נתי, קח פסק זמן. תרגע קצת ותנסה להסביר לעצמך מה קורה פה.
הגעת לאתר הזה, לאחר שהיה לך ויכוח מאד קשה ומעליב עם חבריך מהגלשנים, באתר שלהם.
נכנסת לכאן בדלת האחורית, ולאט לאט רכשת לך כאן חברים אל אף שזהו אתר למצנחי רחיפה ולך אין שום קשר למצנחי רחיפה . הוספת תמונות, כתבת מאמרים, הגבת להשגות בפורום וכו',. כשהתחלת לכתוב על תנאי מזג האויר שמתאימים לרחיפה ( ביחס לגלשנים כי זה מה שאתה מכיר) חששתי שאתה עלול לבלבל ולהטעות את המרחפים מאחר והמגבלות שלנו ושל הגלשנים, מה לעשות, שונים. ואת זה אני מבקש שתפסיק לאלתר.
הרגשת הנוחות שלך גברה עם הזמן ועם הפידבקים שקבלת בפורום, ואז עשית עוד צעד ולקחת על עצמך לארגן את מפגש השמ"ט, שכרוך בכסף רב ובאירגון לא פשוט לגמרי. אינני יודע היכן שירתת בצבא ובאיזה תפקיד, תשאל את עצמך האם היית יוצא למשימה בפעם הראשונה, ועוד בראש מחלקה או פלוגה שאינך מכיר ? אז למה ובאיזו קלות לקחת על עצמך לארגן משימה לוגיסטית לגמרי לא פשוטה, מבלי ליסגור מנהלות עד הסוף, ומבלי לקבל הדרכה ויעוץ מאנשים שעשו את זה. חבל !!!
ירית לעצמך ברגל, ואתה מאשים את כל העולם ואחותו.
נכון מצידך היה לכתוב " טעיתי ! משהו לא עובד כאן כמו שחשבתי, אני מבקש עזרה" - האמן לי היית מקבל את כל הפירגון שבעולם. אבל לזרוק האשמות ולירות לכל הכיוונים, רק ירחיק אותך מהציבור הזה שאליו רצית להצטרף, ושהיה מוכן לקבל אותך על אף שאינך חלק ממנו. עדיין לא מאוחר.