אדרי, כל הכבוד על ההתמדה והמוטיבציה בנסיון להחזיר עטרה ליושנה. אני מאד מקווה שהזמן לא יחליש לך את האמביציות, יישר כח.
לנושא האגודה, הגדרת המטרה היא לב ליבו של כל התהליך, אורי טוען שמטרת האגודה היא קידום ספורט הרחיפה.
אני לעומת זאת חושב שהמטרה כיום היא לאגד את כל המרחפים תחת דגל אחד,
וזהו בשלב הראשון. ללא שום הגדרות עלות תועלת, או תמורה לאגרה.
רק לאחר מכן אפשר לנסות להגדיר נושאים חדשים שנגזרים מהגוף החדש, כאלו שיכולים להוסיף אך לא לשנות את המהות. כמו קידום הספורט או התחביב. ושאר הגדרות בטיחותיות או חברתיות, וככל שיעלה הדמיון.
ולכן לדעתי, ראשית יש לשנות את שם הגוף החדש, לדוגמה "הקלוב הישראלי למצנחי רחיפה" , החלפת השם היא סימלית ונותנת תחושה שמשהו חדש קם. בבחינת טוב שם משמן טוב. מוצאים את זה הרבה בעסקים, וגם בפוליטיקה - ראו איך ברק שינה את שם מפלגת העבודה לישראל אחת, וזה עבד, ועבד יפה.
הקלוב החדש, כאמור מטרתו הראשונה היא לרשום בתוכו את כל המרחפים, בעלי תעודת זהות ישראלית.
הוא ינפיק כרטיס חבר בעלות של 50 ש"ח, ללא הגדרות של דרגה ותפקיד - הכרטיס של איתי לנואל ושל אדרי יהיו שונים רק בשם בעל הכטיס ותו לא. אני מוכן לנבא שיהיו לנו כאן כמה מאות מרחפים. ובחשבון פשוט יהיה הרבה יותר כסף.
בשלב זה עדיין איננו זקוקים לועד, אלא למשוגע אחד או שניים (אדרי וגולדי יספקו את הסחורה

) שינפיקו את כרטיס החבר, ואולי גם מדבקה לקסדה, (ללא ציון דרגה).
בשלב הבא ולא פחות משנה,מתחילת התהליך, אפשר יהיה להכניס תוכן ממוסד כמו הקמת ועד והגדרות של יעדים
ליגות, קידום ספורט, חיפוש ספונסרים, פניה לרשויות וכדומה.
ותחשבו על זה !!!