משה גרד שלום רב
לא אענה בשפה זרה, אשמח אם תגיב בשפתך או באנגלית היכן שהכי נוח לך.
לדעתי אתה טועה. באמירה מהסוג הזה:
You asked which lawsuits, I am sure he meant the negligent, personal injury,accidental death ones, that
follows sooner or later anyone who attempts to teach the paragliding hobby in Israel today
משה
מה זה בדיוק anyone?
אני מקווה שאתה לא שם אותי ואת המפעל שלי בנשימה אחת עם הברדק שחוגג כיום בענף בארץ.
אני מבין כמה סימפטייה והזדהות יש לך כלפי מי שלימד אותך.
לדעתי המקצועית - לא קיבלת כלים מינימאליים בקורס שעשית בעגור, ואני יכול ומרשה לעצמי לאמר בוודאות שאופן בו אתם "ניזרקים" לאוויר בהנפות קידמיות סתמיות ברוח של 25 קמ"ש כדרך לימוד, נותת את אותותיה האומללים בתאונות החוזרות ונישנות בהם חניכים מבית סיפרך מעורבים.
המילה Anyone who attampts to teach, משמעה שאתה שם אותנו בנשימה אחת ובקו שוה אחד..
העובדות המשמחות מבחינתי הן שאתה טועה בראיה, בתפיסה, בהבנה ובהבדלים המהותיים.
אתה יכול להמשיך להאמין במדריך שזרק אותך וזורק את החניכים שלו חדשות לבקרים לאוויר ללא כל הכנה וללא כלים מינימאליים.. אני חושב שאתם כתובת על הקיר.
שים לב לעיוורון.
מי שמביא את החניכים שלו לשלב הטיסות - יומיים אחרי ששילמו דמי קורס ונירשמו, מזלזל באופן בוטה בחיי אדם !
אתה היית שם
חבריך היו שם
אדרי היה שם
ועוד רבים - אתם כתובת על הקיר. לצערי. כואב אך אמת.
לאף אחד אין ביצים לאמר את האמת הזו.
אני אומר אותה כדי להגן על הענף עליו אני יושב.
כל תאונה, אירוע, חדשותי בגין רשלנות וזילזול בחיי אדם מצד המדריך שלך, עולה לי באופן חד משמעי באובדן פרנסה, דימוי רע של מתאבד, והרשימה הרעה הזו הולכת ונמשכת עד אין סוף.
אתם יכולים להמשיך לדבר, ולברבר, ולחלוק כבוד למדריך שלכם, אתם לא באמת רוצים שינוי. אתם לא באמת מוכנים להשקיע מחשבה.
שהדברים יסתדרו מעצמם.
לא יקרה מאליו.
תפיסת העולם של ההרכב האנושי בקהיליה היא של בינוניות.
לשאוף למצוינות ולשאוף למושלמות במיומנויות נירכשות, זה דורש המון המון מאמץ, מוטיבציה, רצון להשקיע, סבלנות, זמן הרבה זמן, את אלה אין למדריך שלימד אותך. אתה ואני וכלנו סובלים בדימוי רע בגלל הגישה הריקה מתוכן.
אז בבקשה ממך אל תדבר כאן על Anyone עם כל הרצון לסחוף את כולם בסולידריות שלך.
אם אתה מספיק בוגר - לא נפגעת מדבריי
אם נפגעת - טעיתי בהערכתי אותך.
אם נפגעת - קבל התנצלות.
את הדברים האלה ועוד לא מעט בעניין הזה, אומר עוד פעמים רבות.
תודה
וסליחה
שימי