כתב נושא: הערות\הארות לוועד החדש  (נקרא 1447 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אורי שמיר

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
הערות\הארות לוועד החדש
« ב- : October 12, 2008, 10:10:08 am »
לאדרי ולוועד החדש שלום!
קודם כל, כל  הכבוד על ההתעוררות שיצרתם בענייני בטיחות.
אם עדיין לא הבנתם, ישנה היסטריה גבוהה מאד ופחד מפני תביעות שנובעות ממקרים הזויים שאינם שייכים לאחריות האגודה למצנחי רחיפה אבל: מאחר ומערכת החוקים בישראל אינה מטפלת כראוי בסוגי ספורט כשלנו (בארה"ב התביעות אלו היו נדחות על הסף בגלל חוק האקסטרים)  יש חשש בעיקר אצל בעלי הנסיון שביננו מ"סרט" חוזר של תביעות.
דאגתכם לבטיחות מובנת לי מאד אבל, במצב הקיים בארץ ניתן לטפל - לדעתי- בדרך אחת  וזו לא דרך "החזרה לאחור" כלומר: להסקת מסקנות מאירועים ולהמלצות מעשיות בעקבותיהן.    כי אז אתם נופלים, לאותה מלכודת משפטית שאותה מכירים כל הותיקים.
הדרך היחידה לטיפול אמיתי בבעייה היא בהגדרת הספורט הזה בחוק התעופה כך שמבחינה משפטית שום מתנדב לא יהיה בעל אחריות כלפי העוסקים בספורט זה.
אם מישהו זוכר את הודעתי מתחילת הקיץ לגבי בעיית הנפגעים בספורט (תחת הכותרת "מי הבא בתור ומי בתור הבא") יכול היום להבין שהנסיון שלי דיבר מעל הכל.  לצערי, גם לי כמו לרובכם אין פתרון פלא, אבל,  להיכנס עם הראש בקיר בטון ולצפות שהקיר ישבר זהו  לבטח לא פיתרון.

הודעה זו נכתבה מתוך אכפתיות  לענף ולמתנדבים שבו

בברכה

אורי שמיר

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
בעניין: הערות\הארות לוועד החדש
« Reply #1 ב- : October 12, 2008, 10:58:54 am »
אורי שלום.האגודה מנסה להגביר מודעות לגבי בטיחות,באימרתנו לגבי בטיחות,אין לקבל את דברנו כהוראה או כהמלצה וכול אדם יכול לעשות כראות עניו.ואין אנחנו רשאים כרגע לעסוק באופן מיקצועי בתחום הבטיחותי תעופתי. אבל....  יש רצון לשנות דברים וכולם מסכימים שצריך שינוי(בפגישות עם טייסים באתרים ושיחות אישיות) אין ספק שהדבר הראשון שצריך לטפל בו הוא הכנסת המודעות לגבי בטיחות,אני לא מאמין שמישהוא יתבע אותנו אם נבצע תחקירים לתאונות,אם נקיים ערבי בטיחות,או כול פעילות אחרת אשר תתרום לכלל המרחפים.יש רצון לשווק נכון את מצנחי הרחיפה לא רק בחצר שלנו אלא כלל ארצי ובאופן חיובי(אני לא חושב שהיום רואים זאת כך)לצרף עוד מרחפים ואוהדים של הספורט שלנו ויש כאלו ,להגדיל את הנפח ולצבור כוח ומשם לפרוץ קדימה.  יש לנו באמת יש רצון טוב שלנו לנסות ולשנות דברים,תנו לנו תקופה של חסד.אני מבין את הוותיקים והחוסר שלהם באמונה באגודה,אבל דווקא אותכם אנחנו צריכים שתתנו לנו את הכיוון והנסיון שיש לכם כדי שלא נחזור על אותם טעויות.

