כתב נושא: הודעה בדבר היתפטרות חברי וועד האגודה מתאריך 31.10.08  (נקרא 1677 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אדרי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
חברי האגודה הישראלית למצנחי רחיפה                                                   1.11.08       
קלוב התעופה.
רו"ח –בנצי רבי.
הנדון :התפטרות וועד האגודה למצנחי רחיפה בישראל ע.ר

כללי :

1. אנו חברי וועד האגודה הישראלית למצנחי רחיפה מודיעים בזאת על התפטרותנו מתפקיד חברי וועד וישב   
   ראש הוועד  לאלתר  מתאריך 31.10.08 .
2.אנו מודיעים  לרו"ח בנצי רבי על הפסקת כל פעילות של הוועד 2.11.08.
3.הפסקת פעילות הליגה למצנחי רחיפה וכל הקשור לכך מתאריך 31.10.08.

הסיבות שהביאו להחלטתנו :

1.נושאים כלכליים – לא ניתן לבצע פעילות כל שהיא ללא תקציב לצידה .
2.נושאי מנהל תקין – רשם העמותות אינו אישר מנהל תקין לאגודה הישראלית למצנחי רחיפה משנת 2003-2008 –
   הטיפול בנושא מצריך תקצוב גדול .
3.נושאי ביטוח – חברות הביטוח הפסיקו לבטח את החברים ביטוח צד ג' וביטוח לחברי הוועד ממלא תפקידים  עקב 
   חוב כספי –אנו לא יכולים לתפקד ללא הביטוח הנ"ל.
4.מיעוט חברי אגודה –לאגודה נרשמו בשנת 2008 כ 60 חברים – למרחפים אין רצון להיות חברי אגודה.
5.אנו נבחרנו בכדי לחולל שינוי באגודה אך במצב הכלכלי הנתון אין ביכולתנו לבצע את השינוי המיוחל לצערנו .

הישגים  בחודש האחרון מקבלת התפקיד :

1.ביצענו מיפוי ודרכי פעולה בטיפול במנהל תקין.
2.ביצענו מפגשי עבודה מול הגורמים התומכים כלכלית ,ומקצועית.
3.קיבלנו 4-5 מקומות לקורס מדריכים בווינגט .
4.קיבלנו 5 מקומות לקורס חוקרי תאונות  חוקר ראשי ברת"א.
5.שקיפות נתונים מול החברים באגודה.
6.הגברת מודעות לצורך באגודה – ורוח חדשה ורעננה לחברים.

לסיכום :

1.אנו חברי הוועד מתפטרים לאלתר מכל פעילות הקשורה בדרך כל שהיא לאגודה למצנחי רחיפה מתאריך 31.10.08.
2.הפסקת פעילות הליגה למצנחי רחיפה מתאריך 31.10.08 .
3.כל המחזיק ציוד מטלטל ,מסמכים , מחשבים ,וכל דבר שהוא ששיך לאגודה הישראלית למצנחי רחיפה ע.ר  עליו
   לדווח לרו"ח עד  15.11.08 בפקס .
4.ועדת ביקורת -תצא בהודעה נפרדת.

אדרי משה
                                     בשם \הוועד האגודה הישראלית למצנחי רחיפה

« עריכה אחרונה: October 31, 2008, 11:48:08 pm על ידי אדרי »
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק גיא רון

• מפעיל בובקט מתקדם
חברי האגודה הישראלית למצנחי רחיפה                                                   1.11.08       
קלוב התעופה.
רו"ח –בנצי רבי.
הנדון :התפטרות מתפקיד חבר וועדת ביקורת

כללי :

1. הנני מודיע בזאת על התפטרותי לאלתר מתפקיד חבר בוועדת הביקורת של האגודה הישראלית למצנחי רחיפה.
2. לאור התפטרות וועד האגודה אין באפשרותי להמשיך ולמלא את התפקיד.
3. וועד האגודה היוצא מתבקש לזמן בדחיפות אספה כללית לטובת בחירת וועד חדש ו/או התנעת תהליך פירוק האגודה.

