לחבורה "מכובדת" של שליטים וממשלות: סטאלין,היטלר, ח'מר רוז' ועוד ,שרצו לשנות ולפאר את עמם ויצאו המהרסים הגדולים ביותר של עצמם (בלי להיכנס בכלל להרג באחרים).
החג הזה הוא ההיפוך הגמור של ט"ו בשבט...

מנותק עופר

• מצאתי פסיפס
    • דוא
וואלה יובל נסחפת משהו
איך היית אתה נוהג לו  קם לנו בימינו קלגס, ושלט בנו ובעמנו, והטיל עלינו מיסים כבדים וגזר גזירות חדשות לבקרים , מטייל עם משפחתו בארצנו בחופשות החגים שלנו,  ובו בזמן יטילו אנשיו ושומריו עוצר עלינו,   יבחר מאנשינו
משתפי"ם (פה דגושה) לביצוע הגזירות, ומעניק להם כספים רבים ועוזרים וסגנים וחדרי משרדים,  ומצמצם לנו את  המים למחיתנו ולצאן ולבקר אשר לנו, ואישתו אוגרת מתנות ומינחות מכל קצוות העולם......   אז מה אם הוא היה
פעם בסיירת מטכ"ל !?
מה זה משנה?

עופר

מנותק טדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor 3 Light
כן, גם אני לא אוהב במיוחד את ברק...  :'(

טדי
רק טיסות טובות