מנותק גיא רון

• מפעיל בובקט מתקדם
« Reply #2 ב- : October 12, 2008, 11:03:15 am »
ניר - אף אחד לא יתבע אותך על פרסום תחקירי בטיחות ואם תקיים ערבי בטיחות
*אבל* ברגע שתתרגם את התחקירים והממצאים להמלצות והנחיות מטעם האגודה אתה (האגודה) תהיה חשוף לתביעות.
ואל תשלו את עצמכם, כולם חברים עד האירוע, ה"וותיקים" והמדריכים פה יכולים לספר לכם בדיוק איך זה עובד, ההמלצות של עורכי הדין הן תמיד לתבוע ולא ממש משנה להם את מי, יש תבועות מתגלגלות באגודה שחבר תבע חבר שעזר לו להמריא ועוד...

מנותק Airwave Gliders

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
« Reply #3 ב- : October 12, 2008, 11:50:36 am »
לכל החברים שלום

אין צורך להיבהל !
אין צורך להבהיל אנשים !
אין צורך לחשוב שמי שמתנדב חשוף לתביעות, מי שרוצה לתרום - אז לא כדאי לו..
לא כדאי בכלל להתחיל לשקם ענף הרוס לחלוטין !! אם יש כאלה שיושבים בצד וצועקים -- לא כדאי !
מה לא כדאי ??
לא כדאי להמליץ ? - אז בשביל מה לחקור מלכתחילה ? בשביל מה לקיים ערבי אגודה ? בשביל מה להוציא מסקנות אם אין כוונה להמליץ ?
איזה מן שטות זו ?

אם מישהו חושב שהוא עוזר בכך לשיקום הענף ... ההרוס לחלוטין !! בכך שהוא מזהיר מפני תביעות, אזי מוטב שלא יצא לרחוב בכלל, משהו בטוח יימצא עילה לתבוע אותו בעד משהו..
יהיו תביעות בגלל תאונות כלי רכב (לאו דווקא קטלניות, אלא בגלל פגיעות טמבון בטמבון) - לא כדאי לנסוע בכלי רכב ..יהיו תביעות...
אין אף בעל מקצוע בעולם שמכבד את עצמו -- שאינו חשוף לתביעות בגלל המלצות שהוא נותן...
רופאים - טועים כל הזמן, לא כדאי להיות רופא, ואים כן, דירבאלק להמליץ בטוח ייקרה משהוא ואתה תהיה חשוף לתביעה...
מי לא טועה ?
מה השטויות האלה ?

ואני רוצה לאמר פה את דעתי, על כל נושא התביעות שהיו בעבר כנגד בעלי תפקידים (ושולחיהם ופטרוניהם שמאחורי הקלעים) באגודה..
האגודה ניכשלה בעבר כישלון חרוץ בגלל התנהלות כושלת,בינונית במקרה הטוב, אך לרוב בגלל התנהלות של רפיסות מוחית של "אדוניה".
לא נעשה דבר, גם לא היה נסיון לעשות דבר באמת כדי להקטין רמות סיכון ואירועים חריגים..
הדרך הייתה כיסוי תחת. כיסוי הדדי של פאשלות. העלמת עיין מתופעות שאנו עדים להם עד עצם היום הזה של השלחת חניכים לאוויר כאילו היו "שק תפוחי אדמה" כי הם ייסתדרו עם מרכז כובד נמוך ובטוח,לקרקע ממילא הם יגיעו.. ללא שום מטען ידיעות,ללא א' ב' חיוני של כלים לעלות לאוויר..
פרנסי האגודה של אז.. העלימו עין מעוד לא מעט תופעות של - בריונות, בצע כסף של מי שעסק בזה כמיקצוע והיתה לו השפעה. אלה היו אנשים שלא היו ראויים, באישיות שלהם, לנהל אחריות..
חלק מהתביעות נגד אותם בעלי תפקידים - היו מוצדקות לדעתי.. לא עשו שיעורי בית, לא עשו את מה שניתן לעשות (וניתן היה לעשות המון, גם היום) העדיפו ללכת שבי אחרי קסם שוא וקריזמה מפוקפקת של זה או אחר בעל השפעה, אבל החמור מכל, קטלו כל ניסיון של משהו להביא משב רוח רעננה לענף, בגלל שיקולי תחרות מסחרית שהדאיגה את אלה שמשכו (ועדיין מושכים) בחוטים מאחורי כל ההחלטות שהתקבלו..

