כתב נושא: לכל קהיליית המרחפים בישראל  (נקרא 1344 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Airwave Gliders

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
לכל קהיליית המרחפים בישראל
« ב- : March 15, 2009, 01:00:27 pm »

ברצוני להסב את תשומת ליבכם להעוולות הנעשות כלפיי, כלפי חניכי סיתוונית וכלפי בית הספר בהנהלתי.

ספורט מצנחי הרחיפה בישראל - מאז התאונה של יוסי קופר - על הקרשים.
בכל העולם הנאור, כולל במדינות עולם שלישי, הספורט הזה מרקיע שחקים בפופולאריות ובמספר המשתתפים, ורק אצלנו לא פוסקים התככים והרדיפה אחר בצע כסף, שהם הגורמים לכך שאנחנו למטה ברמה, באווירה ובהתקדמות.

המועדון ובית הספר שהקמתי, הביא איתו מטרה אחרת. לקדם את רמת הספורט בארץ, מכל ההיבטים.
האירגון, הסטנדרט, הרמה המקצועית, הציוד, הדרך והחזון שאני הבאתי, היו לדבר לא מוכר בארץ. וזו הגאווה של סיתוונית.

בשנת 2007 החלטתי, לאחר לבטים לא מעטים, ללכת על מותג של יצרן מצנחי רחיפה Airwave, שהוא מהמצויינים בעולם, כדרך וכסמל שיבטא מצויינות, השייכת לסיתוונית בלבד. וויתרתי על רווחים כספיים מובטחים מאת עפקו, סול ואולי יצרנים אחרים זולים, יכולתי ללכת בדרך הקלה של עשיית רווח גדול ממכירת ציוד. למרות זאת החלטתי על הדרך הקשה יותר, הדרך המצויינת, בכל הקשור לנושא ציוד.

חתמתי חוזה בלעדיות עם Airwave והתחלתי לקדם את המותג בישראל. מבחינתי המילה לקדם היא לא רק מילה, היא קודם כל עשייה בדוגמא האישית והאירגונית. זה להשקיע בהחלפת כל הציוד בית ספר (למרות שלא הייתי חייב) למותג אותו אני מייצג,  - Airwave וזה עלה הון.
רכשתי חופה אישית מהמותג שאותו אני מייצג (למרות שלא הייתי חייב).
רכשתי מצנח טנדם לעבודה, מהמותג אותו אני מייצג, שוב, למרות שלא הייתי חייב.
השקעתי בחניכים שלי שעות של שיכנועים כדי להסביר להם שקצת יותר יקר, זה מבטיח שקט לשנים וטיסות מלאות הנאה ובטיחות. כל זאת עשיתי, כי Airwave בישראל, זה סיתוונית.

כל קהיליית המרחפים בארץ יודעת את הדברים הללו. והינה פתאום ממש משום מקום, צץ לו אחד בשם לנואל ומחליט להפיץ את המותג שלי, בגניבה, מאחורי גבי ומספק ציוד של Airwave !
זוהי גניבה והציוד הזה גנוב. היצרן לא מכיר את האחים לנואל לא איתי ולא שי לנואל ואינו יודע מאין הגיעו החופות אותן הם מוכרים בישראל. ולכן הציוד הזה חשוד כגנוב !

מעבר לכך, לנואל פועל כגנב קטן קטן בסתר מאחורי הקלעים ומנסה להינות מהפירות של השקעה של שנים של מישהו אחר. זהו גזל !!
מה שנעשה כאן, זה עוול, גניבה, עזות מצח והונאה.
איתי לנואל הוא רמאי, גנב, פושע ועבריין סידרתי . גם אם הדברים שהוא מבצע נעשים מאחורי הקלעים, ובחדרי חדרים בסתר, עדיין הדברים שהוא עושה, הם חמורים.

