צחי, תגיד לי, עשיתי לך משהו?
אפילו אותי הצלחת לעצבן עכשיו.
איזה ידע נתת לי? הדבר היחיד שאמרת זה "אני גר 10 ק"מ מהגלבוע, למה לי לנסוע עד בית שמש לבדוק גבעה של 80 מטר?"
לעומת זאת כל, אבל כל מי שכן מכיר את המקום אמר שאין איתו בעיה. כולל אנשים עם טיפ-טיפה ניסיון כמו דוד וארנון.
אתה אומר "בעצם אני גם לא מבין למה אתם מערבים אותי במה שבכלל לא מעניין אותי". מי עירב אותך? הייתי מאד רוצה שתבוא לראות, אבל אם כל אתר המרוחק יותר מחצי שעה ממרחביה פסול על הסף, אז לא צריך. אתה מתכוון לזה ששאלתי אותך אם אתה מכיר את המקום לפני כחודש? אז בכלל ענית לי משהו על CRT של נתב"ג (שזה 45 ק"מ משם) ותל נוף (18 ק"מ).
סתם שתדע. כבר כמה פעמים שמעתי אנשים אומרים שאתה מתנשא וטרוריסט. ואני הגנתי עליך.
ואם כבר אני מגיב:
כשאני אומר "לא ממש גבעה" אני מתכוון "לא ממש גבעה" ולא "מישור פלטה – אפשר להציף אותו במים ולגדל שם אורז". אתה טועה בקשר ל "אם זה לא היה גבעה אז זה היה מעובד". האזור הזה זה לא עמק יזרעאל. זאת שמורת טבע של חורש טבעי. מעבדים רק את הואדיות. אם זה היה עמק יזרעאל, אז כל השטח הזה היה שדה אחד גדול. שדה קצת קמור, אבל בכלל לא היית שם לב בתצלום הלוויין שזאת גבעה.
גם בחלוץ, הר הארי, הכמון, בית רימון יש גבעות קטנטנות מסביב והרים קטנים אי שם במרחקים.
אני לא אומר שלא צריך לשקול את הגבעה הזאת וכל בעיה פוטנציאלית אחרת. אבל זה לא סיבה לפסול על הסף בלי לראות.
איתי, הסע"מ הסמיך דרגה 5 לטוס באתרים לא מוכרים, אבל רק לטייס ראשי הייתה סמכות להכריז על אתר חדש (סעיף 4.2). איך הגעת לזה שאני מומחה לעמדות חדשות? אני רק זה שגר ליד. אני לא חוקר ולא מכריז ולא טס ראשון. ואני מסכים איתך שהרתמה של אוהד מעוררת חלחלה, ואם זה היה תלוי בי , הוא גם היה טס עם באלסט. אבל מה, אוהד, כמו שאדרי אומר, תותח על.