יש כבר היום, אווירה חדשה עם פנים ומבט טוב יותר אל העתיד של הענף בארץ..
אנא ממכם, אלה שניכשלו, זוזו הצידה אחת ולתמיד - יש טובים ממכם !
הטובים ממכם - לא חלה חובת ההוכחה עליהם ! תנו שקט ואל תפריעו, אל תהלכו אימים על ניבחרי וועד, והכי חשוב כדאי שתנסו להבין שניכשלתם וכעת הזמן לשנות תפיסת עולם ואולי ללמוד כיצד צריך להתנהל וכיצד חובה להוביל..

מי שנבחר לוועד האגודה - בישיבה השנתית בה נכחתי, ראוי למלא תפקיד.
הזמן והניסיון והשינויים שיביא, הם המדד שעל פי ישפוט אותם הציבור. אני יודע בוודאות לאמר, שיש שם חברים שמביאים איתם מוטיבציה גבוהה, אך יותר מכל ,מהמעט שהספקתי להכיר אותם, הם מביאים איתם יושרה.. כך אני מתרשם וכך אני מאמין..
תנו להם את ההזדמנות להביא שינוי.. תביעות משפטיות, וחלילה לא להמליץ, ולא כדאי כך, ולא כדאי אחרת... די !! זוזו הצידה - כל בעלי הנבואות השחורות... תנו קצת אוויר כבר פעם אחת ולתמיד..

ושוב אומר דבר שיעמיד אתכם במקום אחת ולתמיד....
יהיו קריסות !!
מי שמשלה את עצמו שהוא מתעסק במצנחי רחיפה בספורט סטרילי מאירועים... שייתעורר.. יהיו קריסות !!
מי שחושב שהוא יטוס על ה- DHV הכי בטוח (בטוח ה-DHV יציל אותו) והוא לא יחטוף אף פעם קריסה...??! !
חדשות לי אליו,, יהיו קריסות..ונ נ נ ו ו וווו נו אאאא אא  אא אז ז ז ז ז אזז  מ מ ממ מ מ הההה?!!?? לא נטוס בגלל שיהיו קריסות ?
לא נקיים וועד וענף משגשג כי כולם בסכנת תביעות ??

בגבהים
שימי

« עריכה אחרונה: October 12, 2008, 12:31:05 pm על ידי Airwave Gliders »

מנותק Dmitry

• הגעתי לאוסטרליה
  • NOVA MENTOR M / NOVA JAMBOO 33 / NOVA TYCOON S
    • דוא
« Reply #4 ב- : October 12, 2008, 12:04:19 pm »
שימי וכולם,

כול כנף רכה מתקפלת  בלי יוציאים מין הכלל:
זה הטבע שלה, רק שניצלים-אנטריקותים
חושבים שקלאס נמוך יציל אותם מהקיפולים...
צריך לדעת איך להתנהג כאשר קיפול יקרה...
במצנחים של קלאסים שונים הקיפולים בעלים
של מאפיינים שונים וגם דורשים מטייס-מרחף
את תגובות שונות - מהירות צורה וכו'.......

PS: בימקום DHV כדאי להשתמש בLTF....
עוד יותר טוב - במילה קלאס ביחד עם מספר!

ד"ש,
ד.
דמיטרי

נובה ישראל

darkgliderz[at]gmail.com
Tel. 052-6073119

מנותק גיא רון

• מפעיל בובקט מתקדם
« Reply #5 ב- : October 12, 2008, 12:56:30 pm »
שימי, ואני חשבתי שכבר עברנו את הוויכוחים הקטנוניים האלו.....

