כתב נושא: אתר "מצנחי רחיפה - מוקד ידע מקצועי" נוחת סופית  (נקרא 1241 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עמית דונסקי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • מנוע Black Devil, חופה Thrust 09. הפייסטה למכירה.
    • דוא
שלום לכולם.

אתר "מצנחי רחיפה - מוקד ידע מקצועי" עלה לאוויר בחודש יולי 2006.

את הקמת האתר יזמנו יחדיו; שמשון בר-לב ואנוכי, ומאוחר יותר הצטרפו לצוות גם רוני לזר, דני שטרנפלד וגיא הר-אבן. התכבדנו גם במאמר תרומת איתי אלמוג ותמיכה כזו או אחרת של חברים יקרים נוספים.

הראציונל להקמת האתר מוכר וידוע כבר (ולמי שלא, יכול עדיין לקרוא כאן).

האתר ידע ימים של פריחה ו(יותר) ימים של דעיכה, והמאמר האחרון בו הופיע כשנה לאחר פתיחתו.
הסיבות לדעיכתו של האתר שונות ומגוונות, ואין כוונתי להכנס כאן לנושא.

היום, ערב נר ראשון של חנוכה, מסמל גם את סיום פעילותו של האתר. לפחות במתכונתו הנוכחית.
אין באפשרותי היכולת להשקיע את משאבי הזמן הדרושים לתחזק אתר מסוג זה, וממילא הקהל הצביע במקלדות.

אז מדוע אני בכלל מעלה את הנושא כאן?
או! שאלה טובה באמת. תודה ששאלתם.
אף על פי שאין ביכולתי להמשיך ולקיים את האתר, במידה ומי מהקוראים מעוניין לקחת את המושכות ולהמשיך את פעילותו של האתר, אני מוכן לממן באופן מלא את המשך אחזקתו, לטובת קהילת המרחפים.
מדובר בחבילה נאה הכוללת תשתית מוכנה לאתר אינטרנט; שירותי אחסנה ותעבורה, בסיס נתונים, מערכת סטטיסטיקה, שם מתחם (Domain), וכן שירותי דוא"ל. נכון להיום, נרשמו לאתר מעל 300 משתמשים. כל אלו כאמור יעמדו חינם אין כסף לרשותו של מי שמעוניין להמשיך את קיומו של האתר, במידה וקיים מישהו כזה...

במידה ולא תהיה היענות לנושא, בכוונתי לקרקע סופית את האתר בעוד כשבוע, יום לאחר נר שמיני של חנוכה.
עם סיום פעילות האתר, ימכר ה- Domain למרבה במחיר ובכך יסתיים הטיפול בנושא.

זוהי הצעה למען ולטובת קהילת המרחפים, אך היא מוגבלת כאמור בזמן.
ה- V Lines כעת בידיים שלכם.

חג שמח !

מנותק טדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor 3 Light
עמית,
ממש ממש חבל!

ד"ש לשמשון.

טדי
רק טיסות טובות

lashover

• אורח
מצטרף לטדי וגם אני אומר חבל מאוד למרות שאני בקושי נכנסתי לאתר מפאת חוסר זמן.
 בכל אופן,יישר כח לכל המאמצים שהושקעו עד כה, ומקווה שמישהו  מאנשי המחשבים הרבים בין הטייסים,ירים את הכפפה וימשיך את המשימה ואולי במתכונת זו או  אחרת, אני בכל אופן רוצה להודות לעמית ולכל קודמיו ו לשמשון ולדני ולכל מי שסייע , ובעיקר להצעת עמית הנדיבה להמשיך ולממן את האתר,
הצורך בפורום בטיחות הוא צורך אמיתי, עובדה שדיונים אלה עולים כל הזמן בפורום של רוח הקודש , למרות שהוא מוגדר כפורום חברתי בלבד, וחבל שנושאים אלו נעלמים אחרי זמן קצר ומאוד קשה אחרי זמן לחזור אליהם.
כנראה שלא מתאים לחברים להכנס לפורום נוסף, אז אולי כמו שיש תת קטגוריה של הפורום מטארולוגיה  ייפתח  קטגוריה  של פורום  להחלפת דעות בנושאי בטיחות ומקצוענות או התמקצעות , כמו שאדרי אוהב לומר, כמובן עם כותרת מאירת עיניים שאין אלו המלצות אלא דעה אישית של הכותב בלבד, מנסיונו האישי או/ו מקריאת מאמרים וליקוטי מידע באינטרנט, כדי להרחיק תביעות משפטיות וכו',( חמסה חמסה חמסה);
(מצטער אני לא מוצא במקלדת של המחשב הזה נקודה אז אני מקליד או פסיק או נקודה ופסיק  :-\ :-*);
בתכלס בואו נשמע מה דעתכם בנושא?
אריה לשובר SOL PARAGLIDERS DEALER

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
היי עמית
באמת חבל
אני למדתי המון מהאתר שלך וגם נכנס מידי פעם ללמוד דברים חדשים
חג שמח
אדרי
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק עופר

• מצאתי פסיפס
    • דוא
עמית,   הנחת לנו אקדח על השולחן במערכה הראשונה , וכבר רוצה שנשתמש בו ? חכה למערכה השלישית !!  lugh

ראשית מגיע לך וגם לשמשון הרבה ברכות ותודות על הכוונה היוזמה והביצוע של האתר.  החומר שנאסף בו הוא חשוב ויכול לשמש לדורות הבאים (ועדיין גם לנו ).  דיברנו על כך כשהתחלתם להריץ את האתר שחייבים להכניס בו קצת יותר פלפל כדי לגרום לחברים להכנס אליו לעיתים תכופות יותר. מעצם הגדרתו של האתר הוא הפך למאין אנציקלופדיה או מאגר נתונים וארועים שפותחים בשביל להשלים ידע או להוציא נתון כזה או אחר. ולכן כמות המבקרים היא יחסית קטנה  ואולי קצת מאכזבת.   אין לדעתי לאף אחד למעט מליק מישהו  מביננו שיכול לקחת את האתר ולתחזק אותו, והחשש הוא,  שכמו  אתר האגודה והפורומים שקדמו לו ו -כל הידע שנצבר שם נאבד. כך גם יהיה עם החומר באתר הבטיחות. וחבל שכך יהיה.

