כותבת עם אצבע אחת. עוד לא הספקתי לקרוא ולהתעדכן בכל מה שקורה.
שלוש מילים: אוהבת את כולכם!!!
תודה מיוחדת ליניב היחיד והמיוחד, לאוהד סחלב וצילי המדהימים שלא הפסיקו לקרקר סביבי!
תודה ואהבה לכל מי שביקר או התקשר או סימס או התעדכן או שלח ד"שים או מסנג'רים או פייסבוקים ומה לא. אני ממש מצטערת שהייתי פשןט חייבת לנתק את הנייד - לא ידעתי שאני כל כך מקובלת...
המכשיר האיטליגנטי שלי גם שומר 20 סמסים אחרונים בלבד... אז איתי לנואל - נשארו לי רק ה-20 שלך...

תודות לכל מי שבא לבקר... הייתי רוצה להודות לכל אחד באופן אישי... אבל חלקכם ראו אותי תחת השפעה של מורפיון + אופטלגין... אני זוכרת את הפנים המחייכות היפות של: אדם, ארואסטי, יוגי, שבירו, אדרי, ספספון, רוני... ואם שכחתי... יעזרו לי להיזכר אח"כ! אתם נפלאים אחד אחד!!!
עדכון לגבי מצבי
- חולית D12 מרוסקת לאחר שחזור... מהיום אני גול די12... זה גם קרה ביום ד' ה-12 לחודש... מוזזזזזררר.
- עוד לא הפנמתי ועיכלתי את מה שקרה - רק היום הפסיקו לטשטש אותי לכן יקח לי כמה ימים להגיב על כל השרשורים שראיתי שרצים פה. מה גם שאני נטולת צנרת החל מהיום 18:00.
- אלטשולר - יא מניאק! 27 מטרים יותר ממני ויצאת רק עם זיזים? איך? מאחלת לך החלמה מהירה ושולחת נשיקות.
- יש לי שוקולד. תודה. מחוות אחרות שיתקבלו בברכה: ואריו, מד רוח, קסדה, והבנתם את הרעיון.

מבקשת לא לקחת ברצינות את כל מה שאני כותבת כאן... אני לא יודעת מה הם שמים פה במרק של ארוחת הערב - אבל זה שמגישים מרק בצבע כזה זה כבר חשוד!
אוהבת אתכם!!!
מתגעגעת מאוד
אולי אבוא באלונקה ביום חמישי...