לתשומת ליבך, רופאים, בוחני רכב, בוחנים של משרד התחבורה *כולם* מכוסים בביטוח אחריות מקצועית, זה ההבדל, ומגובים ע"י הגופיןם הממשלתיים המתאימים. למה הפסקנו לרשיין? כי בא לנו? הפסקנו לרשיין כי לא קיבלו ולו שמץ של גיבוי מהמדינה, אתה מוכן לעבוד בתנאים כאלו ולתת רשיון, בעיה שלך.
אני לא חושב שהאגודה צריכה לחשוף את עצמה לתביעות ללא צורך וללא הגיבוי המתאים.
תקרא לזה כיסוי תחת, תקרא לזה כיסוי הדדי של פאשלות, העלמת עיין מתופעות וכל מה שעוד בא לך זה לא ישנה את העובדה שהיום האגודה איננה מבוטחת לדברים כאלו ותביעה אחת תחסל את האגודה!

ושימי - אדם חכם לא נכנס לבורות שאינטיליגנט יודע לצאת מהם. ואני מקווה בשבילך שלא תאלץ מעולם לעמוד בפני תביעה של חניך שהסמכת, כי כמו שאמרתי, שזה מגיע לבית משפט וחו"ח משפחות שמחפשות אשמים אז אף אחד לא חבר שלך ושום פיסת נייר של waiver שחתמו עליו לא תעזור.

את דעתי הבעתי כבר - אנחנו צריכים לקחת אחריות, צריכים לרשיין וצריכים לנהל ספר עזר מבצעי בתנאי שיש לנו גיבוי מהרשויות המתאימות, ובינתיים זה לא קורה (ואני לא רואה שהם רצים לתת לך רשיון ואחריות על כל הספורט בארץ כפי שפעם טענת שיקרה...).

מנותק אורי שמיר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #6 ב- : October 12, 2008, 02:17:02 pm »
ניר,
אחזור בקצרה על דברי.
קודם כל, כל הכבוד על ההתחדשות והרוח הרעננה שנכנסה לענף.
הגברת מודעות לבטיחות , סדר וכללי התנהגות בענף חשובים מאד גם הם.
מאחר שאת הנושאים הנ"ל מתפעלים אנשים ולא רובוטים, אזי, יש סיכון בהפעלת המערכת הזו ברמה האישית ולכן יצאה ממני ההודעה הזו  .

ביקשת כיוון:  זה הכיוון שאני נותן לכם..

שימי,
תקרא שוב, אף אחד לא מנסה להבהיל אף אחד והמטרה של כולנו לפני ההנאות הפרטיות שלנו היא לעשות סדר " נ כ ו ן " בענף הזה.
אנשים בעלי משרות טועים כל יום בכל מיני גופים, להשליך על טעויות שנעשו מולך, ומכאן להכפיש את האגודה ואת מתנדביה זו לא הדרך.
אגב הערתך לגבי המצנח עליו אנו טסים זה הרבה יותר מבהיל ומפחיד.

אורי שמיר

מנותק עופר

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #7 ב- : October 12, 2008, 03:30:19 pm »
אורי, גיא ושאר הותיקים שכל  כוונתם  היא  באמת לטובה.
הניחו לויכוחים, אין כל ספק שמטרתכם היא להגן על נושאי התפקיד באגודה, ולמנוע מהם חוויות שחלק מחברינו הותיקים  עברו במהלך תפקידם.  אבל לא כך !!!!       הדרך שבה אתם נוקטים יוצרת אוירה לא טובה.
שוב אנחנו גולשים למסיבות אגו - מי יודע יותר.
כולם פה אנשים בוגרים, אנשים שחלקם היו קצינים בצבא, חלקם מנהלים עסקים וכיו"ב, כולם יודעים מה פרוש לקחת סיכון, ומה משמעות המילה הכתובה.  אבל  לכל אחד שיקול הדעת  והזכות להחליט על מידת הנכונות האישית שלו להשפיע על הבטיחות   לעומת הסיכון בתביעות שיוגשו נגדו.  תאמרו שהם נאיבים, או קיי,  זו זכותם, אתם יכולים, ורצוי שתעירו הערות לגבי ניהול האגודה, אך מבלי להיכנס לויכוחים.     
 אני אישית אוהב סוסים צוהלים במעלה ההר.           