אז עמית, אנא "אל תשלח ידך בנער" המתן קצת עם צו הסגירה . אולי מליק בכל זאת יוכל איכשהו  להריץ את האתר במתכונת אולי קצת שונה, אולי לשמש כמאגר נתוני בטיחות  מקושר לפורום או לאתר של רוח הקודש.

ושוב תודה תודה תודה

עופר

מנותק צבי ש

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
    • דוא
מצטרף לתודות והברכות,  הרבה מידע מועיל מצאתי באתר.

מקווה שתמצא הדרך להשאיר אותו היכן שהוא ברשת,

צבי.

מנותק hezi

• משחק בארגז החול
גם אני נהנתי משירותיו  :(

מנותק Dmitry

• הגעתי לאוסטרליה
  • NOVA MENTOR M / NOVA JAMBOO 33 / NOVA TYCOON S
    • דוא
עמית,

חבל מאוד - אבל לא מפתיע..
מי שמשקיע בתחום הוא טובע.

ד"ש טיסתית,
ד.
דמיטרי

נובה ישראל

darkgliderz[at]gmail.com
Tel. 052-6073119

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
חבל, חבל, חבל

מה אגיד, בתחילת דרכו דיברתי ארוכות עם שמשון לגבי האיחוד בין 2 האתרים, אני ודני כהן דאז החלטנו שלא לערב את הפורום והאתר בכל דבר שיוכל לאחר מכן להיות איזו עילה לתביעה משפטית (זו היתה הסיבה השניה לסירוב שלי ושל דני להצעה, הסיבה הראשונה היתה שרצינו להשאיר את אתר רוח הקודש כאתר חברתי)
היום אני חושב שהצעד היה נכון מבחינתי (מבחינה אישית) ומבחינת יתר מנהלי האתר אבל גרוע מבחינת הקהילה, ומי שיצא מופסד מזה זו רק הקהילה,

עמית, שמשון ושות לקחו את המושכות והקימו אתר נהדר לטובת הקהילה שלנו, המון מידע ועצות ירדו עכשיו לטמיון, ונתחיל את הגלגל מההתחלה, אם בכלל.

אם מישהו יקח את ניהול האתר הנ"ל הוא יקבל ממני תמיכה בכל מה שנוגע להרצת אתר, אני מאמין שגם צחי יתנדב לעזור, לצערי אני לא אוכל לעשות יותר מזה מפאת חוסר הזמן והסיבה הרשומה למעלה

ולכל הקהילה, שימו לב, אתר האגודה הישראלית כבר לא מתפקד יותר מ 3 חודשים http://paragliding.org.il כל הפרוטוקולים והמידע המקצועי שהיה אגור גם שם ירד כבר לטמיון,

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

צבי

• אורח
אמיר, משהו כאן תמוה בעיני.
לא שאני חס וחלילה מנסה לשכנע אותך להכניס את החומר הזה (שלא תתבע אותי אח"כ... :)),
אבל כבר עכשיו יש ברוח הקודש כמה מאמרים מקצועיים.

יש איזה הבדל עקרוני בינם לבין המאמרים באתר של עמית?

בברכה, צבי

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
יש ברוח הקודש תירגומים של מאמרים, להחזיק באתר חומר זה לא בעייה אבל ברגע שאתה מגדיר את האתר כמאגר של חומר מקצועי אתה חשוף לתביעות. אפשר לפתור את זה בכך שהאתר יהיה סגור לציבור ורק מי שרשום לאתר יכול לקרוא את החומר וכמובן מי שנרשם חותם על הסרת אחריות וכל הבבלט מסביב, הנקודה היא שאנחנו רוצים שאתר רוח הקודש יהיה פתוח לכלל הציבור ולא רק למי שמרחף.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
החתימה על דף שיחרור מאחריות עם כניסה לאתר הוא דבר נחמד אבל עדיין תמיד יכולה להיות עילה לתביעה, ומי אני שאסביר לשופט שחתמו לי בכניסה לאתר, עדיין אצטרך לשלם לעו"ד ואין לי זמן,כסף,וחשק...

כל עוד אני וצחי המנהלים של האתר הזה הוא יהיה אתר חברתי ולא אתר מקצועי, למרות שיש פרסומים מסוימים באתר של תירגומים של מאמרים שונים, אבל אנחנו מקווים שאף אחד לא יפגע מ VX-150  lugh

אין לי בעיה שמישהו אחר יריץ את האתר ויקח את כל האחריות על עצמו ואז אני אחבר את האתר של עמית לרוח הקודש, אבל כל עוד אני וצחי בראש, כהחלטה שלקחנו, אנחנו לא נקיים כאן אתר מקצועי

אולי אחד מבתי הספר יוכל לקחת אליו את המאגר הזה תחת כנפיו?

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק udixxxbandfromforum

• מפעיל בובקט מתקדם
עמית
דבר איתי
אודי דורון
0528033824