כתב נושא: עידכון על "האגודה הישראלית למצנחי רחיפה"  (נקרא 7971 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גיא רון

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם

1. "מה אתה יודע על DHV, FAI,...וכו' ומי אתה בכלל?" - אדוני, היום אני ברוך השם יכול לדעת על כול דבר גם בלעדיך.

אף אחד לא אמר שאתה לא יכול לדעת הכל. פשוט מסבירים לך שנכון להיום האגודה היא הגוף שעובד מול הFAI.

2. "מה אתה רוצה עבור 120 ש''ח המצחיקים?","לשקם את האגודה ולא למוטט אותה" - אני אשמח לשלם פי 10 יותר אם יהיה עבור מה. כרגע זה לא תורם לכלום חוץ משמירת המצב הקיים.

כרגע הדבר הכי פחות גרוע שאפשר לעשות זה לשמר את המצב הקיים. אולי בעתיד יהיה יותר טוב.

3. "אנשים תורמים בהתנדבות ובלי תמורה למען קהילת המרחפים ולקידום בלה בלה בלה ופקה פקה..." - יש כניראה גם כאלה ואני מוריד ת'כובעה בפניהם! . אך יש גם כאלה - מרוויחים למחיתם - לא על דמי החבר, חס וחלילה! על הטנדמים, על החניכים, על המכירות וכו' וגם בהזדמנות מחכים לאזה סובסידיה לנסוע לחו''ל לתחרות. אז אל דאגה - יהיה לכם דשא בנתניה גם בלי האגודה.

And... זה שיש אנשים שמרוויחים מהספורט זה מצויין, זה לא מוריד מההוקרה למי שתורם מזמנו לספורט.

4. "למה האגודה צריכה לדאוג לך לביטוח?...כל עוד המדינה לא חוקקה חוק  - אידיוט מי שמנפיק רשיונות!" - בנסיבות כאלה אידיוט מי שממשיך להיות חבר באגודה, כי יש כמה אנשים שהאגודה של היום נוחה להם מאוד - וצריך לשנות את זה.

פרש ובאר, למי המצב היום נוח? אתה חושב שמישהו עושה כסף מהאגודה? שאבנר אולי הרחיב את הצימרים שלו על חשבונך? get real - אף אחד לא מרוויח, וממה שאני זוכר מתקופתי בוועד, חבר וועד משלם לא מעט מכספו הפרטי על עסקי האגודה.

5. "צריך לשלם כדי שיהיה לנו גוף רשמי שיוכל לייצג אותנו מול הרשיות בהתאם לצורך", "זה הגוף המוסמך היחיד שיכול לייצג אותנו ברשויות השונות", ואם עד לא השתכנעתם, קבלו "אם לא נשכיל להבין כמה אנו תלויים אחד בשני, נהיה כולנו תלויים האחד ליד השני" - כך האגודה הופכת מהגוף לגופה! תפסיקו להפחיד, האוויר מפחיד גם בלעדיכם! אדוני, תלמד לטוס וקח מקדם הבטיחות גדול יותר ואז לא תהי תלוי בשום עץ.

האוויר מפחיד, נכון. בדיוק בגלל זה לא צריך להיות במצב שאנחנו מפחדים מעוד כל מיני גופים. וכן, זה הגוף היחיד שרשויות המדינה (נכון להיום) מכירות בו. תרצה או לא תרצה, זה המצב.

6. "האגודה - זה אנחנו - כל המרחפים!" - קרא: אם אתה מרחף - חייב ליהות באגודה ,ואם אתה לא באגודה - אתה נגדנו! למה זה נשמע מוכר כל כך?

זו ממש לא כוונת המשפט, אף אחד לא מכריח אותך להיות חבר אגודה. ואתה יודע מה, אפילו תקבל טרמפים ואיסופים, לא חושב שיש מישהו שרוצה לחזור לימים האלו... פשוט מסבירים לך שאולי כדי, ולו רק בשביל המעט שהאגודה נותנת, להיות חבר אגודה.

7. "האגודה פעם בנתה את האתרים ולכן לנצח כל משטס - חייב להיות חבר" - אדוני, אם יש לך תוכניות לעתיד - בא ניראה אתם כי אני רוצה לעזור. אבל בנתיים אל תגיד לי איפו לטוס!

אתה רוצה לעזור, תהיה חבר אגודה, תתנדב לוועד ותזיז עניינים. נורא קל להשתין מהמקפצה.

