כתב נושא: נועם יה נגרר ספר ספר ......  (נקרא 672 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
נועם יה נגרר ספר ספר ......
« ב- : April 04, 2009, 06:58:03 pm »
נו........
don't fly faster then your guardian angel

מנותק נועם פרידמן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
בעניין: נועם יה נגרר ספר ספר ......
« Reply #1 ב- : April 04, 2009, 08:00:41 pm »
אני אסיים עם ההרדמות ואני אוריד כמה תמונות רק מ1600 מ lugh

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #2 ב- : April 04, 2009, 09:46:02 pm »
צחי קודם כל הגיע הזמן שתתחיל לגוון ולבוא קצת להיגרר,אני לא ניגררתי כבר כ8 שנים והגרירה פשוט כיפית בצורה בילתי רגילה,והנוף מישתנה וזה עושעה את ההבדל בין הטיסות הרגילות שליפעמים כבר לא ממש מרגשות כבר,אז אני ממליץ בחום.
היום נסענו להיגרר בשדות מישמר הנגב,היגענו בסביבות 11 ,הרוח היתה לא יותר מ5 קמ"ש דרום מערבית  כשכל כמה דקות חולפת על פנינו תרמיקות די יפות שניראות ע"י האבק שהן מעלות ונעות על גבי הדרכים ושדות תפו"א שיש שם.בני יצא לגרירה ראשון ושהה כ15 דקות באויר עד גובה 800 וחזר לנחיתה במקום היציאה ,לא היתה רוח כבר אמרתי?היה ניראה שהוא ממש נהנה שם למעלה אבל רק הוראתיו של איתי לחזור על מנת להמשיך בתירגולי גרירה החזירו אותו.
אני גם היתארגנתי וכמובן שויתרתי על הסרבל כי לא היה ניראה שנחצה  את ה800 מ ,השמיים לא היו ממש יפים,הנפה קידמית משיכה קלה של הכננת ואפשר להיתרוח בריתמה ולהינות מהנוף שהולך ומיתגלה ככל שצוברים עוד גובה,ממש נהניתי מה5 דקות האלה שמיזמן כבר חויתי את ההרגשה הכיפית הזו של הגרירה.
ניצלתי את מלוא אורכו של השביל ,והיתנתקתי לשקט ולנוף החדש,חזרתי לאיזור התחלת הגרירה וכבר מצאתי לי תרמיקה חביבה ,עד 650 מ עברתי את איזור התחלת הגרירה בעוד כ500 מ והחלטתי לחזור לנחיתה ,בתיקוה לשיפור התנאים,כי החלו להיוצר עננים מערבית לנו,אבל עוד תרמיקה יפה של +3 שיכנעה אותי לצאת לטיול,הסחיפה היתה עם רכיכ דרומי לכיוון רהט,שמלמעלה מבינים כמה היא גדולה,כמובן שהיא גם העלתה לא רע עם איזו תרמיקה בריח של עשן ,הכיוון היה לאיזור קיבוץ להב,מה שלא ממש שימח אותי כי לא רצוי לטוס בקירבת גדר ההפרדה,דוקא בין להבים ולהב היתה לי את הטרמיקה החזקה של היום עם +5.5 מ100 עד 1600 עם כמה עיטים שחלקם היו ליד וגם מיתחתי ,היה ממש תענוג לטוס איתם.
כשהיא ניגמרה חתכתי לכיוון דרום מיזרח לכיוון שוקת ,מעל יער להב ,כל האיזור הזה לא נתן את הסחורה ,חוץ מכמה בועות קטנות,שהביאו אותי לנחיתה ליד צומת שוקת,קיפול מהיר והלכתי לישתות משהו במקדונלד,חיכיתי לאיתי בני ויהודה וירדנו על כמה המבורגרים,ויצאנו צפונה.
יום מהנה ושונה,נופים ,וכל החויה של הגרירה השאירו טעם של עוד,העונה הטובה לפנינו ומומלץ למי שמעונין לצאת לכמה גיחות לדרום,ולא לישכוח שביום טוב אולי אפשר ליגמוע עוד הרבה קילומטרים,לילה טוב hug

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #3 ב- : April 04, 2009, 09:50:40 pm »
עם העיטים

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #4 ב- : April 04, 2009, 09:55:19 pm »
כמו שרואים הראות היום לא היתה משהו אבל תרמיקות ;D

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #5 ב- : April 05, 2009, 06:08:31 am »
שכחתי לציין שהיו איתנו עוד 3 גלשני אויר,אילן סאלם הגיע עד איזור ערד אמיר שלום נחת גם לידי בשוקת והשלישי סתם היתאמן בגרירות,ממש יום נחמד וזה עוד נחשב יום בינוני-

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #6 ב- : April 05, 2009, 08:02:54 am »
תגיד איך זה שהתצוגה באנלוגית בואריו שלך מראה כמעט 6+ ובמספרים כתוב 4.3? ואיך יש לך זמן לצלם בתרמיקה של 4+?

ואגב בעייטים שלך הם דיות.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
« Reply #7 ב- : April 05, 2009, 08:24:06 am »
צחי,

ניתן לכוון בואריו את התצוגות (סקאלה ומספרים) שיראו ממוצעים שונים. כך שהסקאלה מראה מספר מידי (+6) והמספר מראה ממוצא של מספר שניות (4.3).

צילום בטרמיקה - הסברתי לו שאם הוא לא מצלם הוא יותר לא נגרר  lugh

בקיצור תאסוף את עצמך וצוות התבור המשועמם (שעשה תבור מבוא חמה, גנוסר וכו' בפעם המאה), כנסו לטויוטה ובואו להגרר בדרום.

אגב את הקורס  (יומיים בקושי) ניתן לעשות גם במרכז.

אתמול איזה ד"ר אחד האשים אותי שבגלל שלא הזמנתי אותו הוא  סבל שוב בקו תבור מבוא חמה :'(
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק shaulshefi

• משחק בארגז החול
נא להתקשר  054-4466750

פרטים נוספים ב"מידע למרחף" - "ציוד למכירה"

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #9 ב- : April 05, 2009, 07:26:43 pm »
אתה רואה איזה חיים קלים יש לי ,איתי כבר נתן את התשובה לגבי הואריו,ואין בעיה לצלם ב+5 והיה גם כמה סיבובים +6 אבל אחרי שנים של צילום בטרמיקות אני יכול ללמד אותך את התורה lugh
איזה כיף להיסתכל בתמונה ולחזור לנקודת הזמן העילאית הזו ,אני הטרמיקה והדיות, שהן אגב מצאו לי את הטרמיקה היפהפיה הזו,וכמה טוב שיש חברים שמלמדים על ציפורים hug