אופפס מאיפה הם הגיעו לתמונה עם הזבל???
סליחה באמת סליחה.
אני התכוונתי להראות את הזבל, אם יש לכם תמונה של העמדה מלוכלכת ללא מרחפים בסביבה תשלחו לי ואני אחליף

דרך אגב , אני מתיחס פה לכלל ולא לפרט.
ועכשיו ברצינות, אני בטוח ששאול הבין בדיוק למה אני מתכוון. ואני לא הולך להתנצל בפני חבורה של אגואיסטים שרואים את הכל ברזולוציה היומיומית בלבד (ומדובר כאן בהכללה גורפת).
אם הספורט הזה באמת חשוב לכם אז תשנו גישה ותשימו בראש סדר העדיפויות שלכם את התדמית שלו.
אדרי, אפילו אם אתה חושב שאתה צודק (ואתה לא)לגבי העמדה בנתניה, יש דברים שלא מעלים על הכתב. בספורט הרחיפה המעגלים בסופו של דבר נסגרים ואתה הרבה פעמים תלוי באנשים שנמצאים מסביבך .
גיא, לבלש שצילם את התמונה אני מבטיח לא לשלם זאת באמת שערוריה שהרי הוא הבטיח לי שלא לצלם אף אחד מהחברה הטובים!
הגישה שלי ממש לא מתנשאת זו התמונה ההתנהגותית של העוסקים בספורט (אני לא ממיין גם אני עוסק בספורט הזה)
אני לא יודע מה זו רמה חברית גיא , אבל,לפי מה שאני רואה בימים האחרונים חזרנו לימי האגודה העליזים כמעט 10 שנים לאחור שלפיה הכל נשחט על השולחן ללא כל אבחנה.
בנוגע לנושא
"שמפריע לשאול שפי" (לך זה לא מפריע?) נושא נקיון ארץ ישראל חשוב לי מאד, וזה לא קשור לעמדה בנתניה או בתבור ואם כבר מעלים את הנושא שכל אחד עם יד על הלב יחשוב, כמה פעמים הוא ראה לכלוך בעמדות ההמראה כולל ארסוף ולא הרים אפילו גרגר.
ולא, לא קורא לי שאני יושב ליד הר של זבל ושאני לא אוסף אותו. יש לי את השקיות הכתומות והגדולות באותו (אלה שלא מתפרקות) לו היית מצלם אותי יושב(לא רץ ולא נוסע) ליד כמות כזו של פסולת אבל, נגיד שכן, אין ספק שהייתי מתבייש וזה היה אומר עלי אישית
שאני בחבורת הזבלתשנו גישה
אורי שמיר