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #8 ב- : October 12, 2008, 06:03:32 pm »
חברים יקרים , כחבר ועד ברצוני להרגיע את כל הספקנים : מבוצעת עבודת שטח רצינית ביותר מול הראשויות ומנהל התעופה בכדי לקדם את עולם מצנחי הרחיפה לעתיד רציני וטוב יותר . יחד עם זאת הצבנו לעצמנו מטרה ( כמו מטרות רבות אחרות ולא פחות חשובות ) לקדם ולדחוף את נושא הבטיחות והמודעות - ובראש ובראשונה זה נדרש להגיע מכל אחד ואחד מהמרחפים  - וזאת על ידי שיחות , תחקירים , ערבי בטיחות ,החדרת המודעות וכו' . לא נמתין עד להשגת המטרה מול מנהל התעופה בטרם נטפל בנושא הבטיחות אלא נעבוד במקביל בשני המישורים להשגת היעדים כמה שיותר מהר - וטובה שעה אחת קודם , ואולי נמנע כך את התאונה הבאה
בברכת חג שמח   ובטוח בשחקים  ;)

מנותק גיא רון

• מפעיל בובקט מתקדם
« Reply #9 ב- : October 12, 2008, 06:45:01 pm »
עופר - לכל אחד יש זכות להחליט על מידת החשיפה שהוא מוכן לקחת על עצמו. *אבל*, וזה אבל גדול, החלטות ומעשים של חברי הוועד חושפים את האגודה ולא את חבר הוועד.
ביצוע פעולה שהיא בניגוד להחלטת האסיפה הכללית מחייב את כינןס האסיפה ע"מ לקבל החלטה חדשה (מה לעשות, זה החוק).
ותאמין לי שאין פה וויכוח של מי יותר גדול (אני מודה מראש, לא שלי  ;), אוקיי) כל המטרה של מי שמצביע על הבעיות היא לנימנע מלגרור את האגודה למקומות לא טובים שהיינו בהם בעבר.

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #10 ב- : October 13, 2008, 07:59:33 am »
שימי חשבתי שהתקדמנו.........

למרות הבטחותייך לפניי שנה או יותר אין עדיין חוק בארץ ומנהל התעופה לא מכיר בך כרשות רישוי או כגוף המוביל מפקח או  עושה סדר בענף.
כול עוד האגודה לא תחת החוק ומבוטחת יש בעייה  ואסור להתעלם ממנה.

טפו טפו תחשוב טוב מה היה קורה לו האירוע של יום שישי בו שני חניכים תחת הדרכה  התנגשו באוויר  היה נגמר עם פציעה או גרועה מזה?

רק לפניי ימים אחדים עמדת בפניי אסון  וכבר אתה צועק לכולם לזוז ? לזוז לאן?

זאת בכלל נקודה למחשבה לכול אותם טייסי טאנדם ומדריכים שרק למדו לעוף לא מזמן או כן מזמן ואח"כ הסמיכו את עצמם,
תחשבו מה היה אומר השופט בבית המשפט כשהיה מסתבר לו שהסמכתם  את עצמכם להדריך?
שמעולם לא עברתם הסמכה מסודרת?
שהחלטתם שאתם טובים מספיק להטיס טאנדם כי רציתם  לשתף חברים או משפחה?

זאת לא חוכמה כשהכול עובד אבל  זאת בעייה ביום שבו מישהו ייפגע ותיתבעו (חס ושלום) ע"י משפחה של מי שחשבתם שהוא חבר וראיתם את משפחתו כחברים קרובים,מה תגידו לשופט?

שוב זאת רק נקודה למחשבה שבאה להזכיר לכם שכדאי להקשיב לאנשים כמו גיא ואורי ולראות מה אפשר ללמוד מהם איך אפשר להתקדם קדימה לא רק לצעוק ולריב.
אני לא אומר שהדרך שלהם מושלמת או הכי נכונה אבל מי שלא לומד מהעבר אין לו עתיד!

