ושוב אנחנו מתחילים מחדש...
אם זה לא היה עצוב אז לבטח זה היה מצחיק, או איך אומרים: הצעות כמו חול ואין מה לאכול.
צריך ללכת אולי למעצב גרפי (ולשלם לו כמה אלפי שקלים) אומר האחד, צריך ללכת לאסיפה כללית (יחי הבירוקרטיה) אומרים השני והשלישי, ובכלל למה להחליף סמל שהוא כל כך מכוער ובולט למרחקים שזה מה שבדיוק אנחנו צריכים אומרים הרביעי והחמישי.
ובכן, כולכם צודקים אבל זה כל כך פטטי (מנק' המבט שלי) ובאותה המידה מרגיז מאד.
אם סמל האגודה וכל מה שהוא מייצג היה כל כך חשוב אז איפה היו כולם באסיפה הכללית?
למה היה צריך לדחוף אנשים להתנדב?
למה האגודה מתנהלת כך בחמש השנים האחרונות ולאף אחד לא איכפת ?
אגב, על רשם העמותות כבר שמעתם: במשך חמש השנים האחרונות אין לנו אפילו אישור אחד קטנטן על מנהל תקין של האגודה הקטנטונת הזו וזה אומר הרבה לגבי מה שקורה כאן ( הסברים לא אצלי, יש לכם ועד חדש שעוד מוכן לעשות משהו עבורכם אולי שם כבר למדו מה הבעייתיות בעיניין זה).
סוף כל סוף קם ברנש בשם אדרי (עם חברי וועד יקרים חדשים) שמוכן לרענן את האגודה הזו אבל, משהו בגנטיקה הרקובה שלנו ממאן להרפות, שהרי אדרי מנסה להרוס את מה שהגענו אליו במשך 18 שנה???
אבל, רגע, רגע ! אולי תסבירו לי אל מה הגענו? כי אם אדע אולי לא אכתוב את השטויות שלי בפורום הזה?
אולי אבהיר לכם לאן הגענו בהסרטת הסרט של מה שהתרחש באסיפה הכללית:
טוב, אז נתחיל בזה שבאסיפה הכללית היו בסך הכל כעשרים וקצת אנשים ש"רובם" חברי אגודה וחלקם ה"קטן" לא, (זו כבר התחלת בדיחה טובה לא?!) לאחר מכן ועדת ביקורת נתנה את רשמיהה על עבודת הוועד ובעיות האגודה (על אישור מנהל תקין לא שמענו שם אבל נחזור לזה בהמשך) אחר כך הועלת הצעה ע"י ידידי גיא רון לשתף גופים כמו בתי הספר בוועד האגודה (שהרי לא נשאר מי שיהיה מוכן להתנדב, אז לפחות כמה שחקני חיזוק אינטרסנטים???) , 80% מזמן האסיפה הכללית בוזבזו על הצעה זו שהתשובה עליה הייתה צריכה להיות "כן" או "לא" (כמות אדירה של אמוציות, ועודף בירוקרטיה שלא היה מבזה את הכנסת עצמה, היתה שם! דיון עיניני בטח ובטח שלא) .
לבסוף הבנו מהיו"ר היוצא שלאגודה המדוברת יש כמה עשרות בודדות של חברים ו 4000 ש"ח בקופה שאיתה ניתן לעשות בערך: כ ל ו ם.
אגב לרו"ח בנצי רבי שילמה האגודה העשירה בת ה 18 שנים 1 ש"ח בלבד ללא נקיפות מצפון .
על קובי רבנו כבר שמעתם? זה הבחור שמתאמץ לשדר לכם את התחזית ודיווחים בזמן אמיתי מהשטח! הוא גם שקל לא מקבל מזה מס' חודשים.
את הנתונים אגב, הוא משדר למשיבון הקולי שעל ארבעת הקוים שלו נמצא אצלי במשרד וזוכה לתיקונים חוזרים ונשנים שעליהם גם אני מקבל....
יצאנו רעבים ולא מרוצים
אז למה אני מעייף אתכם???
יש לכם קבוצה של אנשים -ו ע ד א ג ו ד ה- שרוצה לעשות "באמת" שינוי (שלי אין ספק שהוא דרוש!) עבורכם ובשבילכם. כדי שיהי לכולכם מקום לשטח את צרותיכם והבעיות בהם אתם נתקלים בפעילותכם בספורט נהדר זה.
מציעים לכם לבחור סמל, למה? כי ככה הם רוצים! ומה מתחיל להסתמן פה? כל המשועממים ,כולל אותי , שלא מוכנים להתנדב,אבל מוכנים ליעץ ולתקוע מקל באיזה גלגל שתרצו צצים להם ונהנים להפריע )בתואנות בירוקרטיות או בטענות של סירחון ) אני במקום הוועד החדש הייתי חושב פעמיים,
מה יש, כבר אי אפשר לתת תשובה ב"כן" או "לא". ואם הסמל לא מספיק "מקצועי" עבורכם ואתם רוצים להתנדב ולשלם עבור סמל חדש עבורנו , נגיד לכם לא?!
חברה, כנסו לפרופורציות ומהר. אם אחרי 18 שנה האגודה הגיע למצב הזה אולי שינוי של סמל ועוד כמה שינויים באמת יעזרו כאן!
תנו צ'אנס!
אורי שמיר