גיא רון
וועדת ביקורת

מנותק זיו אגרי

• מצאתי פסיפס
    • דוא
פשוט גאוני מה שעשיתם חבר'ה ...
המון רעש וצילצולים.. כבר לפני חודשיים אמרו גורמים יודעי דבר שעדיף לוותר על הקקה הזה ואולי לנסות לבנות משהו חדש פשוט יותר חברי יותר יומרני פחות והרבה יותר אפקטיבי

כל הכבוד על ההשקעה וכל הויכוחים המיותרים פה...

אולי בדרך של חברים וטיפה משמעת שניתן ללמוד מידידינו הקולגות לענף החברה הגולשים נוכל להגיע למשהו שבאמת עובד ושווה ואולי בכלל שווה להתאחד איתם ולבנות גום שיעסוק בשני הענפים ויהיה בעל כוח גדול יותר...

הבעיה המרכזית היא שרובינו פשוט לא שמים קצוץ על חוקים ואחד על השני סתם משחקים אותה חברים ואחוקים וכול שאר הירקות, אבל ללמוד ולעשות דברים אלמנטריים שבאמת נכתבו בדם... לא זה חס וחלילה כולם יותר חכמים מכל מי שעסק בספורט הזה מלפני 8 שנים ואפילו לפני..

חבל באמת על הזמן..

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
זיו
האם אתה מדבר על החברה מהגלישה אווירית?
אלה שמוגדרים בחוק ומוגנים ע"י החוק?
אלה שבכול מקום בעולם חוץ מישראל מאוגדים ביחד עם המרחפים?

תבדוק לפניי שאתה  כותב סתם!
יש אולי עשרים גולשים  באגודה עם יותר וויכוחים ודעות  ממה שייש פה .

בכול מקרה אני מסכים שהוועד הנוכחי נכנס ברעש גדול  ולא סיפק את המצופה (מסיבות אובייקטיביות).

בכול מקרה מגיעה להם תודה רבה גדולה על הניסיון על ההשקעה בזמן וכסף ובהצלחה בהמשך.

ואתה זיו קדימה  בו תקים משהו שעובד אתה יודע הכי טוב פינו לך את הדרך אז יאללה תראה תוצאות לא דיבורים.

ושוב לאדרי ושאר הוועד תודה על ההשקעה והניסיון לייצר  פה משהו מסודר למען כול המרחפים בארץ.

שי לנואל 

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
זיו
אין ההחלטה נפלה בעידנא  דריתחא .
אלה לאחר בדיקות מעמיקות והיתיעציות רבות מול גורמים שונים שמבינים בנושא .
במידה ואתה מוכן לקחת על עצמך תביעה אישית כי אין ביטוח בבקשה התפקיד פתוח (לי יש משפחה חמוד )
אגב כתבתי את זה בכל המסמכים שהוצאנו שבמידה לא יהיה ביטוח נתפטר (כל מה שנשאר לך זה לקרוא ).
אני לא זוכר אותך מתנדב לתפקידים באגודה למרות שהתחננתי שאנשים יתנדבו (8 תפקידים 3 מתנדבים )
אתה האחרון שיכול להטיף לנו מוסר !!!
ותחשוב טוב ותביט במראה ביושר שאולי גם בגללך  וכמוך אנו היתפטרנו
אני לא בטוח שאתה מוכן להוציא 3000 ש"ח מכיסך הפרטי לניהול חודשי של האגודה מה שאנחנו כן עשינו.
תחשוב על זה לפני שאתה מגיב
אדרי