לאדרי ושאר הוועד
בהצלחה בהמשך רק תזכרו להקשיב לכולם ולא רק למי שצועק הכי חזק.

יום טוב
שי לנואל

מנותק Airwave Gliders

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
« Reply #11 ב- : October 13, 2008, 07:31:53 pm »

שי לנואל החביב

טפו טפו..
זה לא בדיוק מובן מה בדיוק אתה רוצה ??

אתה הנך חלק מהכישלון של הספורט והמצב העגום של הענף בארץ.
אתה בדיוק חלק מהתובסה הניצחת מול הרשויות ובתי המשפט.
בדיוק בדיוק לך ולאח שלך.. בדיוק בדיוק לכם יש את הנסיון מול שופטים -- וההויי הוי הוי... כמה נסיון שיש לכם מול שופטים בתי משפט משפחות של הרוגים ופצועים.. הוי הוי החוח אשר בא אל ארזי הלבנון.. הוי החוח שלוקח לעצמו את כל החסות..

"חשבתי שהתקדמנו" סליחה ?
אתה נשמע כמו הגננת בגן הילדים שמוכיחה איזה פירחח...
טרחת לעבור על הרקורד שלך..?

ומה זה ? לא דמגוגיה בגרוש -- כאשר שומעים אותך אומר בצער כל כך את המילים -- תאר לך שזה היה נגמר באסון --
כמה שהאכזבה נוטפת מהמילים שלך.. וההתנהלות של אחיך.. כמה אתה ועוד שכמותך דופקים שוב פעם אגרוף על השולחן.. אוף למה, אבל למה זה תמיד נגמר לו בפוקס.. כמה פוקסים.. יש לו..
אני שומע אותך ושכמותך לא מפסיקים עם הצמאון הזה לדם... אוך.. מתי כבר א...אוךך...

האמת ניתנת להיאמר שאתה ואח שלך שקופים.
הדרך שלכם, הדוקטרינה שמובילה את ההתנהלות שלכם, היא בגרוש...

על פי מה שכתבת בתגובה שלך לאירוע ולתחקיר, מובן לי (וגם על פי מה שיוצא מאח שלך) הטיפש לא זרק רזרבי מייד !!
חבר יקר !! לך תישן !
את התובנות של האירוע יש לך הזדמנות לשמוע בערב הבטיחות של האגודה.

בינתיים -- בבקשה לא אתה ולא אח שלך בעלים של הענף הזה.
לא אתה ולא אח שלך (ולא העדר שאתהם סוחבים מאחוריכם, עושי דבריכם בצורה עיוורת) לא בעלים של הספורט הזה, לא בארץ ולא בכל מקום אחר.
האינטונציה של הדברים שנובעת מההתבטאויות שלכם -- כולל זו שזו התגובה לה -- היא של פטרונות.. אתם לא הפטרונים של אף אחד, מלבד של עצמיכם.
אני מציע אחת ולתמיד, שתרדו לעם. והייתם כאחד האדם. אתההם לא מורמים מאף אחד בקהילה. כולם שווי זכויות. תפנימו שאין לכם פטרונות, ותפסיקו לשדר את זה בין השורות של כל מה שיש לכם כל הזמן לאמר..

אח שלך -- חשב שהוא עלה על לבנת ז ז ז הההב ב ב כאשר נודע לו על האירוע.. הפרצוף האמיתי שלו בהודעה שהוא הספיק להכניס מהר מהר ברוח של -- המושיע של החניכים של שימי --= פנייה בשמות, תדברו תספרו, לא להסתיר... הפרצוף שלו ניכבש מבושה אילו היה סבלני עוד 2 דקות -- כי אז היה חוסך לו את הבושה..

