ראשית תודה לכל המברכים

כמה רציתי כבר לכתוב "הקרוס הראשון שלי"
אז הנה זה הגיע
סיפור טיסה:
המראה בתבור 10:30- לאחר ריכוס של לפחות 45 דקות היא הגיעה

תרמיקה של +5.7.
מגובה העמדה לגובה 850מטר, תוך פחות מחמש דקות.
והנה אני מתרמל עם אריה יעקבי בתרמיקה של 3.5 עד גובה של 1200מטר QNH אני מחליט לצאת ואריה ממשיך עד 1500משם מזרחה מעל כפר תבור סינק 3-4 , מעל שדמות דבורה מרגיש מעט שהסינק נחלש, עכשיו אני בסינק סביר -1.5 מתקדם עם ספיד סיסטם במהירות של 65קמ"ש בגובה 750מטר QNH
לעבר השדה השרוף מזרחית לשדמות דבורה ושם המתינה תרמיקה +5.5 שהעלתה אותי לגובה 1000מטר וסחפה אותי מזרחה עד העמדה ביבניאל.
בגובה הזה התקדמתי מעל יבניאל לכיוון אלומות.
בדרך מצד ימין לכביש כ-2ק"מ לפני אלומות בגובה 400 מטר התחלתי לעלות עם תרמיקה יציבה +2.5 שכנראה הפיקו החממות תחתי עד לגובה 650 מטר.
בגובה זה אני מחליט על יציאה לכיוון אלומות מעל אלומות בגובה 420מטר סיבוב רחב והינה היא שוב מעל הבריכה של אלומות מעט לפני המדרון תרמיקה שהתחילה +1
שהסתיימה מעל נהר הירדן בגובה 880מטר עם +4.7 .
וכך להנאתי אני משקיף לראשונה בחיי בנוף עוצר הנשימה שנגלה לעיניי בגובה 880מטר ורק מחשבה אחת על ברד פסיפלורה חולפת בראשי להשלמת הסיפור לאדרי ואבי בסוף היום.
חלפתי מעל הפסיפלורה בגובה 400 מטר מנפנף לשלום מלמעלה ומנסה לגמוע עוד כמה ק"מ לכיוון שדה נחיתה של מבוא חמה שוב תרמיקה +1.5 מסתובב ושומר גובה עד קיבוץ האון.
ואז נזכר שאבי הפנה אותי לאתר של שימי לראות סרט וידאו מהתבור לחוף האון ונזכר בדשא והחוף היפה למטה ואז תוך כדי שמיניות הנמכה מעל הרוחצים בחוף התיישרתי לנחיתה לפי הדגלים שהצביעו על צפונית נחתתי על הדשא נחיתה חלקה
אך איזה יום

שלא יגמר לעולם