איתי לנואל אחראי לפציעה ולהרג של חניכים שלו. מאחוריו עומדים ותלויים משפטים ותביעות משפטיות של משפחות שהוא אימלל ברדיפה שלו אחרי התעשרות ממצנחי רחיפה.
זו עוד אחת מהקומבינות שלו לנסות להתעשר ולהרוויח עוד כסף ממצנחי רחיפה מהפריירים הקטנים שהולכים אחריו בעיוור.
היכולת שלו לשדל אנשים קטנים וחסרי אופי, לרכוש ממנו ציוד שאין לו עליו זכויות בישראל – מצביעה על מי הוא ומי אלה שקונים ממנו ציוד גנוב.

לכן, כל מי שרוכש ציוד של Airwave מאיתי לנואל, שדם את כספו על קרן הצבי ויושב על כרעי תרנגולת.
כאשר בתי המשפט והמשפחות האומללות, הקורבנות של לנואל, יבואו לממש את הפיצויים שהוא יהיה חייב בדין, הם יהיו שם כדי לגבות אותו בציוד שהם קנו ממנו, בכסף שלהם שילך לאיבוד, וכל מי שקשור אליו יפול יחד איתו. וזה יקרה. מבטיח לכם.

מי שרכש ציוד מאת לנואל – למרות שידע שזה בגניבה – שם את כספו בסכנה ואת הציוד שלו שיוחרם.
אני נתתי לעמית קדמי אפשרות לרכוש את מצנח הקוברה – שעליו הוא מדבר איתי כבר חצי שנה – במחיר מסובסד מכיסי ובלבד שלא יקנה מלנואל. הצעתי לעמית קדמי, במחיר הפסד ובלבד שלא יעשה לי נבלה.
למרות זאת ! למרות שאיתי הוא דיבר כל הזמן, אני השקעתי בו שיחות ושיכנועים בעבר, אני בניתי על כך שהוא יקנה ממני, הוא הלך ורכש מלנואל. עמית קדמי היה בשבילי סמל. הייתי מוכן לממן סיבסוד ממני כדי לעצור אותו מלעשות מעשה נבלה. לא עזר לי דבר !!

לכן, הנה אני אומר לכולכם, קבל עם ועולם..
אני אבוא חשבון עם כל אחד מהמעורבים בעוול הזה !
המעגל ייסגר ! תרשמו ותיזכרו.

תודה על ההקשבה
ויום טוב

Airwave Gliders
שמעון הנגבי (מרציאנו)

מנותק נתי_ה

• הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
בעניין: לכל קהיליית המרחפים בישראל
« Reply #1 ב- : March 15, 2009, 01:42:24 pm »
שימי

ראשית אני חושב  שהוכחת כי המותג איירוויב הוא מותג מעולה
העובדה  היא  שיבואנים אחרים מנסים למכור  את  אותו  המותג .

מנסיון  רע  עם  אותו  יבואן שדיברת  עליו  אני  משוכנע שכשיגיע  הזמן
לקבל שירות   מי שירכוש  מאותו היבואן  יתחרט  ומהר  מאד .

מעבר לכך   דעתי ידועה  ,  אני חושב שמי שמבקש מאחרים להתנדב ובה בעת
מקבל שכר מלא  ומסתיר את העובדה הו  מן המתנדבים הוא אדם  קטן מאד .

חבל על השירות הרע מאד שאותו אדם עשה לעמותה מפוארת כמו עזר מציון וחבל שאיש לא יהיה מוכן
להתנדב  יותר .

מנותק יניב קונקי

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
« Reply #2 ב- : March 15, 2009, 02:30:54 pm »
היום במאה ה 21 כל אחד יכול להביא לארץ כל מה שהוא רוצה ולסחור בו למרות שיש הסכם בילעדיות עם היצרן.
ההסכם שיש לך איתם טוב רק ליבוא ישיר משם לפה  אבל אם מישהוא מחליט להביא את אותו מוצר לארץ דרך מדינה שלישית , אז אתה יכול להיתלונן או להשוויץ בכך שאתה הייתה הראשון לא יותר מזה.
יום נעים וחמים

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #3 ב- : March 15, 2009, 04:45:58 pm »
מהבחינה החוקית אם אני מביא מצנחי אפסילון 6 שקניתי מהדילר של הונולולו ומוכר אותם אי אפשר לתבוע אותי על גניבה. גם אם ירון יתקשר לאדוונס הם לא ידעו מי אני כי הם מכרו את המצנחים לדילר של הונולולו (או כל מדינה אחרת שאינה ישראל).
אני חושב שלמכור מצנחים של דילר אחר זה מעשה מכוער אבל חוקי.