« עריכה אחרונה: November 01, 2008, 07:13:08 am על ידי אדרי »
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
לחברים שלום. אני רוצה להודות למשה אדרי על ההשקעה הגדולה במשך השבועות האחרונים בתפקידו כיו"ר האגודה הישאלית למצנחי רחיפה. אדרי ניסה להחיות משהוא שהיה כבר חולה סופני,וכמו רופא יסודי בדק את כול האופציות לפני שקבע קביעה זו.אדרי התנהג במקצועיות וכנראה בעל נסיון בניהול מערכות.אדרי השקיע מזמנו מאות שעות,אלפי טלפונים,קבע ונסע לפגישות (מאות ליטרים של דלק)וניסה לקדם את האינטרס של כולנו.היה יושב עד השעות הקטנות  ( לפעמים על חשבון המשפחה)בשביל לנסות ולמצוא פיתרון לירושה שקיבלנו מקודמנו במשך שנים של הזנחה,ולמרות שהתמונה התחילה להתבהר ראינו כמה זה כמעט על בלתי האפשרי,עדיין לא התייאש וניסה  וניסה ודחס עבודה של כמה שנים בכמה שבועות שאם זה היה נעשה אז כנראה שהיום היה, מנהל תקין ,תקציב, הכרה וגם טיפול נגד הפקחים.במשך השבועות האחרונים יש כאלו שכן הרגישו שיש נסיון לשפר ואלו שעודדו תמכו ונתנו עצה אני  רוצה להודות להם ותודה על המאמץ.וכול אלו המתיפיפים זיו וכאלו,שחושבים שהיה הכול רוח וצילצולים להתלכלך זה הכי קל בוא נראה אותך מגייס 3000 שקל שאדרי הוציא מכיסו  הפרטי בשביל שלך, ולכלל יהיה יותר טוב והכרה ארצית,בלי תירוצים נראה אותך גיבור גדול לא רק מול המקשים במחשב אלא בפעולה בשטח בגיוס הכספים.

היה נסיון יפה לנסות לשנות משהו אבל בלי מנהל תקין/תקציב/ביטוחים משפטיים לא ניתן להמשיך את עבודתנו בצורה כאזת שתחסוף אותנו לתביעות והוצאות כספים על חשבון משפחתנו.

אז משה אני רוצה להגיד לך תודה,תודה על כול מה שניסת לעשות ופעלת לשם כך. אני יודע שמאמצך היו בגלל ובעקבות אהבתך לספורט ולמרחפים עצמם אלו היו הקווים שהובילו אותך...  ארואסטי ניר

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
בעניין: הודעה בדבר היתפטרות חברי וועד האגו
« Reply #6 ב- : November 01, 2008, 09:32:53 am »
דבר ראשון תודה לכם על ההשקעה ועל מה שעשיתם בזמן הקצר הזה.

בדיעבד אני חושב שהגעתם עם המון מהירות אבל מעט מומנטום, ואולי אם הייתם הולכים עם הכל לאט יותר היה משנה משהו, לדוגמה: לצפות מכולם להצטרף מייד לאגודה עוד בשנת 2008 נראה לי קצת לא ריאלי, אבל לנצל את מה שנשאר מהשנה כדי לשכנע כמה שיותר חברים להצטרף ב2009 לדעתי האישית היה עובד טוב יותר.

ושוב תודה על הכוונות הטובות ועל מה שעשיתם.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
מבקש לחזק את ידי הועד שהשקיע משאבים רבים,למד לעומק את הבעיות, התיצב מולם באומץ ויושר ובניסיון למצאו פיתרון נכון ולא מריחת זמן ושקיעה מתמשכתאל תוך חובות ובעיות . אני מברך את חברי הועד על פועלם והתנהגותם
אביב

מנותק זיו אגרי

• מצאתי פסיפס
    • דוא
לא מתלכלך ולא מנסה לפגוע פשוט אל תבכו על משהו שידוע מראש.. ולצורך העניין גם אם יקום גוף חדש עם כל הכיסויים וכל מה שהיה כמו האגודה הישנה .. מה ימנע מהמצב הנוכחי לקרות שוב ?
הייתה אגודה היו ביטוחים היה ספר עזר מבצעי והייתה ליגה

עכשיו אין כלום..

