כתב נושא: מי בא לעוף ביום ג?ניראה שיש סיכוי טוב לזיכרון או תבור  (נקרא 625 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נועם פרידמן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אני הולך על זיכרון אם התנאים יאפשרו,יש עוד אנשים בחופש ?

avner83

• אורח
הי נועם
אני אשמח לגנוב טיסה
אני מחר בזיכרון  אז דבר איתי
אם אתה מגיע
אבנר
0503501509

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אם תהיה אפשרות אני אצור איתך קשר,כרגע ניראה שיהיה די סגור מחר אבל נהיה יותר חכמים מחר,אם יהיה רכיב דרומי יש אפשרות לעלות לזיכרון דרום,אבל אתר זה הוא לאנשים בעלי ניסיון בילבד,מקום מיוחד עם נוף מקסים במיוחד בשקיעה ,כשהמצוק ניצבע בצבע כתמתם hug

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אני וחוואייג נהיה בזיכרון בסביבות +15 מי שרוצה להיצטרף מוזמן,ניראה שהרוח תתאים וניפתחו השמיים

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אז היינו חוואייג אבנר גדריך ואשר שבא חולה רק בשביל לינשום אויר ,תהיה בריא .המראנו בסביבות שלוש וחצי,הראות היתה מצוינת ,רוח של כ20 קמ"ש קצת משמאל אבל לא מאוד משמעותי,באויר היה קצת  במפי אבל נעים כזה,היו טרמיקות שהעלו בקצב +1+2 ,אני וחוואייג יצאנו לטיול לכיוון מיזרח,אין ספק שהנוף בעונה זו הוא מהיפים שיש,ואנחנו רק בתחילת העונה אז נקוה שנעבור כאן עוד הרבה,נחתנו קצת אחרי רמות מנשה,מקסימום גובה 800 מ ,תענוג .
על הקרקע יש פריחה מדהימהמכל הסוגים ,ממש חויה לעיניים שווה גם סתם לינסוע עם המישפחה ליפני שזה ניגמר hug

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
למבינים בצמחים איזה צמח זה?

מנותק gavriel

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
הפרח בתצלום נקרא עיריוני צהוב - ממשפחת השושניים. פורח גם בהר הנגב, בשנים גשומות.