לדעתי מילת המפתח פה היא DEMO איתי נתן לאנשים את המצנחים כדמו ורק אחרי שטסו החליטו אם לקנות או לא.
ראינו גם בשנה שעברה שמי שנתן מצנחי דמו מכר יותר והלקח לכל הדילרים הוא ששווה להביא מצנחים כדמו זה מוכר יותר טוב מכל דבר אחר, רוב המרחפים היום שקונים מצנח שני או שלישי יקנו רק מצנח שטסו עליו קודם לאומת חניכים שקונים מה שהמדריך שלהם ממליץ(לא קשור באיזה בי"ס למדו).

מבחינה אישית אני חושב שאיומים כגון "אני אבוא חשבון ...." אין להם מקום בפורום הזה ואני מקווה שלא יחזרו על עצמם.
« עריכה אחרונה: March 15, 2009, 04:47:39 pm על ידי צחי רייל »
don't fly faster then your guardian angel

מנותק אורי שמיר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #4 ב- : March 15, 2009, 06:21:35 pm »
שימי,
ואני עוד חשבתי בקריאת השורות הראשונות שבאת עם הצעה איך להציל את הספורט :o
ועד שגמרתי לקרוא הבנתי שגם אתה רוצה לקבור אותו?!!!
דילר או לא דילר, הסגנון הזה רק הורס לכולם את הטעם הטוב מהספורט הנהדר הזה.

חבל

אורי  שמיר
« עריכה אחרונה: March 15, 2009, 09:31:18 pm על ידי אורי שמיר »

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #5 ב- : March 15, 2009, 07:14:03 pm »
בעצם, מחקתי את התגובה שלי.
« עריכה אחרונה: March 15, 2009, 11:31:26 pm על ידי idomohar »

מנותק gavriel

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #6 ב- : March 15, 2009, 07:57:07 pm »
עידו, אתה לא צריך להתנצל על ש"דחפת את האף".  אם אדם מתבטא בפורום זה לא שיחה פרטית. זה בפרוש לעיני כולם.  ולכן, כפורום, יש לכל אחד זכות להגיב.  נכון, רצוי מאד לשמור על טעם טוב ולהתבטא באופן תרבותי ולהמנע מהתלהמות.

מנותק נתי_ה

• הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • דוא
« Reply #7 ב- : March 15, 2009, 09:07:11 pm »
כמה דברים שהם דעתי האישית בלבד.

1. המוצרים של אירוייב טובים, של עפקו יותר טובים - והם תוצרת הארץ!
2. מה שעשה איתי זה בעברית יפה "כשר אבל מסריח". הוא נקניק ואני אומר לו את זה כל יום (כשהוא מתקשר אלי) לא ניראה לי שזה מזיז לו.
3. אני חושב שאתה שימי, צריך לחשוב טוב טוב למה אנשים הולכים לקנות אצל מישהו אחר. הרי יש לזה סיבה.
4. סליחה שדחפתי את האף.

רציתי  להגיד  משהו   חיובי  כלומר  למה  לא  להגיד  שיבואן  מסוים  שבמשך  שנים
מיבא  מותגים  מסוימים    ומייצג  אחרים   למה לא להגיד  שכנראה  הגיע למסקנה
שהמותגים הללו   לא  טובים  והביא  משהו  טב  באמת ,  ועובדה שהוא  מקדם
ודוחף  אותם בפורום .