לא מבין את זה, 10 ש"ח בחודש זה מה שאתם מוציאים על ארטיק אחרי הרחיפה פעמיים בשבוע....

Aerius

• אורח
אז חוץ מעד מניפולציות ועד סיסמות - איפה התוכניות?

מנותק גיא רון

• מפעיל בובקט מתקדם

תוכניות עושים כשיש עם מה לעשות אותן. לפני שיודעים פחות או יותר מה המצב הכלכלי (קרי, כמה אנשים נרשמו, בין היתר) קצת קשה לתכנן משהו.
מה דעתך להצטרף לוועד ולעזור לתכנן?

מנותק אורי שמיר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
תגידו,  עם כמות כזו של טייסים קרביים במצנחי רחיפה, וכמות עוד יותר גדולה של קשקשנים זה לא נראה לכם מגדל בבל?

עדיין לא עניתם לי על השאלה  החשבונאית?!   

איך זה:
 שבמדינות שבהן כמות האוכלוסיה קטנה משלנו!   
כמות אתרי הרחיפה וימי הרחיפה קטנה בהתאמה!   
והתל"ג לנפש קטן פי 5 משלנו!   ישנה כמות מרחפים של פי 10 ויותר משלנו???!

רמז , התשובה בגוף הדיון המתנהל כאן

אורי שמיר

מנותק Dmitry

• הגעתי לאוסטרליה
  • NOVA MENTOR M / NOVA JAMBOO 33 / NOVA TYCOON S
    • דוא
לדימה
אני חושב שלתרגל קיפולים בתנאים רגועים ומעל המים מואד חשוב לכל מרחף
אבל לא רואה בכך סיבה לגאווה. קיפולים בתנאי אמת כשאתה טס קרוס - שונים ומסוקנים בהרבה
חשוב מאוד לשלוט טוב במצנח, אבל זה רק שלב לפני טיסות קרוס-קאנטרי או דיסציפלינה אחרת

TCSHUSS

היי olegi,

כ-מ-ו-ב-ן ש-כ-ן,
אפילו אם לא לשים
לב אל אי-ידע של מר
בחור שאני לא יודע
איך הוא נראה בכלל..

:-)

נושא של שירשור הוא
מאוד שונה - אשמח
לפגוש ולהמשיך שיחת
קיפולים במקום אחר!

:-)

SERVUS!
ד.
« עריכה אחרונה: August 28, 2008, 06:14:49 pm על ידי Dmitry »
דמיטרי

נובה ישראל

darkgliderz[at]gmail.com
Tel. 052-6073119

מנותק roadr

• משחק בארגז החול
בעניין: עידכון על "האגודה הישראלית למצנחי 
« Reply #85 ב- : August 28, 2008, 07:06:22 pm »
ציטוט
אפילו אם לא לשים
לב אל אי-ידע של מר
בחור שאני לא יודע
איך הוא נראה בכלל..

דימה
עוד פעם הוכחתה את הטימטום שלך
מה אתה יודע בכלל עלי ועל הידע שלי אם אתה בכלל לא יודע מי אני.

גם אם אני אפס מוחלת במצנחי רחיפה, אני עדיין יודע ששתיה+טיסה=חוסר אחריות
מה שאתה לא מבין ועטותר גרוע מלמד את התלמידים שלך
« עריכה אחרונה: August 29, 2008, 01:48:13 pm על ידי roadr »

מנותק Sash_kur

• מפעיל בובקט מתקדם
ROADR
דברו על קיפולים לא בנושא הזה בבקשה .

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
אריסו מרכוס או איך שקוראים לך
נראה לי שלילדה החמודה שלי בת ה5 וצי יש  הבנה יותר טובה משלך.

אתה רוצה הכול רק בדרך שלך בלי להקשיב ובלי להבין זהו שיח חרשים!

קח עוד עוד סיסמא:
מי שלא מכיר את העבר אין לו עתיד !!!

אנחנו כבר היינו בסרט הזה כבר סגרו לנו עמדות ונעלמו אתרים שבלי האגודה לא היו נפתחים חזרה או קיימים בכלל.
אתה יכול להגיד שזה לא מעניין אותך אבל זה סרט שיחזור על עצמו וזה יקרה שוב ללא אגודה מסודרת שהיא למעשה כתובת עבור הרשויות.

