לכל החברים שלום
אין צורך להיבהל !
אין צורך להבהיל אנשים !
אין צורך לחשוב שמי שמתנדב חשוף לתביעות, מי שרוצה לתרום - אז לא כדאי לו..
לא כדאי בכלל להתחיל לשקם ענף הרוס לחלוטין !! אם יש כאלה שיושבים בצד וצועקים -- לא כדאי !
מה לא כדאי ??
לא כדאי להמליץ ? - אז בשביל מה לחקור מלכתחילה ? בשביל מה לקיים ערבי אגודה ? בשביל מה להוציא מסקנות אם אין כוונה להמליץ ?
איזה מן שטות זו ?
אם מישהו חושב שהוא עוזר בכך לשיקום הענף ... ההרוס לחלוטין !! בכך שהוא מזהיר מפני תביעות, אזי מוטב שלא יצא לרחוב בכלל, משהו בטוח יימצא עילה לתבוע אותו בעד משהו..
יהיו תביעות בגלל תאונות כלי רכב (לאו דווקא קטלניות, אלא בגלל פגיעות טמבון בטמבון) - לא כדאי לנסוע בכלי רכב ..יהיו תביעות...
אין אף בעל מקצוע בעולם שמכבד את עצמו -- שאינו חשוף לתביעות בגלל המלצות שהוא נותן...
רופאים - טועים כל הזמן, לא כדאי להיות רופא, ואים כן, דירבאלק להמליץ בטוח ייקרה משהוא ואתה תהיה חשוף לתביעה...
מי לא טועה ?
מה השטויות האלה ?
ואני רוצה לאמר פה את דעתי, על כל נושא התביעות שהיו בעבר כנגד בעלי תפקידים (ושולחיהם ופטרוניהם שמאחורי הקלעים) באגודה..
האגודה ניכשלה בעבר כישלון חרוץ בגלל התנהלות כושלת,בינונית במקרה הטוב, אך לרוב בגלל התנהלות של רפיסות מוחית של "אדוניה".
לא נעשה דבר, גם לא היה נסיון לעשות דבר באמת כדי להקטין רמות סיכון ואירועים חריגים..
הדרך הייתה כיסוי תחת. כיסוי הדדי של פאשלות. העלמת עיין מתופעות שאנו עדים להם עד עצם היום הזה של השלחת חניכים לאוויר כאילו היו "שק תפוחי אדמה" כי הם ייסתדרו עם מרכז כובד נמוך ובטוח,לקרקע ממילא הם יגיעו.. ללא שום מטען ידיעות,ללא א' ב' חיוני של כלים לעלות לאוויר..
פרנסי האגודה של אז.. העלימו עין מעוד לא מעט תופעות של - בריונות, בצע כסף של מי שעסק בזה כמיקצוע והיתה לו השפעה. אלה היו אנשים שלא היו ראויים, באישיות שלהם, לנהל אחריות..
חלק מהתביעות נגד אותם בעלי תפקידים - היו מוצדקות לדעתי.. לא עשו שיעורי בית, לא עשו את מה שניתן לעשות (וניתן היה לעשות המון, גם היום) העדיפו ללכת שבי אחרי קסם שוא וקריזמה מפוקפקת של זה או אחר בעל השפעה, אבל החמור מכל, קטלו כל ניסיון של משהו להביא משב רוח רעננה לענף, בגלל שיקולי תחרות מסחרית שהדאיגה את אלה שמשכו (ועדיין מושכים) בחוטים מאחורי כל ההחלטות שהתקבלו..
יש כבר היום, אווירה חדשה עם פנים ומבט טוב יותר אל העתיד של הענף בארץ..
אנא ממכם, אלה שניכשלו, זוזו הצידה אחת ולתמיד - יש טובים ממכם !
הטובים ממכם - לא חלה חובת ההוכחה עליהם ! תנו שקט ואל תפריעו, אל תהלכו אימים על ניבחרי וועד, והכי חשוב כדאי שתנסו להבין שניכשלתם וכעת הזמן לשנות תפיסת עולם ואולי ללמוד כיצד צריך להתנהל וכיצד חובה להוביל..
מי שנבחר לוועד האגודה - בישיבה השנתית בה נכחתי, ראוי למלא תפקיד.
הזמן והניסיון והשינויים שיביא, הם המדד שעל פי ישפוט אותם הציבור. אני יודע בוודאות לאמר, שיש שם חברים שמביאים איתם מוטיבציה גבוהה, אך יותר מכל ,מהמעט שהספקתי להכיר אותם, הם מביאים איתם יושרה.. כך אני מתרשם וכך אני מאמין..
תנו להם את ההזדמנות להביא שינוי.. תביעות משפטיות, וחלילה לא להמליץ, ולא כדאי כך, ולא כדאי אחרת... די !! זוזו הצידה - כל בעלי הנבואות השחורות... תנו קצת אוויר כבר פעם אחת ולתמיד..
ושוב אומר דבר שיעמיד אתכם במקום אחת ולתמיד....
יהיו קריסות !!
מי שמשלה את עצמו שהוא מתעסק במצנחי רחיפה בספורט סטרילי מאירועים... שייתעורר.. יהיו קריסות !!
מי שחושב שהוא יטוס על ה- DHV הכי בטוח (בטוח ה-DHV יציל אותו) והוא לא יחטוף אף פעם קריסה...??! !
חדשות לי אליו,, יהיו קריסות..ונ נ נ ו ו וווו נו אאאא אא אא אז ז ז ז ז אזז מ מ ממ מ מ הההה?!!?? לא נטוס בגלל שיהיו קריסות ?
לא נקיים וועד וענף משגשג כי כולם בסכנת תביעות ??
בגבהים
שימי