ברצוני להסב את תשומת ליבכם להעוולות הנעשות כלפיי, כלפי חניכי סיתוונית וכלפי בית הספר בהנהלתי.
ספורט מצנחי הרחיפה בישראל - מאז התאונה של יוסי קופר - על הקרשים.
בכל העולם הנאור, כולל במדינות עולם שלישי, הספורט הזה מרקיע שחקים בפופולאריות ובמספר המשתתפים, ורק אצלנו לא פוסקים התככים והרדיפה אחר בצע כסף, שהם הגורמים לכך שאנחנו למטה ברמה, באווירה ובהתקדמות.
המועדון ובית הספר שהקמתי, הביא איתו מטרה אחרת. לקדם את רמת הספורט בארץ, מכל ההיבטים.
האירגון, הסטנדרט, הרמה המקצועית, הציוד, הדרך והחזון שאני הבאתי, היו לדבר לא מוכר בארץ. וזו הגאווה של סיתוונית.
בשנת 2007 החלטתי, לאחר לבטים לא מעטים, ללכת על מותג של יצרן מצנחי רחיפה Airwave, שהוא מהמצויינים בעולם, כדרך וכסמל שיבטא מצויינות, השייכת לסיתוונית בלבד. וויתרתי על רווחים כספיים מובטחים מאת עפקו, סול ואולי יצרנים אחרים זולים, יכולתי ללכת בדרך הקלה של עשיית רווח גדול ממכירת ציוד. למרות זאת החלטתי על הדרך הקשה יותר, הדרך המצויינת, בכל הקשור לנושא ציוד.
חתמתי חוזה בלעדיות עם Airwave והתחלתי לקדם את המותג בישראל. מבחינתי המילה לקדם היא לא רק מילה, היא קודם כל עשייה בדוגמא האישית והאירגונית. זה להשקיע בהחלפת כל הציוד בית ספר (למרות שלא הייתי חייב) למותג אותו אני מייצג, - Airwave וזה עלה הון.
רכשתי חופה אישית מהמותג שאותו אני מייצג (למרות שלא הייתי חייב).
רכשתי מצנח טנדם לעבודה, מהמותג אותו אני מייצג, שוב, למרות שלא הייתי חייב.
השקעתי בחניכים שלי שעות של שיכנועים כדי להסביר להם שקצת יותר יקר, זה מבטיח שקט לשנים וטיסות מלאות הנאה ובטיחות. כל זאת עשיתי, כי Airwave בישראל, זה סיתוונית.
כל קהיליית המרחפים בארץ יודעת את הדברים הללו. והינה פתאום ממש משום מקום, צץ לו אחד בשם לנואל ומחליט להפיץ את המותג שלי, בגניבה, מאחורי גבי ומספק ציוד של Airwave !
זוהי גניבה והציוד הזה גנוב. היצרן לא מכיר את האחים לנואל לא איתי ולא שי לנואל ואינו יודע מאין הגיעו החופות אותן הם מוכרים בישראל. ולכן הציוד הזה חשוד כגנוב !
מעבר לכך, לנואל פועל כגנב קטן קטן בסתר מאחורי הקלעים ומנסה להינות מהפירות של השקעה של שנים של מישהו אחר. זהו גזל !!
מה שנעשה כאן, זה עוול, גניבה, עזות מצח והונאה.
איתי לנואל הוא רמאי, גנב, פושע ועבריין סידרתי . גם אם הדברים שהוא מבצע נעשים מאחורי הקלעים, ובחדרי חדרים בסתר, עדיין הדברים שהוא עושה, הם חמורים.
איתי לנואל אחראי לפציעה ולהרג של חניכים שלו. מאחוריו עומדים ותלויים משפטים ותביעות משפטיות של משפחות שהוא אימלל ברדיפה שלו אחרי התעשרות ממצנחי רחיפה.
זו עוד אחת מהקומבינות שלו לנסות להתעשר ולהרוויח עוד כסף ממצנחי רחיפה מהפריירים הקטנים שהולכים אחריו בעיוור.
היכולת שלו לשדל אנשים קטנים וחסרי אופי, לרכוש ממנו ציוד שאין לו עליו זכויות בישראל – מצביעה על מי הוא ומי אלה שקונים ממנו ציוד גנוב.
לכן, כל מי שרוכש ציוד של Airwave מאיתי לנואל, שדם את כספו על קרן הצבי ויושב על כרעי תרנגולת.
כאשר בתי המשפט והמשפחות האומללות, הקורבנות של לנואל, יבואו לממש את הפיצויים שהוא יהיה חייב בדין, הם יהיו שם כדי לגבות אותו בציוד שהם קנו ממנו, בכסף שלהם שילך לאיבוד, וכל מי שקשור אליו יפול יחד איתו. וזה יקרה. מבטיח לכם.
מי שרכש ציוד מאת לנואל – למרות שידע שזה בגניבה – שם את כספו בסכנה ואת הציוד שלו שיוחרם.
אני נתתי לעמית קדמי אפשרות לרכוש את מצנח הקוברה – שעליו הוא מדבר איתי כבר חצי שנה – במחיר מסובסד מכיסי ובלבד שלא יקנה מלנואל. הצעתי לעמית קדמי, במחיר הפסד ובלבד שלא יעשה לי נבלה.
למרות זאת ! למרות שאיתי הוא דיבר כל הזמן, אני השקעתי בו שיחות ושיכנועים בעבר, אני בניתי על כך שהוא יקנה ממני, הוא הלך ורכש מלנואל. עמית קדמי היה בשבילי סמל. הייתי מוכן לממן סיבסוד ממני כדי לעצור אותו מלעשות מעשה נבלה. לא עזר לי דבר !!
לכן, הנה אני אומר לכולכם, קבל עם ועולם..
אני אבוא חשבון עם כל אחד מהמעורבים בעוול הזה !
המעגל ייסגר ! תרשמו ותיזכרו.
תודה על ההקשבה
ויום טוב
Airwave Gliders
שמעון הנגבי (מרציאנו)