המשותף לאז והיום הוא האנשים.. יכול להיות וועד מצויין חוקים עד השמיים וחוקרים מצויינים.. כשאדם לעצמו לא דואג ועל עצמו לא שומר בגלל בעייה בשיקול דעת ועושה שטויות שהוא לא אמור לעשות את זה שום ביטוח לא יכסה ולא אני עם האפס ניסיון שלי ולא המנכ"ל של נאס"א יוכל לארגן כזה בלאגן כמו שהולך איתנו עכשיו..

וסתם לגבי העשרים גלשנים ההם שם שרבים בניהם וחלוקים בדעותייהם.. כמה הרוגים היו להם השנה?? כמה פציעות קשות היו להם ?
כמה חכמים שיושבים בבית 790 יום ומחלימים יש להם ?
אז אל תקשקשו פשוט תשמרו על עצמכם ותקיימו חוקים שכבר נכתבו בדם שזה משהו שבאמת מצער ואז הכל פשוט יהיה יותר טוב.

אדרי והחבר'ה האחרים באמת כל הכבוד על ההשקעה והזמן והמשאבים אבל אל תבכו לא בפני ולא בפני אף אחד אחר על משהו שאמרו לכם במפורש חבר'ה וותיקים לפני חודשיים.

איפה שאין משמעת אין סדר.. ואין משמעת !

מנותק נתי_ה

• הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
משה ניר  גיא  וכל יתר החברים כל הכבוד על הרצון הטוב והנסיון לעשות.

לא תמיד הרצון הטוב מספיק  וחבל .

בברכה

נתי

מנותק Dmitry

• הגעתי לאוסטרליה
  • NOVA MENTOR M / NOVA JAMBOO 33 / NOVA TYCOON S
    • דוא
ענת, משה, גיא ואחרים!

זה לא כישלון שלכם זאת
עוד עובדה באיזה מצב
אנחנו נמצאים ועם איזה
אנשים מתעסקים... מי כל
ליבי מודה לכם על הכל -
אתם עליתם נושאים מאוד
רצינים וחשובים - בלי ספק
רובם מהנושאים אלה אי אפשר
לפטור בלי עזרה פעילה של
כל חברה מרחפת ואחדות של
כל טייסים במיצנחים רחיפה.
חושב בלי אחדות, אין טעם
בפטרונות שניסיתם למצוא.
במצבינו, מאוד חוסרים לנו,
אחדות, אמיתיות, אחריות..

מקוה שאגודה חדשח-חדשה
תקום בכמה חודשים קרובים!

מחזיק ידיכם,
בכבוד וברכה,
תודה רבה לכם!

ד.
דמיטרי

נובה ישראל

darkgliderz[at]gmail.com
Tel. 052-6073119

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
זיו נו.....
לגלשנים  נפצעו  3 או יותר בשנה האחרונה
הרוג אחד במשך השנים.....

מתוך 20 זה די הרבה (אני מנסה להגיד שהדוגמא שלך פשוט לא דוגמא מוצלחת)

אתה צודק שאין מה לעשות כנגד משמעת עצמית נמוכה וזה כבר נדון פה בהרחבה.

שי לנואל

מנותק יוגב ברנדט

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • תענוג בפיתה
    • דוא

אני רוצה להצטרף לתודות לכל מי שתרם מזמנו, השקיע והתאמץ עבור כולנו, ובראש ובראשונה למשה אדרי.

מנותק kobliner

• מצאתי פסיפס
    • אתר האינטרנט של טבע בהר בקתות נופש
    • דוא
לכל השמחים לאיד, לכל הצודקים והצדיקים, לכל אנשי "אמרתי לכם", והכי חשוב לכל אותם חברים מרחפים שאיכפת להם והבינו את ייחודה של האגודה ואת תרומתה לספורט הרחיפה במצנחים בישראל.