אני יודע, אתההם לא רגיל/ים לשקיפות הזו.
אתה והוא ודומיכם הטמעתם תרבות של כיסוי תחת והסתרה ובושה מכל אירוע שקורה, שהוא איזה תעודת עניות למישהו.. במשך שנים מקובל היה בתולדות הספורט הזה בארץ, שזו בושה אם קורה משהו.. למה ? כי תמיד רצתם כדי לנצלל את זה מייד לתועלתכם ולהאדרת שימכם.. אך בפועל -- זה בדיוק ההיפך.
זו הסיבה שעד היום אף אחד לא מיהר ולא ממהר לשתף את הקהילה בניסיונות שלו. ואם כן, אז תמיד זה או מתוך חשש, או מתוך תיאום ביחד איתכם או בצורה שמסתירה חלק ניכבד מפרטי האירוע, אם כדי לכסות על בעל אינטרס, או אם כדי לשמור על איגו.. איגו... הוי החוח אשר הלך אל ארז הלבנון, האיגו האוייב הגדול של כולנו...

אז הינה לך מר שי לנואל.. אנא ממך ומאחיך..
מקומכם וכבודכם שמור כמו לכולם,,, לא יותר ולא פחות..
הרקורד שלכם בהתמודדות עם מצבי חירום אמיתייים... נידון בבתי משפט וכך יהיה עוד שנים רבות, כי זה טיבעם של תובענות מהסוג הזה..

אני -- אעשה ואמשיך להתאמץ ככל כוחי -- כדי שאם יבוא היום הזה, ואצטרך לתת איזה דדין וחשבון.. אומר לעצממי תחילה.. את כל מה שהיה לאל ידי לעשות כדי להרחיק סכנה... עשיתי... בכל כוחי.. בכל חסכונותיי.. בכל זמני ובכל מה שאני משקיע בעבודה שלי..
וזה הבדל מהותי בין מה שאתתתת ההההההה מכיר כדרך להתנהלותתת

חג שמח
מועדים לשמחה
בגבהים
שימי

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #12 ב- : October 13, 2008, 08:46:21 pm »
שימי שוב אתה טועה וממהר לכתוב שטויות.

אני עומד מאחורי כול מה שכתבתי בדיוק כמו שזה!
אל תנסה להיות קורא מחשבות כי אין פה מה לקרוא את מה שחשבתי כתבתי .
אני עושה את זה מתוך דאגה חברית המרחפים בפורום זה!  כמו שכבר הסברתי לדימה אני לא מרוויח מזה אגורה שחוקה אחת ולכן אין לי שום אינטרס כלכלי כמו שאתה טוען.
צימאון לדם?  דם של מי?  מה בדיוק יצא לי מזה?  קצת יותר הגיון בדבריך לא יזיק והתנצלות תתקבל בברכה.

מה שנכתב היה ישיר לו ע"מ לעורר פה וויכוח אלא ע"מ להסביר לך ולאחרים שגיא ואורי ואחרים עם ניסיון מהעבר יכולים ועזור לכם להתקדם קדימה.
ניסית כבר בדרך שלך הבטחת שמנהל התעופה יכיר בך ואז תיהייה  אגודה חדשה חוק חדש ספר מבצעי חדש  הכול ע"פ הדרך שלך ועובדה שגם אתה לא הצלחת!

אז אולי תנסו ביחד?

פניתי לכולם אבל גם לך בקשר למה היה קורה לו? מה הייתם  אומרים לשופט?  זה רק מתוך דאגה ולנסות להעיר אותכם לפעול ביחד לא אחד כנגד השני, אני יושב פה תחת חוק ופיקוח שמגנים עליי מה שאצלכם לא קיים.

כמה עובדות :
אף אחד מעולם לא ניהייה מיליונר מהספורט הזה בתור מדריך.

אני ואיתי אחים אבל לא תמיד באותה דעה .

כול תאונה שהייתה בזמן שהייתי בארץ יצא עלייה תחקיר מסודר! (אז הייתה אגודה)

אף פעם לא נאמר לחניכים להשקיט תאונה או נשמרו סודות מהתחקיר בבי"ס הכול היה שקוף לחוקרים!

