אדרי שבוע טוב
האמת בטח מאוד קשה לקרוא פה בפורום את הצדדים השונים של הדיון, לטוב ולרע בעד ונגד, מה גם אחרי שמשקיעים המון זמן ומאמץ בנסיון לשכנע, עדיין יש שני צדדים למטבע ותמיד יהיו.
לא חושב שיש להתלהם בכל תגובה ותגובה פה, יש חברה שעושים את זה מספיק טוב פה.
חושב כמוך שיש להתקדם-שלא מתקדמים ולא מקדמים אז המצב הוא כמו עכשיו בלגן גדול שנכון בלגן זה נוח,אפילו מאוד!!.
אבל אנחנו לא רוצים להתעורר יום אחד ולגלות שסגרו לנו את ארסוף או אפילו את השמים!!!
אז גם אם זה יעלה כמה שקלים, ונצטרך לעשות בדיקות רפואיות לרשיון, וגם אם לא כל אחד יוכל לטוס בגללם, עדיין זה יהיה שינוי מאוד חיובי לדעתי!!!!
אדרי
אם יש משהו שאפשר לעזור במטלות הוועד הרבות אנא הצף אותם.
כתוב את כל תחומי המטלות בהם אתה נדרש לעזרה ואני חושב שאיש איש יוכל לבחור מרצונו במטלה כזו או אחרת.
ושוב זו דעתי בלבד!!
הנושא הכספי-אני לא יודע כמה כסף יש בקופה ואם יש ,אבל ידוע לכולם שאף אחד לא משלם לך עבור שיחות הטלפון שאתה וחברי הועד מבצעים ולא על הדלק וגם לא על הבולים למשלוח הדואר.
בתור חבר גם ברוח הקודש

,אני יכול לגלות לך שברוח הקודש שרצו לקנות מחשב, שבשבת, מדבקות לרוח הקודש או כל דבר אחר,אז יש חברה שפשוט קנו מכספם ולאף אחד לא היתה בעיה שמשהו בשביל כולם יוצא מכיס פרטי, או לחלופין בעזרה של כל חברי רוח הקודש או חלקם תמורת סכום סימלי שכל אחד או אחת בוחר לתת.
אפשרות שניה לעזור למאזן הכספי לבקש מחברי האגודה את חציו או סכום כלשהוא על חשבון השנה הבאה.
אדרי וחברי הועד היקרים,
אני חושב שכל מי שאיכפת לו קצת יותר, ישמח לקדם את הספורט שלנו ויגרום גם לכם חברי הועד תחושה שיש מי שעומד מאחוריכם ומצדיע למאמץ הרב באמירת תודה .

אפשריגם בעזרה פיננסית מחברי רוח הקודש המעוניינים בכך כמובן.
רשומים באתר רוח הקודש נכון להיום 105 איש שכנראה מצאו בית חם, סביבה אוהבת, תחביב משותף, ואולי אולי ירצו להיות רשומים לאגודה שנמסה לעשות את זה גם כשר.
50X 105 ש"ח......?

יכולה להיות עזרה??
50 ש"ח הראשונים עלי

בברכת שבוע מקסים
גיא הר-אבן