הבוקר, כהרגלי בשבתות הרמתי טלפון לקובי רבנו כן האיש מאחרי הקול של "מרכז המידע" להתעדכן לאן כדאי ומה קורה באתרים ונהיה לי עצוב.
אני מבין את החלטת חברי הועד, כבר שנתיים אני בצומת זאת של התלבטויות, מצד אחד חשיבות הנושא ומצד שני הקשיים הכספיים וחוסר מודעות של חלק גדול מציבור המרחפים במצנחים.
שמחתי שנבחר ועד זה כי בתקופה הקצרה מאז נבחר, הועד הכניס התעוררות מחודשת לענף הרחיפה במצנחים. דבר שהיה חסר ואני מאמין שבשנת 2009 היו מצטרפים עקב כך רוב העוסקים בספורט הזה שלנו. כן נוצר בתקופה האחרונה קונצנזוס בין רוב המרחפים על נחיצותה של האגודה.
ואני מאמין שהייתה (ועדין יש) אפשרות לקיים את ה"אגודה " או לפחות חלק מהפעילויות שהיא עשתה בעתיד הקרוב.

בכל מקרה תודה לחברים על המאמץ שהושקע בחודשים האחרונים.

בכל מקרה ראוי לו לועד לכנס אסיפה כללית של האגודה לגבי המשך קיום האגודה ובנתיים לנסות ולפתור חלק מהבעיות המידיות ואני מוכן לסייע מנסיוני.

בברכת נחיתות בטוחות

אבנר קובלינר

מנותק זיו אגרי

• מצאתי פסיפס
    • דוא
למרות שזה לא קשור כל כך לנושא אבל ממה שנראה לי בפורום של החבר'ה מהגלשנים הם ממש לא 20 חברה..
יוצא לי לראות הרבה יותר מ 20 איש פוקדים את העמדות בסופש"ים.

להם יש הרוג 1 בפער של 7 שנות פעילות לפנינו,
 לנו יש 5 אם אני לא טועה והיד לצערי עוד נטויה..

וכן.. שי ואיתי אתם אחלה אנשי מקצוע ובאמת ממה שיצא לי לחוות עם איתי בקורס יש מה ללמוד ממכם והרבה
אבל, אתה שם שי ואנחנו כאן, לך זה לא מוסיף יותר מידי קרדיט..
וכל שאר החבר'ה הוותיקים שנמצאים בעמדות, רצים וקופצים על כל הזדמנות מטורפת לצאת במקום קצת להכניס שפיות ואחריות  בקהל אחוז הטירוף שמגיע לעמדות שלא מתאימות לו בכלל, ופה באמת אני מוריד בפני צחי את הכובע כי באמת באמת הוא אולי היחידי שאני יכול להצביע עליו ולומר וואללה הבן אדם דואג לאנשים.. לא לוקח אחריות שתוביל    לתביעות, לא מדריך, פשוט נמצא במקום הנכון ובזמן הנכון כדי לרסן קצת את הטירוף, רק הוא היחידי שמסוגל לעשות את זה ?
איפה כל החברה שטסים מ 91 -2001 עם 150 שעות בשנה עם מלא ניסיון ויכולת הסברה למה הם לא עוזרים קצת ?

ככה בונים חברה של אנשים שיש להם קוד מסויים בהתנהגות ובמשמעת וכן רוב האנשים ילכו תמיד לפי הנורמה אז אם 5 אנשים ילחצו עליך בעמדה לא להמריא אתה תחשוב פעמיים למה לוחצים ורוב הסיכויים שתתקפל ותחסוך פציעה מסוכנת.

אני למשל לא מגיע לתבור לרוב רק בגלל הסיבה שממש לא נראה לי הגיוני לחוות קריסה של 50+ אחוז ביציאה בגלל שאני לחוץ לצאת לקרוס ולצאת בגירוד על משב מערבי שבכלל יש צפונית רוב היום.
ולצערי ממה שלי לפחות נראה רוב האנשים שמגיעים פשוט לא מיומנים מספיק לטוס באתר תרמאלי כזה .
אף אחד לא מודה בזה וכל אחד מסתכל מיד לזה שלידו אבל זה נוגע לרובינו טייסי הסופשי"ם, כאשר התנאים חזקים.