אבל ....  אם  זו  רמת הנאמנות שלו  למותגים שהוא מייצג  במשך  שנים ...
אז  מה  תהיה מידת  הנאמנות  שלו ללקוחות ...  שקנו ממנו  מוצרים ... ?

הנה  נקודה  למחשבה .

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #8 ב- : March 15, 2009, 09:14:42 pm »
לשימי
מכוון שהכנסת את שמי לנושא זה בלי כול קשר לנושא  אז תרשה לי להגיב, אין לי קשר למה שנמכר בארץ ואני לא רואה מזה שקל אבל לכתוב שקרים זה בחינם.

אתה איש קטן עם אגו גדול ושירות לקוחות של ילד בן 5 או פחות  ופיצול אישיות שלא היה מבייש אף  מחקר פסיכולוגי.

אנשים עוזבים אותך ובורחים בגלל הדרך  בה אתה מתנהג ומאיים ומצבך הוא כמו של עפקו עם אנשים מסויימים הם לא מוכנים לשים אגורה בכיוונך.

אמרת שאתה עוזב את הפורום אז עזוב  (וקח איתך את נתי) .

אני לא מבין למה נותנים לאנשים להתבטא בדרך זאת מעל גבי הפורום באיומים קללות שקרים והוצאת דיבה  ??????

אתה לא היבואן היחיד היום כול מפעל נותן למי שיש  לו היסטוריה קשרים או בי"ס בתחום למכור ציוד.

בתור מי שטס שנים ללא רישיון שבר כול חוק אפשרי כשהיה חוק ועד היום מתפאר כטווס בנוצות לא לו כדאי שתתעורר זה שאתה כותב שאתה הכי והכי והכי זה לא אומר שאתה כזה.

איומים של סגירת חשבונות למי שלא קנה ממך זה טוב  במדינות עולם שלישי , על מה תחרים ציוד על זה שקנו מאחר? אולי גם תשבור להם רגל באותה הזדמנות?

ולמנהלי הפורום אשמח שתגובתי תוסר יחד עם כול הנושא ההזוי הזה.

שי לנואל

מנותק אורי שמיר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #9 ב- : March 15, 2009, 09:34:11 pm »
מצטרף לבקשתו של שי

"""למנהלי הפורום אשמח שתגובתי תוסר יחד עם כול הנושא ההזוי הזה."""

אורי שמיר

מנותק נתי_ה

• הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • דוא
« Reply #10 ב- : March 15, 2009, 09:55:32 pm »
לשימי
מכוון שהכנסת את שמי לנושא זה בלי כול קשר לנושא  אז תרשה לי להגיב, אין לי קשר למה שנמכר בארץ ואני לא רואה מזה שקל אבל לכתוב שקרים זה בחינם.

אתה איש קטן עם אגו גדול ושירות לקוחות של ילד בן 5 או פחות  ופיצול אישיות שלא היה מבייש אף  מחקר פסיכולוגי.

אנשים עוזבים אותך ובורחים בגלל הדרך  בה אתה מתנהג ומאיים ומצבך הוא כמו של עפקו עם אנשים מסויימים הם לא מוכנים לשים אגורה בכיוונך.

אמרת שאתה עוזב את הפורום אז עזוב  (וקח איתך את נתי) .

אני לא מבין למה נותנים לאנשים להתבטא בדרך זאת מעל גבי הפורום באיומים קללות שקרים והוצאת דיבה  ??????

אתה לא היבואן היחיד היום כול מפעל נותן למי שיש  לו היסטוריה קשרים או בי"ס בתחום למכור ציוד.

בתור מי שטס שנים ללא רישיון שבר כול חוק אפשרי כשהיה חוק ועד היום מתפאר כטווס בנוצות לא לו כדאי שתתעורר זה שאתה כותב שאתה הכי והכי והכי זה לא אומר שאתה כזה.

איומים של סגירת חשבונות למי שלא קנה ממך זה טוב  במדינות עולם שלישי , על מה תחרים ציוד על זה שקנו מאחר? אולי גם תשבור להם רגל באותה הזדמנות?