עד היום לא הייתי בבית משפט אפילו פעם אחת!

גם הפעם היחידה ששמי הוזכר בתביעה התובע לא היה תחת הדרכה בזמן התאונה ותבע  כי העו"ד אמר לו לתבוע את כול מי שיש לו ביטוח  והיה באתר הרחיפה  באותו  היום!

כן שימי תביעה אחת ומעולם לא הייתי בבית משפט.

שוב התנצלות תתקבל בברכה ובשאיפה שתחזור לדיון עינייני ומקצועי ולא תעסוק בקריאת מחשבות.

לילה טוב
שי לנואל

« עריכה אחרונה: October 13, 2008, 09:12:42 pm על ידי שי לנואל »

מנותק Airwave Gliders

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
« Reply #13 ב- : October 14, 2008, 12:04:22 am »
כן שי..

אתה ואיתי אחים ולא תמיד בדעה אחת,, וזה לגיטימי לחלוטין.. ייתכן, ואני הכללתי את שניכם בנשימה אחת.. אז לא כן הדבר, חוזר בי בעניין הזה. .
אני הוצאתי לך מסר אישי עם כוונה להפשיר עוד יותר את המתח וליצור אווירה עניינית, ודווקא איתך , כי לי ברור שלך יש מזג אחר לחלוטין מאיתי, אתם בעלי מזג שונה, וקצב אחר לגמריי. את זה יכולתי לראות לאחרונה..
אז למה אתה מתעלם מהמסר שלי... הוא נשלח דווקא במערכת ההודעות הפנימיות של הפורום הזה.. נכון לא היית חייב לענות, ואולי לא קיבלת את המסר..

אין לי כוונה לקרוא את המחשבות של אף אחד.. שי.
הדרך הארוכה ומלאת הייסורים שעברתי, תולדה של מאמצים לא מעטים מהצד שלכם..גרם לי להיות ,כלפיכם בעיקר, במיתקפה מתמדת.. אני רוצה להאמין שזה כבר לא כורח מציאות, שאני יכול לפעול בשקט ללא החשש שמחכים לי בפינה בכל רגע ורגע..
העבודה שלך כמדריך, מספיק לך כדי לדעת איזה מעמסה רובצת על כתיפינו.. גם שלך, גם שלי.. קצת הבנה וסולידריות לא יזיקו לשנינו כאחד..

עצם העובדה שאני כאן בפורום הזה, ובאווירה החדשה שנוצרת, זה לכשעצמו נס שעדיין אני מנסה להפנים.. אבל זה קורה..

טיסות  בטוחות
בגבהים
שימי,,

matmon

• אורח
« Reply #14 ב- : October 14, 2008, 12:57:02 am »
אני חושב שכדאי שתחזור לפורום שלך.... מספיק שטפת לנו את המוח בקורס על העעעעגודה ועל האחים לנואל !
בקרוב יתגלה פרצופך האמיתי לא תצליח לתעתע בחברי רוח הקודש לאורך זמן...
חג שמח ושנה טובה בגבהים.... lugh

מנותק גיא רון

• מפעיל בובקט מתקדם
« Reply #15 ב- : October 14, 2008, 07:26:02 am »
matmon -  ההערה המטופשת שלך הייתה לגמרי לא במקום.
כאחד האנשים  שהיו לא וויכוחים קשים עם שימי (שרובם לא הגיעו בכלל לדפי הפורום ונשארו בתוך הוועד) אני יכול להעיד שלי לפחות נראה כאילו יש כאן מאמץ הדדי לשפר את האווירה (ח"ח לחברי הוועד הנוכחי והקודם). זה לא קל, כי יש השטוריה ארוכה ורעה *משני הצדדים* אבל אם קצת מאמץ זה יצליח, וקשקושים כמו שאתה כתבת בטח לא עוזרים!

כולנו צריכים למתן קצת את הסגנון (וזה כולל גם אותך - שימי).