וסתם שאלה .. מישהו מנהל לוג בוק חוץ ממספר אנשים שאני מכיר אישית ויודע שהם בודקים שעות טיסה וקצב התקדמות עצמי כיאה וכיאות לכל חברה העוסקת בענף התעופה??
 או שרובכם מתקדם על סמך הזיכרון וחשבון עם האצבעות לגבי פרקטיקה ושעות הטיסה שלכם ??

לדעתי רק זאת הדרך.. לגבי האגודה וכל המנהלות מסביב זה יהיה רק אחרי שיהיה בנינו כבוד אחד לשני ולא רק חברות של בורקסים וקפה בעמדה.

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
אהלן זיו
שוב אתה בטרנס לא ברור למה?
הצלחתי לספור 4 לא 5 אבל זה לא משנה סטטיסתית את החישוב בין כמות מרחפים שעות אוויר  לכמות תאונות  וכנ"ל לגולשים מצבם לא טוב משלנו.
מפה אני יכול לעשות רק בעזרת המחשב לצעוק תזהרו ומשמעת עצמית וזה מה שאני עושה!
לפעמים זה עובד ולפעמים לא.

מה אתה עושה?
עד עכשיו זה רק להתלונן בפורום ממה שאני קורא ,אני מקווה שבעמדות אתה עושה קצת יותר.

דרך אגב אם תבוא לרחף פה אני מבטיח לשמור עליך כמו שאני שומר ומעיר לכול מרחף אחר.

יאללה ביי

שי לנואל

מנותק זיו אגרי

• מצאתי פסיפס
    • דוא
אני בעיקר מציק בעמדות לאנשים לגבי כמה זמן הם טסים ואיפה הם טסו כבר ומראה עם מד הרוח שפשוט לא שפוי להמריא או לפרוס ציוד במצבים מסויימים..
אני בעיקר לא עוזר בעיגון אנשים..זה משהו שלמדתי מצחי :-)
ואם יש מישהו שמתקשה בהמראה ובהנפה אני מייעץ לו ללכת ללמוד להניף כמו שצריך ולהתאמן  בבית במקום להמרח בהמראה כי לייעץ מה לא נכון אני לא יודע מספיק טוב.
אולי שאגדל ישימו יותר לב לעיצות ולעזרה או שאולי כבר לא יהיה למי לייעץ, אחד מהשניים.

אבל בעיקר בעיקר אני בעמדה שומר על החיים שלי ולא נותן לאחרים את הצורך להעיר לי שרוח משבית חזקה מידי עם רכיב חזק מידי ומסוכן להמריא אני פשוט נוסע הביתה ונהנה ממנת פלאפל .. לפחות לנצל את הנסיעה.

אני לא נמרח, לא נגרר,לא מקבל קיפולים ביציאה מהעמדה,לא נוחת נחיתות אונס ולא מבקש שיבואו לבקר אותי במיון..

תנסו את זה.. אולי פחות שעות טיסה שנתיות לכל המתחרים האולימפיים שבנינו שחייבים לשמור על כשירות, אבל בטוח הרבה פחות שעות החלמה והרבה הרבה פחות אי נעימות מאנשים בכל מקום אליו תגיעו.

ושוב, לא חסרים אנשים שפשוט לא שולטים טוב לא קרקעית ולא באויר ולא מודעים מספיק לבעיות שלהם ופשוט מעדיפים לרוץ ולהמריא ולסמוך על אלוהים יודע מה רק כדי למצות את הסופ"ש,
אם זה מה שהם רוצים, וואלה שיהנו אבל אם 3-4 אנשים יגידו להם לתפוס את עצמם לפני שקורה משהו ולא להעיר ולדבר על מרחף אחרי שהוא המריא שהוא מסתכן בכל המראה, אלה לפני שהוא עושה שטויות לפנות אליו במידה ורואים שהוא חסר שליטה, מפה תבוא הישועה.