איני יוצא להגנתו של דוד וגם איני מליץ יושר שלו אבל להפנות אצבע כלפיו בצורה כוללת כזאת זה לא הוגן. דוד הוא אדם פרטי ועושה את עניניו באופן שעיניו אומרות לו שזה בסדר.הוא לא מלמד אף אחד הוא לא מדריך אף אחד הוא גם עד כמה שאני יודע לא ממליץ למישהו לעשות טיסות או תרגילים שהוא עושה. ציבור המרחפים הוא ציבור חכם ונבון ואני מאמין שכול אחד מאיתנו ישנו עם שיכול דעת.תקחו למשל מרחף צעיר שמנסה לעשות ביג איירס או כול תרגיל אחר ואיכשהו מאבד את המצנח אז גם הוא מסכן את הענף כולו? ואולי זה שזרק רזרבי, והתאונה בזכרון, הנפילה בארסוף, וההתרסקות בנתניה, נחיתה על עצים בכתף שאול פעמיים שאחד הסתיים בפינוי מוסק, שלא נדבר על התבור,ההמראה של אריה(שלמעשה קרתה מול עיני וראיתי שרשרת של טעויות) כול אלו "שותי הקופה הציבורית"? שייט הפנד בתחביב שלנו ויכול לקרות לכול אחד מאיתנו ויש בנינו טייסים שבגלגול הקודם היו ציפורים וכשאני רואה אותם עיני נפתחות בהערצה,זה אומר שאני מחר הולך לטוס כמוהם? חפשו להצביע על מישהוא אחר כי דוד הוא לא הסיבה לכאוס שיש במצנחי הרחיפה.
ולדוד פרנק היקר אין לי שום אינטרס איתך או ממך אתה פשוט בחור יקר עם חיוך מקסים שיש לו חסך באנדרנלין.לדעתי רוב האנשים שכתבו פה כולל אני דואגים לשלומך ואומרים,שמור על עצמך שנה את סרגל הסיכונים שלך שמור יותר על בטיחות שלך והסובבים לך...
ואני כולה אפרוח עם פלומה צהובה רוצה לראות את כולם טסים ויוצאים מזה בחיים...