ולמנהלי הפורום אשמח שתגובתי תוסר יחד עם כול הנושא ההזוי הזה.

שי לנואל

שי  בתור  גדול  הפלספנים  ....

מוזר  לי שאתה מגיב ומיד מבקש  שתגובתך  תוסר ...?

מדוע  לא  ביקשת  שתגובתך  תוסר  כאשר  איתי  פירסם איירווייב  למכירה ... ?

נדמה לי  שפירסמת שם כמה וכמה תגובות .

מדוע  שהאחים לנואל  לא יתנהגו  כמו  גברים  ויקחו  אחריות  על  המעשים שלהם ?

אם  אתם  לא יכולים  בכוחות  עצמכם   לקדם  מותגים   כמו  ג'ין שממש לא צריך אתכם בשביל למכור  ..
כמו עפקו ועוד כמה מותגים , אתם מעידים  על עצמכם טוב  יותר מכל  אחד אחר .

שי ביום שאתה תקבע מי יכתוב בפורום ומי לא ... , לא יהיה כאן פורום ,   בדיוק כפי שהרסתם
פורומים אחרים  , שאיש לא נכנס אלהם יותר .

התחלתם מלחמה תלכו  עם המלחמה הזו עד הסוף .

אבל תפסיקו להתנהג כמו פחדנים ,  ואגב אני מבקש  ממנהלי הפורום שימשיכו  לסבול  אתכם,רק  פורום
חזק  יכול לעמוד   באנשים  קטנים  כמוכם ,  ואם  אפילו  עידו  הבין  בדיוק מי  אתם ... אז  מי  אני  שאגיד
משהו  ....

ושי  עוד  דבר  ,  אם  אתה  כותב  כאן  כל  כך  הרבה אולי  תחזור  לארץ ותשלם  כאן  מסים  כמו  גבר
ולא  תכתוב  בפורום  כשאתה מסתתר  מאחורי  האוקינוס .... בא נראה  אותך נלחם פה על  הפרנסה  ....

ואחר כך מדבר  כמו שאתה מדבר .

ובתגובה  סופית לך  שי  על  כל  אלפי התגובות  שתוסיף  ותכתוב ....מאחר ולא אבזבז יותר זמן עליך...

יאללה  בייי
« עריכה אחרונה: March 15, 2009, 10:01:10 pm על ידי נתי_ה »

מנותק ניר זיידמן

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
« Reply #11 ב- : March 16, 2009, 08:47:45 am »
נמאסתם כבר עם המריבות שלכם,הרסתם את הפורום.
ביזיתם את כל המוסד שנקרא רוח הקודש שנבנה בעמל רב.
או שתכתבו עניינית על נושאים שיכולים לקדם אנשים בספורט הזה או שלא תכתבו בכלל.
את המלחמות הפנימיות שלכם תנהלו במקום אחר.

מנותק טדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor 3 Light
« Reply #12 ב- : March 16, 2009, 08:59:55 am »
צודק. אותם אלימים שהרסו את אתר האגודה, עכשיו עובדים על האתר הזה.
רק טיסות טובות

מנותק עופר

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #13 ב- : March 16, 2009, 09:24:48 am »
ניר, וטדי
אתם יודעים מהחיים ,  שבשביל להשיג גינה יפה ופורחת דרוש קצת  זבל מידי פעם.
וזה חלק מחוק האיזון בטבע.
אז פשוט סותמים את האף וממשיכים הלאה.
יום נפלא לכולם

עופר

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #14 ב- : March 16, 2009, 09:26:08 am »
לזיידמן וטדי
איך אתם הייתם מרגישים כשאתם קמים בבוקר וקוראים בפורום הנ"ל שאתה גנב נוכל ושאר ירקות ?

אני אשמח לא לקרוא את זה בדיוק כמוכם במיוחד כשאני לא קשור לנושא.

אבל תחשובו רגע מה אתם הייתם עושים אם היה כתוב פה שניר וטדי הם......