כשביקשתי ממך (לא אמרתי ביקשתי) לא לטוס חודש באתרים שהוקמו או פותחו ע"י האגודה ונציגייה זה לא היה בשביל לריב או לראות למי יש יותר גדול זה היה בשביל שתבין איך העתיד עלול להיראות ללא אגודה.  קדימה חודש ניסיון אם אתה מעשים ולא רק דיבורים.

תוכניות לעתיד ? למה שאתה לא תעשה לנו תוכניות לעתיד קח את התקציבים ותבנה ותקדם במקום רק לבקש שיתנו לך?
קדימה פתחת פה גדול עכשיו בוא ותקיים  בו ותעשה אל תשב בצד ותבכה כמו תינוק.

כול מי שעונה לך פה כבר תרם שעות ימים ושנים מזמנו בחינם בשביל שאתה תוכל לרחף בכיף אז קצת יותר כבוד ופחות זיזול לא יזיקו.

כנ"ל גם לגביך דימה מעשים במקום דיבורים  וקצת יותר כבוד הדדי.

אתם שנייכם עוסקים בפוליטקה זולה כאילו למישהו יש פה אינטרס או מרוויח מזה מיליונים או כבוד, להיות חבר וועד באגודה זאת עבודה קשה  ללא רווח כלכלי או בדרך כלל הפסד.

ועוד דבר  קטן שגיא הזכיר על קצה המזלג שר התחבורה יכול לסגור את הספורט הזה תוך יום אבל מי שעוד יכול זה ח"א  שלמרות כול מה שסיפרו לכם השמיים בארץ הדמוקרטית הזאת עדיין שייכים לח"א ובתור מי ששירת מספר שניים בי"בא  כול מה שצריך זה ארוע אחד או שניים (טפו טפו) בשביל שקודם יפסיקו לכם טיסות ורק אח"כ ישבו לדבר איתכם אם בכלל  (כן זה גם מהעבר  שמרכוס לא רוצה לשמוע עליו).

שי לנואל
חבר אגודה בניוזילנד :-)

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
אורי כך עוד עובדה,
אובטרליה וארה,ב גדולות מאיתנו פי כמה וכמה.
בשתיהן חוקים ורישיונות.
בשתיהן אותה כמות ומטה של מרחפים כמו בישראל.

סיסמאות על כמויות לא עוזרות כי אין יחס אחיד בין הספורט לאוכלוסיה.

תראה את האולימפידה ויחס המדליות לדוגמא.

מיכאל - סיסמאות ורמזים עוזרים לך לפרוק כעס, אבל חוץ מלנסות ללכלך ברימזות שלך לא אמרת כלום.
יש סיסמא שאומרת שכשאין לך מה לומר עדיף לשתוק - יש לך מה לומר תכתוב את זה ברור וללא רמזים.
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
למרות שממש בא לי להגיב נמוך(בערך בגובה של הבת של שי, שלדבריו תבין יותר מהר מכמה אנשים פה...) אני משתדל להבין למה אתה מתכוון ,מה אתב רוצה וממה נפגעת.
מה האגודה עשתה לך רע?
האם אתה חושב שהרבה אנשים שעושים דברים לחוד עדיפים על אותם אנשים כקבוצה שעובדים למען מטרה משותפת?
האם אתה סבור שלאגודה יש "אינטרסים" שאינם חופפים לאינטרסים של המרחפים?
האם יש לך רעיונות לקידום הספורט? אולי תפרט אותם?
וכמו כן כמה אטימות /רוע/ פרנואידיות או טימטום צריך בשביל להבין ממה שכתבתי : "האגודה- זה אנחנו- כל המרחפים" את מה שאתה הבנת?
אז אני אנסה לנסח בצורה כזאת שלא רק הבת של שי תבין אלא אפילו הבן שלי (היום בן שנתיים!) יבין:" רוצה ארטיק כמו של אבא"? סליחה :רוצה לטוס עם פחות הגבלות וביותר מקומות?תתחבר לעוד כמה אנשים שרוצים את זה ותפעלו יחד.

אם אדם כלשהו מרחף/אוהב את ספורט הרחיפה רצוי כדאי ומומלץ לו להתחבר עם עוד אנשים שחושבים כמוהו על מנת לקדם את התחביב המשותף.
יש סיכוי שעכשיו הבהרתי את כוונתי?

ובעצם אולי אין טעם שתגיב לכתוב ,אין לי כח לעוד פרובוקציות מיותרות.
יובל