ליוגי
אין בכוונתי לענות בשם איתי את זה אני משאיר לו (אני בספק אם הוא יענה מעל דפי הפורום לנושא זה שוב) אבל עד לפניי 8 שנים שעזבתי את הארץ השתתפתי ועזרתי בארגון ימים שכאלו ולכן אני מרגיש חופשי לענות לך.
יוגי התאכזבתי ממך קשות מאוד אתה ממקימי הרוח מצליח לקחת משהו חיובי ולהפוך אותו לכזה שלילי ומאשים!
תתבייש לך זה כול מה שיש לי להגיד.
טייסי הטאנדם עושים זאת למחייתם הם מקבלים חמישית מהתשלום הרגיל או פחות.
קבלת התשלום מבטיחה כמה שאפשר טייסים מנוסים יותר, למה שיום כזה שעולה אלפי שקלים וגם גורם להפסד יום של אלפי שקלים למארגן בעונה הכי עמוסה שלו צריך להיות לגמרי בחינם?
בד"כ ארועים כאלה שהופכים להתנדבות בחינם מדרדרים לרמה נמוכה או נעלמים אחרי פעם או פעמיים, האירוע הנ"ל מתקיים כבר מעל 10 שנים ברמה גבוהה ביותר שהיחידים שנפגעו ממנו בעבר זה המפעילים והטייסים (לאחד הטייסים נגמרה הקריירה עם פציעה קשה לכול החיים!)
מבחינת הילדים והאירגון המביא אותם זה יום חינם מכוון שהוא ממומן ע"י תרומות לא ע"י הילדים.
מתחריו של איתי לא מפסיקים לעבוד ביום שכזה אלא עוד באים לעמדה לגנוב עבודה ולהפריע האם זה נראה לך צודק כלפי איתי?
זה אותם טייסים מקצועים שלא מוכנים לעבוד במחיר נמוך מיום עבודה מלא וזאת זכותם המלאה אחרי הכול זאת פרנסתם!
כן ירבו אירועים שכאלו עם מפעילים מקצועים שכאלו.
לאדרי אריה גולדי ושאר המתנדבי ששכחתי
כול הכבוד על רוח ההתנדבות והעזרה וכן ירבו
נ.ב
כשמבקשים ממני להתנדב למשהו זה ממש לא מעניין אותי אם מישהו אחר מקבל על זה כסף או לא מעניין אותי לדעת למה אני מתנדב אם בכלל וזה הכול.
שי לנואל
ניו זילנד
(אדרי בקטנה תגובות שכאלה הם מה שזכיר לי למה אני עדיין בשלב שלפניי העלייה

)