חברי!!! אל תחפשו את האמת במקום שהוא אינו.
המטרה של השירשור הזה לאסוף אנשים שרוצים לשלב רחיפה עם טיולים רגליים בארץ היפה שלנו,
ללא שום תלות מה כתוב לו על התרמיל.
אז חברי עולים לאוויר, מחפשים מסלול חזרה, נפגשים על הקרקע וממשיכים להנות.
יפה כתבת אלכס , אני אישית נדהמתי מהעבירות של המצנח .
רציתי להעלות גם את הגלשן אך על פניו אין סיכוי , כלומר אפשר אך זה לא זה ...
לפני 15 שנים בדיוק חרשתי את דרום אמריקה לעומק , חצי שנה לפני ניגשתי לזאב אינגבר המדריך האגדי
האיש שלימד אותי לגלוש באויר , וביקשתי את עזרתו כדי לנסות ללמוד לרחף ברמה שתאפשר צילום מהאויר .
זאב היסס בענין הזה זה קרה בשנת 1993 שלוש שנים מאוחר יותר הוצג חומר שצילמתי בטלויזיה
אז זאב הבין שהתכונתי ברצינות .
עברו אצלו אצל זאב הרבה אנשים מאד רציניים ביניהם רמי יאנץ שנהיה אלוף עולם מאוחר יותר אך כנראה אף אחד
שתאות הצילום בערה בו .
הגלשן הוא כלי נהדר , והגלשן שלי במיוחד מתקפל להכי קטן שאפשר כדי להעבירו בטיסות לצורך הזה הוא נקנה ,
ועדיין דימה אני מקנא בגדול ביכולת שלכם שלך ואלכס וודאי אמיר מאליק לשנע ציוד צילום ולהיות כל כך ניידים .
אני חזרתי מאוחר יותר לשדה הנחיתה כדי לאסוף את הגלשן ורק 4X4 הוציא אותי מהבוץ הבלתי נסבל הזה ,
לכם לא היתה שום בעיה עם המצנח על הגב עוברים הכל וחסכתם את הדלק שאני בזבזתי .
בגיל שלי לעבור עכשיו למצנחים קצת קשה , נשאר לי רק ללמוד קצת עד כמה שאפשר שליטה קרקעית לפחות
ולקנא , אולי מתי שהוא יבנו גלשנים שניתן יהיה לקפל מהר ולהכניס לתיק קטטן ממש כמו מצנח ,
מנפרד רוהמר אלוף העולם הנצחי בגלישה אוירית דיבר על כך הרבה פעמים עוד בתקופתו אך בינתיים לא נעשה דבר עד אז ניתן יהיה רק לחלום ולקנא .