כמה נעים זה היה לכם ?
קל להיות יפה נפש  מהצד כשזה לא אתם אבל אני בטוח שגם אתם הייתם מגיבים בדרך כול שהיא.

יאללה ביי
שי לנואל
« עריכה אחרונה: March 16, 2009, 09:31:31 am על ידי שי לנואל »

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
« Reply #15 ב- : March 16, 2009, 09:50:27 am »
שי,

לא ראית ולא תראה אותי מגיב !

ואני גר בישראל לא בניו זילנד.
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק אהרון נסינבאום

• משחק בארגז החול
« Reply #16 ב- : March 16, 2009, 11:36:10 am »
שי לנואל,

מאוד צורם שאתה כותב את המילה כול עם "ו"
כותבים "כל" - כתיב חסר .

מנותק משה טייב

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
« Reply #17 ב- : March 16, 2009, 12:10:30 pm »
יש אפשרות לכתוב כול עם ו"ו בתנאי שזה בא לבד בלי סמיכות. בסמיכות צריך לכתוב ללא ו"ו:
האקדמיה ללשון העבריתhttp://hebrew-academy.huji.ac.il/decision4.html

ציטוט:
תנועת o
תנועת o נכתבת באות וי"ו. למשל: בוקר, יופי, ישמור, חומרי (החֹמֶר שלי או שם התואר).

אבל וי"ו לא תיכתב
במילים שבהן תנועת o מסומנת בניקוד בקמץ קטן או בחטף-קמץ שקיים בכל צורות המילה. למשל: אמנם, אפנה, יזמה, תכנית, למחרת, צהריים (לא כן מילים דוגמת חָמְרִי הנכתבת בווי"ו, משום שצורת היסוד שלה, חֹמֶר, מנוקדת בחולם).
 בצורת העתיד בבניין קל של נחי פ"א, כגון תאמר, יאבד [אבל בגוף ראשון: אומר (=אֹמַר), אובד (אֹבַד)].
 במילים: לא, צאן, ראש, שמאל, זאת, מאזניים, כה, פה, איפה, כל (=כָּל בנסמך לעומת כול בנפרד).

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #18 ב- : March 16, 2009, 12:37:40 pm »
לפחות אני אלמד לכתוב שוב בעברית
כבר הרווחתי.

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
« Reply #19 ב- : March 16, 2009, 01:30:07 pm »
מיצה, מיצה, מיצה

שימי, הסגנון הזה לא מתאים לפורום הזה, ביקשת שנמחוק אותך, ביקשת שנחזיר אותך, בשביל מה? בשביל ההודעה הזאת?

תתעוררו חברה, אם לא תעמדו בתחרות אתם תפסידו, אם אנשים העדיפו לקנות דרך איתי אז שימי, אתה צריך לבדוק למה הם קנו דרכו ולא דרכך
כשאני קונה דרך דילר מסוים חשובים לי 3דברים, איכות הציוד, המחיר, איכות השירות, אם דילר מסוים יציע לי את אותה עסקה במחיר זול יותר אלך איתו, אם דילר מסוים יתן לי לנסות את הציוד לפני הקניה אלך איתו, אני הרי מכיר את כולם, אני חבר של כל הדילרים אז אני גם מצפה שכל דילר יבין למה הלכתי עם המתחרה, הסיבה לא נעוצה בי מן הסתם, הדילר צריך לבדוק את עצמו!
אין לי מושג למה עמית וכל מי שקנה מאיתי קנו דווקה מאיתי אבל זה משהו ששימי אתה צריך לבדוק איתם ולהבין כדי שבפעם הבאה זה לא יקרה שוב
לבוא בעמדה כוחנית ולצעוק בפורום רק יגרום לעוד אנשים לחשוב פעמיים לפני שילכו איתך

אם אתה חושב שאיתי גנב ממך או מאדם אחר בחו"ל, תן לבית המשפט להחליט, לקרא למישהו גנב הינה הוצאת לשון הרע ואני לא צריך להוסיף יותר מזה

מיצה כבר אמרנו?

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]